Viktorijos asmenybė, šeima ir apkalbos

Šiuo metu viena populiariausių influencerių nepabijojo atskleisti, kiek kainuoja jos vienas reklaminis įrašas instagrame.

„Įrašas kartu su story serija – nuo 850 iki 900 eurų plius PVM. Padarau per mėnesį tokių įrašų pakankamai, kad pragyvenčiau“, – šyptelėjo ji.

Viktorija Siegel

Kalbant apie veiklą socialiniuose tinkluose Viktorijos teirautasi apie vaidybą – neva net ir tada, kai santykiai atsidūrė krizėje, ji vis tiek svaičiojo apie tobulą šeimos gyvenimą. To, kad melavo savo sekėjams, neslepia ir pati Viktorija, tačiau tai, pasak jos, jau praeitis. Dabar ji esą daug natūralesnė.

„Seniau, taip, nebūdavo nuotaikos, nusišluostai ašaras ir padarai reklamą, nes reikia. Dabar to labai mažai. <...> Taip, rašiau, kad su Bunkumi viskas gerai, nors nebuvo. Pripažįstu. Gal labai juokingai nuskambės, bet mūsų skyrybos garsiai nuskambėjo ne mano noru. Viskas prasidėjo, kai Danielius atsidūrė „Discord“ platformoje su savo vardu, nieko neslėpdamas parašė viską apie mūsų skyrybas. Ir šiandien ten jis „sėdi“. Man tai buvo staigmena. Kai skyriausi, esu jam pasakiusi, kad parašysiu vieną įrašą, – paaiškinsiu, jog mes nesame kartu. Aš jį ir dabar gerbiu kaip savo dukters tėvą, kad ir kas būtų tarp mūsų nutikę. Nenorėjau jokių skandalų.

Dėl tų visų rašymų, kad esu labai laiminga, na... Tikrai nedažnai meluoju savo sekėjams. Tai buvo pagrindinis dalykas, taip, pripažįstu, nereikėjo skelbti tokių įrašų ir gegužės mėnesį, kai viskas braškėjo. Aš vis galvojau, kaip tą pasakyti, maniau, verčiau parašysiu, kad viskas yra gerai. Man buvo nesmagu. Galų gale, šis melas buvo mano šeimos labui <...>. Bet, taip, pripažįstu, kad melavau“, – neslėpė ji.

Gal daugeliui bus staigmena, bet ateityje V. Siegel, dabar didžiąją laiko dalį skirianti savo vardo el. parduotuvei, svajoja apie didelę šeimą su trimis ar keturiais vaikais.

„Labai noriu didelės šeimos. Gal kiek juokingai dabar skamba. Na, nepavyko su vienu vyru, gerai. Bet noriu daug vaikų, noriu, kad mano verslas būtų „susitupėjęs“, kad viskas plauktų sava vaga, kad galėčiau daug laiko skirti šeimai, vaikams, sau, nes dabar esu tarsi žiurkėnas rate. Atrodo, bėgi, bėgi... Stengiuosi visur spėti, bet tikrai nemeluosiu, kad nukenčia kokybiškas laikas namuose“, – pasakojo ji.

Danielius Bunkus, Viktorija Siegel, Laurynas Suodaitis

25-erių Viktorija neslepia, kad neigiamų žmonių reakcijų sulaukia nuolat. Su tuo ji susidūrė nuo tada, kai ėmė kurti santykius su gerokai vyresniu ir dukart išsiskyrusiu verslininku Danieliumi Bunkumi.

„Ta heitą pradėjau jausti nuo pat pirmų dienų, kai pradėjau draugauti su Danieliumi Bunkumi. Vien dėl to, kad jis – dvigubai vyresnis, o aš – dvigubai jaunesnė. „Barakuda, ko gero.“ Tokie stereotipai. Pradžioje buvo nuostaba, kodėl žmonės taip lenda, kodėl taip nori įgelti. Abu mus puldavo. Man sakydavo, kad jis mane mes, jog jam nebebūsiu reikalinga ir t. t. Bet atsitiko, kaip atsitiko“, – šyptelėjo ji.

