„Socialinių tinklų įkainiai, galimybės ir integracijos tikrai veikia – per gana trumpą laiką darydamas lengvus darbus sukaupi nemažą kiekį pinigų. Tada sėdi du mėnesius ir galvoji – o tai kam man dabar dirbt? Aš esu visiškai pilnai apsirūpinęs, – sakė Paulius. – Šiaip mano alga yra 4 tūkst. eurų į rankas. Esu PVM mokėtojas. Nemažai rezervo pasilieku ir MB, kurios direktorius esu, sąskaitoje. Nėra mano išlaidos didelės. Paskutinius pusantrų metų niekur nekeliauju, super didelių pirkinių nėra.“

Paklaustas, kodėl kai kurių vaizdo įrašų „Youtube“ reikia laukti taip ilgai, laidos svečias žodžių į vatą nevyniojo – prisipažino esantis tinginys ir prastai planuojantis laiką. Tačiau laisvesnio laiko šiuo metu Paulius turi kiek daugiau, nes metė darbą radijo stotyje ZIP FM.

„Dabar stengiuosi labiau susidėlioti kalendorių. Naudojuosi „Google“ kalendoriumi – nerealus dalykas. Tad susidėlioju va taip savo dienotvarkę – pasiskiriu, kad nori nenori turiu keltis devintą. Nori nenori turiu per pirmas tris valandas prie kavos prisiversti rašyti scenarijų“, – apie kiek pakitusį dienos ritmą kalbėjo Paul De Miko.

Anksčiau duomenų analitiku dirbęs vyras neslėpė, kad jo kuriamo „Youtube“ kanalo sėkmė – visiškai atstitiktinė.

„Iš darbo išėjau tada, kai supratau, kad iš interneto gaunami finansiniai šaltiniai padės man išgyventi, – pasakojo „Nepatogių klausimų“ pašnekovas. – Tai, ką dabar darau, yra smagiau, pelningiau. Bet abu darbai yra geri, nesu nieko prieš ir ankstesnįjį. Tik močiutei apie savo dabartinį darbą turėjau aiškinti, kad čia yra pinigų, viskas gerai, aš nenumirsiu. Tai va šitą turėjau paaiškinti.“

Paulius įvardijo ir didžiausią pirkinį, kurį yra įsigijęs už „Youtube“ uždirbtus pinigus. Tai – naujas automobilis „Volkswagen Arteon“, vyro garaže atsidursiantis jau lapkričio mėnesį.

Paul de Miko

Nebuvo išvengta klausimų ir apie vieną socialiniuose tinkluose itin populiarią influencerę, su kuria Pauliui teko santykius aiškintis netgi teismo salėje. Vaizdo įrašų kūrėjas internete kiek anksčiau pašiepė žinomą influencerę ir televizijos laidų vedėją Gintarę Gurevičiūtę dėl to, kad ši pasaulinės pandemijos metu savo kuriamame turinyje ėmė aptarinėti skiepuose neva esančias „aborto liekanas“. Kritiškos nuomonės iš Paul de Miko sulaukusi influencerė jį padavė į teismą dėl jos atvaizdo panaudojimo. Savo žingsnį ji pagrindė tuo, kad ši esą nėra viešas žmogus, todėl naudoti atvaizdo be jos sutikimo negalima.

„Ji nusišneka, skleidžia nesąmones apie skiepus, remiasi pseudomokslu. Neseniai kalbėjo, kad nesiskiepija, nes nuolat sukinėjasi tarp infekuotų žmonių. Tai pagal tą logiką, daktarams nereikia skiepytis, nes jie būna palatose šalia sergančių, – juokėsi Paulius, kuris tuojau sulaukė kito klausimo apie G. Gurevičiūtę iš žiūrovo. Šis teiravosi, ar ji – iš tiesų tokia kvaila, ar tik apsimeta. –
Nevadinčiau žmogaus kvailu intelektualiai. Jeigu ji darytų IQ testą, tikriausiai jis būtų normalus. Bet ji tam tikrais klausimais yra piktybinis žmogus. Ir ji, matyt, yra nusistačiusi, kad reikia skleisti tam tikrą žinią ir tuose rėmuose dirba. Šiuo konkrečiu atveju aš manau, kad ji tiesiog yra prieš skiepus, bet nenori to pasakyti, todėl sukuria va tokį – aš būnu tarp infekuotų, kad man skiepytis nereikėtų.“

Interneto žvaigždė prisiminė ir kitą laidoje „Nepatogūs klausimai“ dalyvavusią garsenybę - atlikėją Mią, kurios pasisakymus sulygino su minėtos influencerės pareiškimais.

