Vedėjui pačioje pradžioje paklausus, ar ant dainininkės piršto spindintis žiedas – sužadėtuvių, dainininkė su įtartina šypsena veide teigė, kad taip, tačiau kas yra jos naujas mylimasis, atskleisti nesutiko. Netrukus Mia prisipažino, jog nors vyrų jos gyvenime buvo daugiau, nei būtų įmanoma suskaičiuoti ant vienos rankos pirštų, nuoširdžiai mylėjo tik vieną.

„Aš niekada neturėjau vienos nakties santykių, visad buvo draugystės. Tačiau tokių, kai galvojau, kad tai – tikra meilė, buvo tik viena. Ir nebetikiu, kad dar tokių bus ateityje. Per daug jau nusvilau gyvenime, buvo daug nepasisekusių santykių, todėl nebetikiu. Ir suprantu dabar, kodėl tiek patirčių buvo. Sutikus ką nors vis rinkdavausi, galvodavau, kad šis – tai ne mano, o va kitas bus mano. Bet tu arba dirbi su santykiais, arba ne. Stebuklų nebūna. Ir aš nežinau, ar noriu dirbti (juokiasi). O gyventi turiu iš ko, vasara buvo pilna koncertų, nepamirškime, kad dar dirbu ir televizijoje“, – sakė Mia.

Išgirdusi žiūrovės klausimą, kokia gi jos puikios figūros paslaptis, dainininkė sakė neturinti tokios, tačiau sutiko pirmąkart viešai atskleisti, jog yra pasidariusi plastinę operaciją.

„Tai buvo jau seniai ir po chirurgo peiliu guliausi labiau dėl scenos nei dėl savęs. Tai buvo krūtų didinimo operacija. Bandė žurnalistai mane prigauti, bet viskas labai ramiai praėjo, nekilo jokių skandalų. O veidui kol kas nieko nesu dariusi, nors jau norėčiau. Bet gydytojas mano neleidžia. Nors daug kas vis prikaišioja, kad mano paakiai paburkę, ir sako, gal kažkas blogai su inkstais, bet čia man nuo vaikystės taip yra, tokie mano genai“, – atviravo atlikėja.

O ką ji keistų savo gyvenime?

„Vienintelis dalykas, ką keisčiau, tai savo vyrą. Tą antrąjį, Nerijų. Čia buvo mano didžiausia klaida gyvenime. Jis mane žiauriai tempė į dugną. Tą laiką savo gyvenime prisimenu kaip žiaurų košmarą. Visos bėdos buvo per jį. Restorano žlugimas, daug kitų dalykų, kurių nenoriu net pasakoti“, – sakė laidos „Nepatogūs klausimai“ pašnekovė.

Prakalbus apie nesėkmingą ir gan skandalingą restorano istoriją, Mia sulaukė ne tik žiūrovės priminimo nemokėjus algų personalui, taip pat gavus baudą, nes nebuvo laikomasi higienos normų, bet ir klausimo – kam jai viso to verslo išvis reikėjo?

„Atsiskaityta su darbuotojais jau seniai, nes jie gavo išmokas iš valstybės, tegu neverkia. O aš taip, gavau baudų, ir labai didžiulių, vis dar jas moku. O šiaip viskas paprasta. Aš gyvenau su vyru, kuris buvo bedarbis. Po metų ar pusantrų vis dar mačiau, kad jis nieko neveikia. Ir jis tada sako: žinai, restoranai yra mano „arkliukas“, gal atidarom savo? Tai kaip vyrai savo moterims nuperka grožio salonus, taip aš savo vyrui nupirkau restoraną. Ir puikiai pamenu, kai vieną dieną, vykstant į filmavimą, jis manęs paprašė 3,5 tūkst. eurų užstatui, nes neva neliks tų patalpų. Savininkai tų patalpų buvo jo draugai. Tai jie trys mane žiauriai apgavo, žinodami, kad mano banko sąskaitoje dar yra pinigų. Ir aš likau kalta dėl visko.

Juk viskas mano vardu buvo daroma. Sakė man, kad „iš pradžių tu pabūk direktore, paskui ką nors rasim“. Tai tos pradžios ir pakako, kad viskas bankrutuotų. Aš ten kišau savo iš muzikos uždirbtus pinigus. Vėliau man darbuotojai pasakojo, kad Nerijus tiesiog imdavo iš kasos pinigus ir gyveno, linksminosi, kol aš dirbdavau Palangoje. Tuo metu užmerkiau akis, jis ten tvarkėsi vienas, o aš turėjau labai darbingą vasarą scenoje. Jis tvarkėsi taip, kad pridirbo daug skolų. Tai buvo vienas iš kvailiausių mano sprendimų gyvenime – padėti savo vyrui.