Iš pradžių dėl tokių kalbų Viktorija sako stipriai nervindavosi, kartais net verkdavo, tačiau dabar esą su tuo susigyveno ir teigia, kad nėra 500 eurų kupiūra, kuri visiems patiktų.

„Kartais būna taip, kad žmonės, kurie manęs nepažįsta, bet sutinka realybėje, sako, jog turėjo susidarę visai kitokią nuomonę. Man tai yra geriausias įvertinimas ir įrodymas, kad pabendravę su manimi žmonės dažnai pakeičia nuomonę į gerąją pusę“, – sako buvusi D. Bunkaus sužadėtinė.

Tiesa, jei neigiamų komentarų apie savo gyvenimą V. Siegel sulaukia internetinėje erdvėje, ji tokius žmones neretai blokuoja. Ypač jei žmogus sau leidžia negražiai atsiliepti apie jos vaiką.

„O dėl mano vaiko – galiu pasiųsti na****. Ir dėl to man visiškai ne gėda“, – rėžė ji.

Apie V. Siegel praeitį sklando ne vienas gandas. Laidoje teirautasi, ar ji yra kilusi iš probleminės šeimos.

„Mano brolis yra šiek tiek „pagerintas“ mūsų šeimoje. Ne iš kelmo spirtas. Truputį buvo problemų su juo. Visko buvo“, – nedaugžodžiavo ji.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis/ Foto: asmeninio albumo

Laidos vedėjas jos tiesiai šviesiai paklausė, ar jis – nusikaltėlis?

„Prie tų. Bet, aišku, jis susitupėjo. Mano broliui jau 42 metai. Tarp mūsų yra nemažas amžiaus skirtumas.

Mano mama visai negeria jau 25 metus. Ji tarsi iš kito pasaulėlio, sveikai gyvena: nevalgo mėsos, nevartoja tablečių, nesikeikia. Jei aš jai paskambinu ir sakau: „Mama, bl**“, sako, kad tai – bloga energija, negražu keiktis. Ji visada teigia, kad tai yra lygiai tas pats, kas eiti ir kaskart į šūdą koją minkyti.

Gandus, kad esu neva iš probleminės šeimos, pradėjau girdėti po skyrybų. Aš niekada nenorėjau girtis, bet, mano nuomone, ne kiekviena probleminė šeima gali vaikui, kuriam 18 metų, nupirkti butą. Maža kas gyvenime. Gal vyras išmes ir neturėtum kur eiti“, – nusijuokė pašnekovė.

Tiesa, Viktorija neslepia, kad problemų jos šeimoje buvo. Bene didžiausia nelaimė – jos mamos ir tėčio skyrybos.

„Man sugriuvo visas pasaulis. Lengviau pasidarė tik po 2 metų. Bet iki tol aš visą laiką kankinausi, nes be proto mylėjau savo tėvą. O jis turėjo kitą moterį. Atsimenu kaip dabar – man buvo 16 metų ir aš tai moteriai rašydavau laiškus net su grasinimais. Sužinojau, kur ji dirba. Jaučiau didžiulį pyktį, nes mano tėtis ir mama, mano supratimu, turėjo gyventi kartu“, – prisiminė ji.

Viktorija savo tėčiui – pirmasis ir vienintelis vaikas. V. Siegel brolio jos mama susilaukė su pirmuoju savo vyru.

„Aš buvau žiauriai išlepinta savo tėčio. Iki tokio lygio, kad ryte atsikėlusi paprašydavau jo pakloti man lovą ir jis paklodavo. Sakydavau, kad man šalta, todėl turėtų mane nuvežti į mokyklą. Jis stebėdavosi, nes mokykla buvo vos už poros stotelių autobusu. Tada aš sakydavau, kad visai neisiu, ir jam nieko nelikdavo“, – pasakojo laidos viešnia.

