Vos prasidėjus laidai ir žiūrovui pasiteiravus, kodėl šiuo metu negirdėti grupės FSG naujų dainų, Remis patikino, kad skubėti niekur nereikia.

„Kūrybos nepamiršau. Tiesiog išskirsčiau ją per visokias kitokias platformas. Šiais laikais viskas labai greitai vyksta. Neišleidi naujo „gabalo“ porą mėnesių – visi kalba, kad karjera baigėsi. Buvo laikai, kai grupės albumus išleisdavo kas 5–7 metus, ir tai buvo normalu. Tad aš niekur neskubu“, – kalbėjo jis.

„Iš ko gyveni, koks pagrindinis pajamų šaltinis?“ – laidoje nuskambėjo dar vienas itin atviras klausimas Remiui.

„Aš turiu nemažai pajamų šaltinių – mane domina visokios veiklos. Neatskleisiu iki galo, kur investuoju ir ką darau. Muzika – vienas iš šaltinių, bet ne pagrindinis“, – neslėpė dainininkas.

Flying saucer gang

Nors Remigijus laidoje „Nepatogūs klausimai“ ne kartą užsiminė, kad istorija su buvusia mylimąja K. Meschino seniai yra baigta ir išsemta, visgi neišvengė klausimų apie tai. Pasiteiravus, ar jis išpopuliarėjo dėl savo talento ar Karolinos dėka, Remigijus turėjo tvirtą atsakymą.

„Kam Karolinai reikėjo neįdomaus ir populiaraus? Aš buvau kelyje į sėkmę. Tiek šia tema ir galiu pasakyti“, – šypsojosi pašnekovas.

Linksmu gyvenimo būdu pasižymintis R. Daškevičius-Remis tikino, kad jųdviejų su Karolina santykiai sugriuvo tikrai ne dėl jo priklausomybių.

„Niekada neslėpiau, kad tūsinu. Galima sakyti, mano toks charakterio bruožas. Bet ji teisingai pasakė – jeigu nėra meilės, nėra ir santykių. Tarp mūsų kažkas ten buvo, užgeso ir baigėsi. Jeigu mes nebūtume žinomi žmonės, ypač ji, tai nebūtų jokių skandalų buvę. Kiekvieną dieną baigiasi bendradarbių, draugų santykiai, ir niekas iš to temos nedaro. O dabar mes sėdim ir po dvejų metų dar kalbam apie tai. Man jau šita tema pasenusi, man atrodo, kad jau viską atsakiau apie tai“, – atviravo Remigijus.

Laidoje „Nepatogūs klausimai“ reperis prisipažino, kad apie gero draugo Dominyko (OG Version) ir buvusios merginos santykius sužinojo atsitiktinai.

„Nėra jokia paslaptis. Aš sužinojau porą dienų anksčiau, nei sužinojo visi kiti. Iš manęs šią naujieną išgirdo tik mano artimi žmonės. Bet tas gandas greitai išplito. O aš supratau iš storio, kurį įsikėlė, – iš melo. Tarp mūsų su OG Version jau anksčiau buvo šiokia tokia įtampa – akivaizdžiai buvo susidomėjimas ta pačia moterimi. Aš per daug neįtarinėjau, nes atrodė, kad tai tarsi iš kito pasaulio ir nerealu, – tikino Remis. – O heito aš sulaukiu nuo tada, kai atsiradau matomoj sferoj. Bet palaikymo daugiau. Manau, kad jos atveju – tas pats.“

Flying saucer gang

Karolina yra sakiusi, kad praėjus nemažai laiko ir nurimus aistroms su Remigijumi norėtų atvirai pakalbėti ir užkasti karo kirvius. Tačiau FSG nario, regis, toks pasiūlymas nesudomino.

„Aš turiu tokią savo taisyklę – su žmonėmis, su kuriais pasibaigė mano reikalai gyvenime, nematau reikalo kažko ieškoti. Aš jokių karo kirvių neturiu. Aš jų net neturėjau. Su ja asmeniškai išvis jokių karo kirvių nebuvo. Jei ji nori juos užkasti, lai užkasa pati. Aš pamiršęs šitą dalyką seniai, – pasakojo R. Daškevičius. – Ant OG Version irgi nepykstu. Pyktis nuodija sveikatą. Aš tiesiog nesidomiu.“

„Kaip jautiesi, kai OG Version renka milijonus savo klipų ir dainų peržiūrų, o jūs – gerokai mažiau“, – išgirdo dar vieną žiūrovo klausimą reperis.

„Aš neneigiu, kad jis renka daugiau. Ir tam yra įvairių priežasčių. Jis – profesionalas, tą aš galiu pasakyti su juo praleidęs tiek laiko. Puiku, jam sekasi, tegul džiaugiasi savo šlove“, – kalbėjo laidos „Nepatogūs klausimai“ pašnekovas, nemanantis, kad kada nors susitaikys su buvusiu kolega ir bičiuliu.