Vilijos Pilibaitytės-Mios restorano atidarymo akimirka

Ir aš ilgai tempiau. Man tai buvo antra santuoka, galvojau, kaip blogai būtų skirtis. Bet tai reikėjo padaryti gerokai anksčiau. Negeras jis žmogus. Jis nuolat iš manęs vogė pinigus, nešė juos iš namų. Aš nebenoriu apie tai kalbėti, nes jis paskui man bado automobilio padangas. Šiuo metu mes viename mieste gyvename, tai bijau, nenoriu prisišnekėti.

Jis man kerštauja, jis yra toks žmogus. Buvo laikas, kai ir šantažuodavo, tik dėl to su juo ir gyvenau kurį laiką. Turėjo pridaręs nuotraukų, vaizdo įrašų. Fotografuodavo mane miegančią, šlykštu, ar ne? Jis nuolat mane sekdavo, net automobilyje pasiklausymo įrangą radau. Arba mums kalbantis su drauge jis išeidamas iš kambario palikdavo įrašantį savo telefoną. Nežinau, kas jam galvoje dėjosi. Bet aš jam buvau ištikima visus tuos metus, tiesiog neturėjau laiko eiti kairėn“, –, pasakojo M. Pilibaitytė.

Neseniai kilo skandalas, kai vienoje pokalbių platformoje buvo paviešinta apsinuoginusios Mios nuotrauka, ir dainininkė įsitikinusi – tai padarė būtent jos dabar jau buvęs vyras N. Antanavičius. Dainininkė atvira: paskui susirašinėjo žinutėmis ir su Nerijumi, ir su jo dabartine mylimąja Goda Alijeva.

„Nežinau, kuris iš jų ten rašė, bet žinutės buvo šlykščios, žeminančios. Tai buvo visiškai ne mano lygio susirašinėjimas. Nukentėjau per jį labai daug gyvenime, tai nebuvo tik tos nuotraukos. Ir jis žino, kad buvo vaizdo įrašas, ne nuotrauka, ir kai sako, kad buvo kažkoks trečias žmogus, stebiuosi. Nebuvo ten jokio kito žmogaus. Nerijus moka viską susukti. Pavyzdžiui, dovanoja tau automobilį, o paskui perrašo jį kam nors kitam. Jis po to tą man padovanotą BMW atidavė už skolas. Nerijus yra visų galų meistras ir jaučiu, kad dabar bus man kažkas atgalios už tai po šio interviu“, – atviravo laidos viešnia.

Goda Alijeva

Paklausta apie santykius su dabartine N. Antanavičiaus mylimąja, grupės „69 danguje” nare G. Alijeva, Mia sakė nemananti, kad scenos kolegė nuviliojo jos vyrą, nes jiedu kartu negyvena jau daugiau nei 2 metus.

„Aš bandžiau jai pasakyti apie Nerijų, koks jis yra, bet ji sakė, kad čia tik mūsų su juo reikalas. Bandžiau ją perspėti kaip moterį, nes tai – moteriškas solidarumas. Ji sureagavo taip, lyg aš norėčiau jo atgal, nors man jo tikrai nereikia. O Nerijus jau gyveno su Goda, kai siūlė man grįžti atgal.

Jau kai važiavom su juo po vestuvių atostogų, man buvo toks momentas. Už vestuves, aišku, aš pati sumokėjau. Per medaus mėnesį apsigyvenome viename viešbutyje, prabangiausiuose apartamentuose, jis sakė „aš už viską sumokėsiu“, o, žiūriu, kažkaip keistai į viską reaguoja. Paklausiau, ar dabar man reiks sumokėti, pasakė: „Tai dabar tu sumokėk, aš tau vėliau atiduosiu.“ Tokių momentų iki kaklo yra buvę.

Vilijos Pilibaitytės-Mios vestuvės

Ir dabar, kai jis su Goda, aš matau visiškai tą pačią schemą. Net BMW jai padovanojo. Tikiuosi, kad to automobilio nelaukia toks pat likimas (juokiasi). Bet nesupraskit manęs neteisingai, aš iš Godos nesijuokiu. Man keista, kodėl mes su ja susipykom. Manau, kad jis ją prieš mane nuteikinėja, bandė mane supykdyti ir su kitais žmonėmis, aš tik vėliau tai išsiaiškinau. Pavyzdžiui, su Nijole Pareigyte, bet mes su ja jau išsiaiškinom. Čia irgi Neriuko darbas.

Dabar tarp manęs ir jų nieko nevyksta, tegu tik palieka mane ramybėj“, – sako Mia.