„Pavyzdžiui, šioje laidoje dalyvavusi Mia atrodė labai žemiška, paprasta ir normali. Bet ar toks žmogus galėtų paskui savo „storiuose“ rašyti, kad jeigu šeimos narys pasiskiepys, ji jo išsižadės? Šis teiginys yra tokio žmogaus, kuris iš trečio aukšto ant galvos nukrito. Bet kai šnekėjo čia su tavim, tai atrodė mąstanti būtybė, viskas gerai, – žodžių į vatą nevyniojo pašnekovas. – Tai ar ji durna, ar ne durna? Na, pasisakymas vienareikšmiškai idiotiškas. Bet ji pati – nemanau, kad kvaila.“

P. Mikolaitis sulaukė klausimų ir apie savo asmeninį gyvenimą. Į klausimą, kodėl išsiskyrė su buvusia mergina Laura, Paulius atsakė per daug negalvodamas.

„Tai tiesiog – buvo santykiai, išblėso, išsiskyrėm, turiu kitą žmogų, – kalbėjo jis. – Galima sakyti, esu ilgalaikių santykių puoselėtojas. <...> Neištikimas nebuvau, bet šitas apie mane egzistuoja todėl, kad su savo buvusia buvom normaliai išsiskyrę, bet dar gyvenom kartu, nes nesu tas, kuris kitą dieną išmeta žmogų. Gal todėl buvo toks „miskonceptas“, bet šiaip ne.“

Šiuo metu „Youtube“ kanalą kuriantis Paulius puoselėja romantiškus jausmus mylimajai Gabrielei. Žiūrovui paklausus, ar su dabartine drauge vyras susipažino dar tebesant su buvusiąja, Paul De Miko šyptelėjo.

„Ką reiškia atsirado esant senajai? Susipažinom tai be abejo iš anksčiau. Ji mane dažė vienam žurnalui, paskui – vienai konferencijai, vėliau dar buvo kažkoks renginys, tad taip susipažinom. <...> Nepamenu tų tokių smulkmenų, susipažinai su žmogum ir susiškenekėjai, – šypsojosi jutūberis. – O šiaip aš visai nesu romantiškas.“

Asmeninių klausimų Paulius „Nepatogiuose klausimuose“ ir daugiau – dalis jų buvo išties nepatogūs. Vienas jų – ar Gabrielė yra tikroji Pauliaus meilė ir ar ji buvo senųjų santykių pabaigos priežastis?

„Ar ji yra tikroji mano meilė – laikas parodys. O ar ji išsiskyrimo priežastis? Buvo santykiai, jie baigėsi, susiradau kitą žmogų. O dėl tikrosios meilės – aš gal ir galiu taip pasakyti, bet man atrodo ir šioje laidoje yra buvę žmonių, kurie taip sako ir paskui ateina pasikalbėti apie išsiskyrimus, – kalbėjo laidos svečias. Tačiau Paulius prisipažino kartais pažiūrintis į žiedų kainas. – Man kažkas aiškino, kad reikia trijų algų. Bet dabar pagalvoju, kad blogai, kad išsiviešinau savo algą.“

Jiedu su mylimąja, pasak Paul De Miko, nevengia pasikalbėti apie vestuves bei kaip jas įsivaizduoja.

„Esame su ja dalyvavę dvejose vestuvėse. Tai visą laiką nueina tokie atgarsiai, kad jeigu aš daryčiau, tai to nebūtų, arba tą keisčiau. Arba tas buvo labai gerai. Tokie dalykai, kuriuos tiesiog užfiksuoji. Pavyzdžiui, vedėjas – tikrai bus, stalus tikrai žymėsiu“, – kalbėjo Paulius.