R. Mackevičius jos paklausė, ar dabar lygiai taip pat ji diriguoja savo vyrams.

„Būna. Bet nuo to ir kenčiu, kiek barnių dėl to kyla. Aš tokia esu. Esu tinginė. Jei man kas nors viską atneštų, būtų labai patogu. Pavyzdžiui, televizoriaus pultelis būna vienodu atstumu nuo mūsų abiejų, o aš vis tiek prašau, kad man jį paduotų“, – neslepia Viktorija.

Be to, laidoje moteris prisipažino, kad gaminti maistą jai taip pat ne prie širdies. Virtuvėje dažniausiai sukasi jos mylimasis Laurynas. Širdies draugas taip pat labai padeda auginant dukrą, kai reikia griežtesnio žodžio, nes Viktorija tikino negalinti savo vaikui pasakyti „ne“. Vaiką auginti žinomai moteriai padeda ir auklė.

D. Bunkus, V.Siegel ir L.Suodaitis

Skyrybos su D. Bunkumi ir jausmai vaiko krikštatėviui

Laidoje keliskart grįžta prie jos ir D. Bunkaus santykių. Teirautasi, ar žinomas verslininkas prieš ją naudojo fizinį ar psichologinį smurtą. Pasakodama Viktorija prabilo ir apie tai, kaip gimė jos jausmai šeimos draugui Laurynui.

„Fizinio nenaudojo, psichologinį – taip. Visko buvo. Net ir dabar, po skyrybų, visko pasitaiko. Manau, žmogus yra įskaudintas, bet vis tiek turi valdytis. Amžius jau nebe tas. Duodi vaiką, rašai, kada nori jį pasiimti ir pan., o tau atrašo: „Klausyk, tu, prostitute, šalava, debile, bomže...“ Na... Visko buvo ir kalbant apie santykius. Nėra smagu. Dėl to jau kalbėjausi net su advokate. Aš apskritai nenoriu atrašinėti į žinutes, jeigu bus tokia rašliava. Nori pasiimti vaiką? Aš visada esu geranoriškai už tai. Bet man turi normaliai parašyti. Mes esame suaugę žmonės. Juk ateityje vis tiek reikės bendrauti. Bus vaiko šventės – gimtadieniai, vestuvės, kai Danielius turės stovėti šalia manęs. Viskas. Beje, esu linkusi susėsti ir normaliai apie viską pasišnekėti.

Niekada neslėpiau, kad būna visko gyvenime. Įsimylėjau. Visą gyvenimą norėjau panašaus vyro, koks yra Laurynas. Su tokia pasaulėžiūra, požiūriu į šeimą. Manau, retas vyras, kuris net nėra vaiko tėvas, taip rūpintųsi juo. Man patinka jo požiūris į šeimą, moterį. Niekada gyvenime iš jo negirdėjau, kad esu durna, kvaila. O, kalbant apie praėjusius santykius, tikrai tą girdėjau. Viskam yra ribos. Aš nemeluosiu, buvo laikas, kai tikrai buvau labai laiminga. Viskas buvo gerai. Aš tikrai negaliu sakyti, kad visus 4 metus kankinausi, ne. Labai retai vartoju alkoholio, tad visi tie vakarėliai – ne man. Buvo daug dalykų, kuriuos nusprendžiau pasilikti sau. Norėjau ir iš Danieliaus pusės to supratingumo.

Visko yra buvę. Ne paslaptis, kad jis per instagramo story ir per visur kitur dievagojosi, jog Laurynas parašė pareiškimą. Na, mes ėmėmės visų įmanomų veiksmų, nes tikrai... Nuolat girdėti tokius žodžius kaip „tavo gyvenimas bus sugadintas“, „tavo likimas – mano rankose“, „tu nebegyvensi“, „suskaičiuok savo dienas“, „jūs kartu nebegyvensit“... Manau, yra tam tikros įstaigos, kurios tegul su tuo ir tvarkosi. <...>

Pradžioje tai gal ir liūdino, o dabar visiškai išmokau neutraliai reaguoti. Turiu labai čiotką advokatę, su kuria sutariu tarsi su psichologe, su ja prašneku visą valandą. <...> Tiesiog išmokau nebekreipti į tai dėmesio. Žmogus taip parašė, tai parašė. Viskas. Aš nepakeisiu jo požiūrio į save“, – sakė V. Siegel.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

Pasiteiravus, kaip prasidėjo jos ir L. Suodaičio, kuris yra jos ir D. Bunkaus vaiko krikštatėvis, santykiai, V. Siegel buvo mažiau atvira, tačiau neslėpė, kad ji buvo iniciatorė.