Remis neslėpė, kad vartoja šiuo metu Lietuvoje nelegalias narkotines medžiagas. Tam jis turi savą paaiškinimą.

„Aš girdėjau, kad dėl kanapių legalizacijos Lietuvoje vyksta geri reikalai. O dekriminalizacija – svarbiausias dalykas. Aš niekada nesiūlau kam nors, aš tiesiog už tai, kad būtų teisybė. Būkime teisingi – jeigu alkoholis yra legalus ir vartotinas, o jis tikrai žmones nuvaro į blogas situacijas, kai kuriais atvejais į kapus, tai ir kasiaką galima parūkyti, – savo mintis dėstė Remis. – O ar kada nors nustosiu rūkyti? Na, viskam ateina galas.“

Tiesa, laidos „Nepatogūs klausimai“ metu išaiškėjo dar vienas įdomus faktas apie muzikantą.

„Niekada nesu vairavęs apsvaigęs. Aš išvis nevairuoju, – juokėsi R. Daškevičius. – Aš turiu „teises“, bet nevažinėju niekur. Nemėgstu. Nuo vaikystės, kol mano draugai žaisdavo su mašinėlių modeliukais, aš droždavau visokius lankus iš šakų. Man visada patikdavo karžygiai ir panašiai.“

Prieš du dešimtmečius reperio tėtis, kurio vardas – toks, kaip ir reperio, buvo nužudytas. Tiesa, įvykdytas nusikaltimas nėra iki galo išaiškintas. Daškės pravardę turėjęs vyras priklausė nusikaltėlių pasauliui.

„Skaudulio dėl to nejaučiu, išvis nevertinu pagal tokias etiketes. Pažįstu daug žmonių, kurie nėra papuolę į jokias teisėsaugas, bet jie nėra man charizmatiškai patrauklūs. Bet pažįstu ir žmonių, kurie susidūrę su teisėsauga, ir yra labai geri bei nuoširdūs. <...> Mano tėtis turėjo susidūrimų su teisėsauga, bet iš esmės jis buvo gerbiamas verslininkas, Lietuvos bokso federacijos prezidentas, rėmė sportą, mokyklas. Aš apie jį sulaukiu žymiai daugiau komplimentų nei ko nors neigiamo. Didžiuojuosi būdamas jo sūnus kiekvieną sekundę, – tikino Remis. – Kai jį nušovė, man buvo ketveri. <...>. Aš kažkodėl labai gerai atsimenu jo kvapą. Dažnai jį pajaučiu šalia savęs ta energine prasme.“

R. Daškevičius laidoje papasakojo ir smagią istoriją, kaip jo tėtis susipažino su mama.

„Tėtis bendravo su mano mamos šeima. Vieną dieną jis paskambino į mano mamos tėvų namus – atsiliepė mama. Močiutės tuo metu namuose nebuvo, tad jiedu prakalbėjo kurį laiką. Tada tėtis mano mamai pasakė, kad jam patinka jos balsas ir kad ji vieną dieną bus jo žmona. Tėtis mano mamos tuomet dar nebuvo matęs“, – šypsojosi Remis.

Šiuo metu tamsiaplaukei Svajūnei romantiškus jausmus puoselėjantis reperis pripažino, kad jaučiasi įsimylėjęs.

„Mes susipažinom filmuojant klipą. Paskui bendravom protarpiais – jeigu kokie nors reikalai ar panašiai. Ir tada buvo M.A.M.A koncertas, aš norėjau, kad mano dainai „Mamasita“ būtų šokėja. Kadangi žinojau, kad Svajūnė šokėja, pagalvojau – gal reikia ją pakviesti. Nuo to laiko ėmėme vis labiau bendrauti. Vieną vakarą sakau, o, kaip šeštoj kasėj, delnai prakaituoja, – „na, tai aš norėčiau, kad būtum mano panelė.“

Remigijus Daškevičius su drauge

Žiūrovui uždavus klausimą, ar sutapimas, kad Svajūnė tokia panaši į buvusią merginą Karoliną Meschino, Remis nesutriko ir neapsimetė tokį klausimą girdintis pirmą kartą.

„Niekada nemačiau per didelio panašumo. Bet tokią nuomonę, neslėpsiu, esu girdėjęs. Galiu pasakyti tiek, kad man patinka gražios moterys, o Svajūnė yra labai graži. Visa paslaptis čia ir yra, – teigė laidos svečias. – Aš jaučiuosi įsimylėjęs. Manau, kad ji – ta vienintelė. Aišku, gyvenimas labai nenuspėjamas, bet norisi likti romantiku.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)