Vėliau laidoje dainininkė papasakojo ir apie gudrų planą, kaip, negalėdama civilizuotai išsiskirti su sutuoktiniu, jam pamelavusi, jog važiuoja aplankyti mamos, po truputį iš namų Klaipėdoje išgabeno savo daiktus.

Paklausta apie dabar jau primirštą prieš daugiau nei dešimtmetį itin garsiai nuskambėjusį skandalą, kai per Stano vestuves susipešė su Natalija Bunke, Mia sakė, jog tai nebuvo suvaidintas atvejis, ir atvirai išklojo tikrąją incidento priežastį.

Natalija Bunkė (dešinėje) ir Vilija Pilibaitytė-Mia

„Dėl ko tai vyko? Dėl berno. Negaliu pasakoti visai Lietuvai, Nataliją išduosiu. Ji dar gyveno su Deivydu Zvonkumi, bet tai buvo ne dėl Zvonkaus. Ji įskaudino mano labai gerą draugą, paskui mes jį bandėme „reanimuoti“, vedėmės visur kartu, kad tik neliūdėtų. Kartą ji paskambino ir pasakė apie mane negražų žodį, o jis buvo įjungęs garsiakalbį. Tada prasidėjo karas. Labai didžiulis karas. O tada mes netyčia susitikome Stano vestuvėse.

Prie manęs priėjo Zvonkus ir paklausė, ko mes čia pykstamės su Natalija. Jis nežinojo šitos istorijos. Tikrai nesu tas žmogus, kuris eitų, pasakotų, skirtų šeimą, bet pasakiau, kad yra dėl ko. Tada prieina Natalija ir kviečia Zvonkų šokti, o tas ima mus taikyti. Aš sakau jai: „Natalija, juk žinai, dėl ko pykstamės.“ Ji tada stvėrė mane, metė nuo baro kėdės. Lūžo mano priauginti nagai ir prasidėjo ta istorija. Ilgi neapykantos metai, kurie ir iki šiol nesibaigė, manau. <...> Ji paskui labai daug melavo, man nuoskauda išliko“, – atviravo Mia.

Paklausta, ar tiesa, jog turėjo problemų su alkoholiu, ir kas į tai pastūmėjo, dainininkė to neneigė ir lygino save su bet kuriuo kitu lietuviu.

„Negalėdavau gerti penktadienį, nes darbai, pirmadieniais – taip pat. Manau, kad turiu tiek pat problemų su alkoholiu, kiek visi kiti jų turi. Nesakau, kad esu abstinentė ir visiškai negeriu. Bet nėra buvę, kad gerčiau ir negalėčiau sustoti. Antrą dieną į alkoholį negaliu net pažiūrėti, tad nežinau, turiu ar neturiu problemų su alkoholiu. Jei turėčiau šių problemų, man reikėtų koduotis. Jei kentėtų šeima, darbai, tektų galvoti apie tai. Taip, aš mėgstu išgerti, bet tik tada, kai galiu sau leisti atsipalaiduoti“, – sakė scenos žvaigždė ir pridūrė, jog šiuo metu išvis yra atsisakiusi alkoholio.

Tačiau neseniai „Delfi“ pasirodė žinia, jog Naujųjų naktį Mia neblaivi bandė pervažiuoti judėjimą tarp miestų ribojančią policijos užkardą, o, pareigūnams kilus įtarimų, alkotesteris parodė kiek daugiau nei promilę alkoholio atlikėjos kraujyje.

Laidos pabaigoje M. Pilibaitytė sakė, jog jos tėtis iki šiol turi problemų su alkoholiu, o mama išvis yra negerianti moteris. Taip pat teigė, kad jau 20-metis sūnus ją laiko autoritetu, papasakojo, jog sunkiausias jų santykių išbandymas – paauglystė – jau liko praeityje, tad dabar jie puikiai sutaria ir turi labai stiprų tarpusavio ryšį.

Kodėl jai nesiseka su vyrais? Kokie buvo jos 17 metų pramogų pasaulyje? Kaip Mia padėjo Sel'ui Egidijui Dragūnui grįžti į sceną bei kokie buvo jų bendri pasilinksminimai? Po kokio įvykio dainininkė jau galvojo baigti karjerą, tačiau ją išgelbėjo gyvenime atsiradęs naujas vyras? Kokių slaptų pomėgių Mia turi lovoje ir kokį sekso žaisliuką laiko namie? Labai atviri bei nuoširdūs Mios atsakymai – laidoje „Nepatogūs klausimai“, visą įrašą galite pasižiūrėti straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (286)