Kovotojas su šou elementais

„Kam tu čia maivaisi? Negali būti rimtas kovotojas?“ – tokių ir panašių klausimų D. Rimkus yra girdėjęs ne kartą. Ne paslaptis, kad Rimkenzo vardas nemažai daliai lietuvių asocijuojasi ne tik su sportu, bet ir su šou.

Pašnekovo teigimu, šiuo metu jis ruošiasi rimtai kovai ir laikosi specialios drastiškos dietos. Kikboksininkui apskritai yra svarbu, kad jo kovą ir iškovotus titulus matytų daugybė žmonių, tad tokios akistatos, kurios rengiamos apytuštėse mokyklos salėse, kas neretai pasitaiko, jam nėra įdomios.

Dovydas Rimkus (bushido.lt nuotr.)

„Noriu palikti sau atsiminimą ir žmonėms suteikti tokią emociją savo kovomis, kur net šiurpuliukai per kūną nueina, nes aš žinau, ką reiškia matyti tuos kitus kovotojus, ir pergyvenu tą emociją, kurią jie suteikia“, – sako Delfi TV laidos svečias.

Sako, kad realybės šou prodiuseriai apgavo

Sportininkas juokauja, kad kiek vyresnė auditorija jį gatvėje neretai atpažįsta ne dėl kovos menų, o dėl pasirodymo realybės šou „Meilė be sienų“. Ir šiame projekte Rimkenzo sugebėjo sužibėti.

„Esu įsitikinęs, kad viena ar net pora ukrainiečių, pas kurias važiuoju, po pabendravimo su manimi tikrai persikraustys į Lietuvą. Tačiau tikiuosi, kad nebus per daug aistrų ir meilės į mane vieną. Tikiuosi, kad joms dėmesį rodys ir kiti vaikinai, ir nebus taip, kad aš vienas turėčiau jas lepinti“, – atvykdamas į realybės šou sakė vaikinas.

Kovotojas savo energija, įžūlumu ir seksualumu papirko kur kas vyresnes šou dalyves. O jų užplūdusią aistrą kaskart užfiksuodavo kameros.

Dovydas Rimkus-Rimkenzo projekte "Meilė be sienų"

„Manau, kad tai, kas neplanuota, mano gyvenime yra gražiausia. Todėl į tą projektą atvykau nieko per daug nesitikėdamas. Iš pradžių merginos iš manęs juokėsi, vadino vaiku, nes man – 22 metai, o ten jauniausiai merginai buvo 27. Tada po truputį pamatė, kad esu charizmatiškas, ne toks, kaip kiti dalyviai – labai santūrūs, besistengiantys joms sudaryti labai gerą įspūdį. O joms, matosi, norėjosi kažko su ugnele“, – apie savo sėkmę projekte yra kalbėjęs Rimkenzo.

Kovotojas projektą laimėjo kartu su daugiau nei 10 metų vyresne gražuole Kristina iš Ukrainos.

Šiandien D. Rimkus tikina, kad prodiuseriai jį kiek apgavo.

„Tas šou man davė vyresnių žmonių palaikymo, emocijų. Na, aš tame projekte atsipalaidavau ir buvau kaip kokiame vakarėlyje su draugais, kaip būdavo seniau. O man sakė, kad nebijočiau, jog viskas bus sukarpyta, kad būsiu parodytas kaip ponas. O galiausiai viską įkėlė. Prodiuseriai mane iš dalies apgavo, bet nepykstu. Iš pradžių galvojau, o, Dieve, ką aš padariau? Kaip blogai, kaip blogai. Kaip aš atrodysiu, bet po to supratau, kad, ai, po savaitės pasimirš. Kaip būna ir po kiekvienos kovos“, – sako pašnekovas, kuris gyvenime kaskart stengiasi žiūrėti į priekį.

Striptizo klubai ir lovos reikalai

Laidoje kovotojas papasakojo ne tik apie patirtą traumą ar tai, kodėl dvikovose virsta tarsi kitu žmogumi, bet ir kur leidžia laiką po susirėmimų. Pasirodo, kad pramogų Rimkenzo ieško ir striptizo klubuose.