Tačiau yra vienas dalykas santykiuose, kurio populiarus „jutūberis“, ko gero, savo draugei neatleistų.

„Neatleisčiau išdavystės. Aišku, reikėtų būti tame scenarijuje, gal patekęs į tą padėtį kitaip vertinčiau, bet dabar atrodo, kad ne, neatleisčiau. Bet myli žmogų, tuomet atrodo, kad gal čia kažkokios aplinkybės buvo, tikrai tiki ir pasitiki, kad taip nebebus“, – įsitikinęs P. Mikolaitis.

Paulius Mikolaitis, Simonas Storpirštis

Užsiminus apie gyvenimo situaciją, kuri privertė ne juokais sunerimti ar net virptelėti, Paulius prisiminė įvykį, nutikusį visai neseniai – tuomet jie su Gabriele nusprendė skristi oro balionu.

„Teko leistis per audrą avariniu būdu. Buvo labai lietingas periodas praėjusią vasarą, bet tuo pačiu Vingio parke vyko balionų šventė. Tačiau „vairuotojai“ nusprendė, kad dar kokią valandą kaip minimum paskraidysim. Pakilom, po 30 minučių didžiulis debesis kaip ateivių laivas ėmė slinkti link mūsų. Aplink visi kiti balionai pradėjo panikuoti, ėmė leistis bet kur – kas ant kelio, kas į javus. O aš toks analitikas – lipdamas į lėktuvą niekada nesiparinu, nes matematika yra mano pusėj. Tai aš kažkaip taip galvojau tuo metu, kai mes tame balione siūbavom. Galvojau, kad čia turbūt standartinė situacija. Tada pylėm į žemę, mus vilko kelis šimtus metrų krepšyje. Išlipom, galvoju, na gerai, čia buvo avarinis nusileidimas, tai pakankamai reta, bet mes gyvi, viskas gerai. Ir tada mums pilotas pasakė – aš prisipažinsiu, vienu metu pajaučiau, kad nežinau, ką daryti. Sako, traukiu virvę, kuri turėtų mus leisti, traukiu iš visų jėgų, o mes toliau kylam“, – prisiminė Paul De Miko.

Paprašius įvardinti 3 žinomas lietuves, su kuriomis niekada nepuoselėtų romantiškų santykių, Paulius dvi įvardijo net nemirktelėjęs.

Gintarė Gurevičiūtė ir Mia – čia man atrodo savaime suprantami dalykai. O trečia... Nežinau, dabar kai kažkiek domiesi politika ir atsižvelgi į tam tikrus nūdienos dalykus, būtų galima į tą trečią vietą bet kokių pristatyti, pavyzdžiui, visokias juvelyres iš Ispanijos. Bet TOP 2 – tai Gintarė su Mia. Man atrodo, net neturiu teisintis, kodėl, tikriausiai su jomis net vienoje patalpoje būti negalėčiau“, – juokėsi Paulius.

Paul De Miko laidoje atskleidė ir iki šiol dar niekam negirdėtą faktą apie save.

„Mano tikroji pavardė – super populiari rusiška pavardė Petrovas. Aš ją pasikeičiau būdamas 16 metų su mamos leidimu – tai jos mergautinė pavardė. Tad nuo 16-os esu Mikolaitis. Artimiausi draugai, kurie buvo iš labai labai seniai, jie mane ir dabar vadina Petrovu“, – prisipažino „Nepatogių klausimų“ pašnekovas.

Žiūrovui paklausus, apie ką savo kuriamuose epizoduose jis nekalbėtų ironiškai, Paulius tikino, kad ribų nėra nusibrėžęs.

„Tuo momentu turi įsivertinti, ar tai verta viešinimui dalykas, ar vertas aptarimo ir panašiai. Jeigu sakau, kad nėra neliečiamų žmonių, – tikino Paul De Miko ir prasitarė, kad jo temos nėra kilusios iš neapykantos. – Tą jausmą būtų labai sunku nešiotis.“

Visą pokalbį su socialinių tinklų žvaigžde Paul De Miko galite pamatyti ir išgirsti laidoje „Nepatogūs klausimai“, kurią rasite straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)