„Viskas vyko palengva. Aš į jį pradėjau žiūrėti kaip į vyrą. Jis yra Nicolės krikšto tėvas. Pradėjau matyti, kaip žmogus elgiasi su vaiku, kaip bendrauja svečiuose. Tiesiog jis ėmė mane žavėti, na, ne robotas esu. Jis sužavėjo mane palaipsniui. Be to, buvo nelabai geras mūsų santykių periodas, pykomės, ir Laurynas buvo šalia. Su juo galėdavau bent porą valandų pašnekėti. Supratau, kad turime daug panašumų. Galiausiai pagalvojau: na, kada daugiau, jeigu ne dabar? Jeigu jau taip atsitinka, aš negyvensiu dėl kitų akių.

Aš šioje situacijoje labiau buvau iniciatorė. Nebijojau pirma prisipažinti apie savo jausmus jam. Yra, kaip yra. Jis nenustebo. Sakė, kad matė mano akis, atkreipė dėmesį į tam tikrus mano žodžius. Na, mes, žmonės, tai jaučiame, matome. Nenustebo, kalbėjomės. Jis metus laiko buvo vienišas. Nebuvo taip, kad, „Laurynai, aš tave įsimylėjau, viskas, skiriuosi“. Faktas, kad ne. Tai buvo labai rimtas žingsnis. Turiu vaiką. Mes ir dabar pasišnekame, kad jis tą žingsnį žengė taip pat galvodamas į ateitį, jog nori šeimos. Jis nori ir savų vaikų, jam 30 metų. Normalu, kad vyras to nori“, – pasakojo pašnekovė.

Bus vestuvės?

„Šįkart tikiuosi, kad taip, – nusijuokė ji. – Reikės labiau prispausti. Anuo kartu nepavyko.“

„Noriu už jo ištekėti. Noriu, kad jis būtų man paskutinis, nors baisu tą sakyti, nes nežinai, kas bus gyvenime“, – pridūrė ji.

Laidos vedėjas nepamiršo paminėti, kad dar visai neseniai Laurynas ir Danielius buvo geri draugai, tačiau dabar jų santykiai tapo tarsi priešų.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

„Paskutinius 2 metus jie labai gerai draugavo. Dabar jų santykiai jokie. Visiškai jokie. Pakalbėti gal ir išeitų, jei iš kito žmogaus būtų adekvačių žinučių ir adekvatus noras pabendrauti. Visada gali su žmogumi pabendrauti, jei yra normalus bendravimas. Bet kol to nėra – kam?“ – kalbėjo Viktorija.

Ne paslaptis, kad išaiškėjus V. Siegel naujiems santykiams imta vis garsiau šnabždėtis, jog galbūt biologinis dukters tėvas yra visai ne D. Bunkus, o L. Suodaitis. Tačiau tokioms kalboms Viktorija nori duoti galą.

„Bunkus kažkada gerai pakomentavo: „Ką, aš jums atrodau tiek durnas ir neturiu 200 eurų DNR testui? Ar jūs galvojate, kad aš taip Siegel pasitikiu?“ Tikrai neslėpsiu, kad Nicolė yra panaši į Lauryną, bet aš žiūriu iš tos pusės, jog ir mums kinai atrodo visi vienodi, tai ir mes, lietuviai, turime bendrų bruožų. Bet tikrai galiu visus nuraminti – ne, Nicolė tikrai nėra Lauryno dukra. Kaip suprantu, Danielius darė DNR testą. Aš jo vietoje irgi daryčiau, jeigu jau taip visi šneka ir jei labai nepasitiki. Nežinau, ar tai faktas, negaliu už jį atsakyti“, – teigė laidos viešnia.