„Nėra taip, kad dažnai, bet porą kartų esu buvęs. Taip išeina, per draugus, – juokėsi pašnekovas. – Pabendrauti su moterimis. Man labiausiai įstrigo, kad net striptizo klube mane atpažįsta iš kovos, pavyzdžiui, pavadina imperatoriumi (personažu, kuriuo Rimkenzo buvo įsikūnijęs ringe – red. past.)“

Pasiteiravus, ar daug pinigų tokiuose klubuose jis išleidžia, kikboksininkas nenustojo šypsotis.

„Tai vadinasi investavimu. Investavau į privačius šokius“, – juokavo jis.

Dovydas Rimkus-Rimkenzo

„Nedaug palaidojau pinigų, tik gal kokius 300 eurų. Alkoholio nevartoju, nevaišinu juo ir jų, rūpinuosi jų sveikata. Buvau trijuose striptizo klubuose Lietuvoje. Kiekvieną kartą, kai ten nueinu, kiek esu buvęs, tai, atrodo, įsimyliu. Turi tokią energetiką. Bet dabar, ačiū Dievui, pradėjau nebežiūrėti suaugusiems skirtų filmų, kadangi esu pasiruošime prieš kovą. Ir aš taip pasikeičiau kaip žmogus. Manęs jokia moteris nebegali palaužti ir pritraukti prie savęs tais visais erotiniais būdais, kaip būdavo anksčiau. Dabar jaučiuosi savo gyvenimo kalvis. Dėl tų visų filmų, skirtų suaugusiems, man net būdavo atsiradęs fetišas, kad jei mergina su pėdkelnėmis – viskas. Aš nebegaliu. Dėl to daugelis, kurios tai žinodavo, tuo žaisdavo. Pavyzdžiui, rašydavo, kad yra viena, Vilniuje, kviesdavo. Aš tik šokdavau iš lovos ir nepajusdavau, kaip jau sėdžiu mašinoje ir lekiu. Bet dabar visiškai kitaip“, – tikina D. Rimkus.

Kovotojas tikina, kad dabar merginos jo greitai į lovą neįsitemptų, net jei jos viliotų jį ir sekso žaisliukais. Užsiminus pikantiška tema, laidos vedėjas Rimkenzo paklausė, kokie jo trys mėgstamiausi aistrą sužadinti padedantys pagalbininkai.

„Pagalvokime... Smagus tas su elektrošoku, kai pats jį reguliuoji. Dar smagus dalykėlis antrankiai. Dar patinka aprangos moterims, pėdkelnės“, – drąsiai vardijo D. Rimkus.

Dovydas Rimkus

Tiesa, tuo karštos temos nesibaigė, o tik dar labiau užliejo studiją.

„Seniau galvojau, kad norėčiau būti porno aktoriumi. Žinočiau, kaip išsiskirti. <...> Toks darbas seniau atrodė labai fainas, bet įsigilinus, supratau, kad to nenorėčiau. Vis tiek tas moterų dulkinimas jau būtų darbas. Anksčiau galvodavau, kad, va, moterys turi duoti vyrui, bet iš tiesų turi tu duoti. Atėjo pas mane toks gyvenimo etapas, kai aš duodu moteriai. Stengiesi, daug savęs atiduodi besimylėdamas ir tu išleidi tą sėklą“, – nesivaržydamas pasakojo Dovydas.

„Esu ir sekso įrašų daręs. Sekėsi neblogai. Man visai patiko. Esame kartu su mergina peržiūrėję. <...> Manau, kad viskas pavydavo tvarkingai. Duočiau 8 balus“, – su šypsena pridūrė jis.

Laidoje kikboksininkas net išdavė, kad vienu metu yra miegojęs su trimis moterimis.

„Buvo smagu. Nutiko netyčia. Galvojome, kad su draugu pabūsime ramiai, pakalbėsime apie verslą, idėjas. Buvome, buvome ir taip išėjo kalba, kad yra kelios pažįstamos. Pasėdėjome, kavos, arbatos atsigėrėme, draugas nuėjo miegoti ir kažkaip taip išėjo netyčia. Buvo įdomu. Jos buvo nusiteikusios. Viena, kita jau pusnuogė ir taip išėjo. Įdomi patirtis“, – neslėpė svečias.

Nešykšti aštrių žodžių Maslobojevui, bet susikauti būtų garbė

Garsus ir autoritetingas sportininkas – Sergejus Maslobojevasdaug dėmesio socialiniuose tinkluose bei medijoje sulaukusiai Rimkenzo ir Remigijaus Viršilos kovai negailėjo karčių žodžių. Rimtos kritikos iš čempiono gavęs D. Rimkus tuomet užsidegė kaip degtukas.

Dovydas Rimkus ir Remigijus Viršila (Kings of Kings nuotr.)

„Buvau susinervinęs. Tai buvo mano ego problema, todėl tuomet paerzinau jį. Į instagramo story pasakiau, kad kita kova bus jau su Maslobojevu. Paklausiau sekėjų, kaip baigtųsi tokia kova – lygiosiomis ar aš laimėčiau. Ir tada jis supyko ir įvyko toks mini konfliktėlis.

Manau, kad iš pradžių jis savo nuomonę pasakė todėl, nes pavydėjo dėmesio. Kadangi ta kova sulaukė begalinio dėmesio. Tai nėra labai gerai sportui, nes žmonės, pavyzdžiui, aš svajoja į KOK patekti visą gyvenimą. O dabar atėjo toks R. Viršila, apie nieką, ir gali kovoti su dideliu vardu, kurį tu pasidarai per ilgus metus. Tokiomis kovomis aš tarsi darau tokį iškraipymą. <...>

Mano ir Maslobojevo požiūris labai skiriasi. Man juokinga, kad jis žiūri savo tas senas kovas, visada bando visiems sakyti, kad yra geriausias. Aš manau, kad nereikia to net sakyti, jei esi geriausias. Kam dar sakyti? Jau ir taip aišku. Tituluočiausias, tai tituluočiausias. Jam kažkokios problemos, manau, su ego, nes jis labai nori tai pabrėžti, reikšti savo statusą. Nežinau, ar tai yra reikalinga. Jis turi daug vertingesnių dalykų, nei tie titulai. Jis turi šeimą, vaikų – tais dalykais džiaukis labiau. <...>

Gal išprotėjo tiek daug nugalėjęs. Gal ir man taip pasisuks protas, kai tiek daug visko laimėsiu, kad ego problemos atsiras. Bet linkiu, kad viskas būtų gerai, jog atrastų gyvenimo džiaugsmą ir džiaugtųsi viskuo“, – sakė Rimkenzo.

Dovydas Rimkus ir Remigijus Viršila

Laidoje kovotojo pasiteirauta, ar šis norėtų susikauti su S. Maslobojevu. Pašnekovas buvo atviras.

„Jeigu mano svorio kategorijoje, tai tikrai būtų kietai pamatyti jį išsisausinusį. Būtų tikrai didelė garbė. Įmanoma gal, kai taip žmonės meta svorį. Tikrai būtų įdomi patirtis“, – neslėpė D. Rimkus.

Blykstelėjo konfliktas ir su Misiūnu

Konfliktas su S. Maslobojevu – ne vienintelis Rimkenzo istorijoje. Jis taip pat yra apsižodžiavęs su skandalingai pagarsėjusiu kovotoju Arnoldu Misiūnu.

„Esu šiek tiek jį paerzinęs. Visų pirma, jeigu mane, pavyzdžiui, įžeidžia ar nervina ir būnu ne nuotaikoje arba kaip tik ypatingoje kūrybiškoje nuotaikoje, pagalvoju, kad, na, dabar laikykis.

Misiūnas yra erzinęs mane, vadino klounu, netikru kovotoju, bando lįsti. Visą įrašą buvo net pasirašęs. <...> Jis didesnis už mane ir ūgiu, ir svoriu. Man reiktų šiek tiek pavalgyti, bet teoriškai tokia kova būtų įmanoma. Tikrai būtų įdomu, manau, ir dėmesio sulauktume. Pačiam būtų įdomi patirtis. Jis toks blogiukas, o aš – gerietis“, – kalbėjo pašnekovas.

Dar daugiau atsakymų į klausimus, kuriuos ne visi išdrįsta užduoti, skamba laidoje „Nepatogūs klausimai“.

Visą laidos įrašą žiūrėkite straipsnio viršuje esančiame vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)