Smalsuoliai taip pat teiravosi, kaip ji ir Laurynas rasdavo laiko susitikti, kai ši dar palaikė santykius su D. Bunkumi.

„Visų triukų gal čia viešai nepasakosiu, kaip ten reikia ką pasakyti. Lauryną man apgauti būtų be šansų, ir jam mane – taip pat. Kai nori, viskas įmanoma. Tiesa, nebuvo taip, kad ilgą laiką aš jį apgaudinėjau, viskas ėjo link pabaigos, kai mes susitikdavome. Ilgą laiką su Laurynu bendravome tik kaip draugai, nors man ir buvo jis kritęs į akį. Tikrai nebuvo taip, kad ilgą laiką apgaudinėčiau, bet kai nori – viskas yra įmanoma ir viską įmanoma nuslėpti“, – sako ji.

Lovos reikalai, nutekinti erotiniai kadrai ir meilužės statusas

Laidoje kalbėta ir itin pikantiškomis temomis, pavyzdžiui, apie seksą. Ar vyresnis vyro amžius lovoje – privalumas ar trūkumas?

„Ne nuo amžiaus priklauso. Nesusidūriau, kad tai būtų trūkumas. Šiaip ta aistra lovoje ir kokybiškas geras seksas priklauso nuo jausmų. Jei tu myli žmogų, esi jam atsidavęs ir jį pamačius kojos linksta, tai faktas, kad viskas bus gerai“, – tikino ji.

Kalbėta ir apie sekso žaisliukus. Viktorija išdavė, kad tokių pagalbininkų jos namuose tikrai yra, tačiau labai detalizuoti šios temos ji nebuvo linkusi. Kiek plačiau prabilo apie vienos nakties nuotykius.

„Esu turėjusi vienos nakties nuotykių. Man regis, vienas ir tebuvo. Buvau jaunesnė, seniai tai buvo, gal prieš 5 metus. Neprisimenu, bet nemeluosiu, kad taip yra buvę. Aš, pasakysiu nuoširdžiai, esu prieš tokius dalykus. Tai merginai pliuso nepridės prie jos reputacijos, nes Lietuva yra labai maža. Be to, yra ligų, gali pastoti. Nesu už“, – kalbėjo pašnekovė.

Klausta ir apie erotines Viktorijos nuotraukas, kurios buvo nutekintos internete. Moteris pasakojo, kad iki pusės apsinuoginusias fotografijas ji kadaise siuntė D. Bunkui, tačiau netrukus jos išplito socialinėje erdvėje, o programišiai iš jos net prašė išpirkos.

„Buvo toks įvykis. Siuntinėjau savo antrajai pusei tokių nuotraukų. O kas to nedaro? Ten jau senos, naujų niekas nematė, – nusijuokė ji. – Po gimdymo pasikoregavau krūtinę, tad ten jau seniena.“

„Mes radome žmones, kurie nutekino tas mano nuotraukas. Danieliaus dėka kaip tik ir radome juos, jis pasamdė advokatus. Tai buvo du bachūriukai, nepilnamečiai. Šeimai buvo šokas, kad jie užsiiminėja tokiais šūdais. Jie manęs prašė 500 eurų. Norėjo, kad pinigus įdėčiau į paštomatą ir tuomet tų nuotraukų niekas nepamatys. Jiems turėjo užvesti baudžiamąją bylą, bet mes nusprendėme, kad aš iš viso to nenoriu „pasidaryti“ pinigų sau, man jų netrūksta. Tad mes paaukojome „Maisto bankui“ 2 tūkst. eurų. Prašėme, kad ir vieno vaikino, ir kito tėvai persiųstų po tūkstantį. Tai užfiksuota nuosprendyje“, – pasakojo Viktorija.

Pasirodo, kad internete plaukioja ne tik pikantiškos V. Siegel nuotraukos – keli žmonės tikina turintys ir jos erotinį vaizdo įrašą, taip pat užfiksuotą tada, kai ji palaikė santykius su D. Bunkumi.

„Esu kalbėjusi ir apie šį įrašą. Tai yra mūsų vaizdo įrašas su buvusiuoju. Privatus. Jeigu žmogus ir paviešintų šį įrašą (tikrai buvo tokių žinučių), tai ne aš pasišikčiau, o žmogus, jį paviešinęs. Tapau labiau užsigrūdinusi. Na, kas neturi tokio archyvo su savo antrąja puse? Faktas, kad nėra malonu, kai bando tave šantažuoti. Protelis buvo ne tas. Dabar jau nebesifilmuočiau. Esu toks žmogus, kuris gali pripažinti savo klaidas. Taip, durna buvau, kad leidausi būti filmuojama vyro telefonu jo archyvui. Nelabai smagu. Dabar manęs tam neįkalbintų. Ne sekso temoms telefonas. Bet yra, kaip yra. Jei ir išlįs, laiko neatsuksi atgal. Ką man dabar dėl to padaryti? Nusišauti? Faktas, kad bus nemalonu, pažliumbsiu dvi dienas ir praeis. Tai nėra gyvenimo galas“, – Delfi TV eteryje tikino ji.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis

Žiūrovai smalsavo ir apie svingeriavimą. Sklando gandas, kad tokia veikla ji užsiėmė palaikydama santykius su D. Bunkumi, tačiau Viktorija tą paneigė.

„Šį bajerį esu girdėjusi ne kartą. Esu girdėjusi apie praėjusį Danieliaus gyvenimą, bet mes to nedarėme. Galbūt kalbų ir pasiūlymų yra buvę įvairiausių, bet esu prieš tai. Gal negražu taip sakyti, bet man tokios temos net kažkiek šlykščios. Nesu visiškai konservatyvi, bet nenorėčiau, kad mano vyrui čiulptų b*** kita merga prie manęs. Arba, kad mane grabaliotų kitas vyras. Jau gal labai žostkai nuskambės, bet taip yra. Tiesa, aš nesmerkiu tų, kuriems tai tinka“, – tikino ji.

Apie V. Siegel sklando ir dar vienas gandas – esą ji yra buvusi vieno Klaipėdos milijonieriaus, turinčio žmoną, meilužė. Iš pajūrio kilusi pašnekovė pirmą kartą šias kalbas patvirtino.

„Taip, buvau. Tik kodėl čia kišamas žodis „milijonierius“ – aš iš jo nieko nereikalavau. Mes buvome kartu. Tai buvo kiek kitokia situacija, žmogus turi savo gyvenimą, aš nesiplėsiu. Bet jeigu jau klausiate, tai, taip, nemeluosiu, kad buvau meiluže kurį laiką. Viskas vyko prieš Danielių. Man buvo 21 metai. Buvau labai naivi, man sakė, kad jis tuoj skirsis. Dabar esu gudresnė. Kiekvienas, manau, iš mūsų turime kažkokią spragą, patirtį, kuri nėra labai smagi, man nėra malonu ją prisiminti. Man nesmagu ir prieš jo žmoną, nes aš pati turiu šeimą, dukrą. Gal dabar sutikusi gatvėje jos net atsiprašyčiau. Bet aš neatsuksiu laiko atgal, įvyko, kaip įvyko, toks protelis buvo.

Yra tokių vyrų, kurie moka labai gražiai kalbėti, pameluoti, kabinti makaronus. Nesididžiuoju aš tuo poelgiu. Ir, gink Dieve, to niekam neperšu. Aš asmeniškai tikrai nenorėčiau, kad Laurynas susirastų meilužę. Be to, dabar, kai mąstymas pasikeitęs, manęs jau taip nepaveiktų žmogus, kuris turi antrąją pusę“, – sakė V. Siegel.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1252)