Interviu metu J. Jankevičius grįžo ir į savo pirmųjų darbų aptarimą. Dabar televizijoje dažnai šmėžuojančiam vyrui yra tekę gatvėje pardavinėti laikraščius bei dirbti striptizo klubo administratoriumi.

„Dirbau ten, bet buvau silpnas. Dabar jau viską daryčiau kitaip. <...> Yra tas momentas, kad turi kiekvieną dieną patikrinti, ar kojos nuskustos, ar nagai nulakuoti, ar pasikvėpinusios. Vienas dalykas, kurį aš supratau, yra tas, kad tarp ten esančių merginų yra visiškai gerų žmonių. Yra pi**ų, kaip ir bet kurioje kitoje profesijoje, bet yra ir labai fainų, tvarkingų žmonių. Pavyzdžiui, neturi išsilavinimo, pasigimdė vaiką, reikia babkių ir ten eina ne iš gero gyvenimo. <...>

Justina Jankevičius

Yra žmonių, kurie labai fainai prasimušė gyvenime. Esu sutikęs po to tuos žmones. Reikia pripažinti, kad striptizo šokėjos, kaip ir sportininkai, turi limituotą laiką. Po kažkurio laiko jos turi pradėti gyventi gyvenimą. Dalis iš jų susitvarko gyvenimą, susituokia, susilaukia vaikų ir pamiršta tai. Aš manau, kad tos merginos, kurios yra dirbusios striptizo klube, mano nuomone, turėtų būti geros žmonos, kadangi jos gyvenime yra girdėjusios tiek daug bullshit'o iš vyrų, jų apgauti beveik neįmanoma. Jeigu jie sąžiningi – problemų nėra, bet meluoti tokioms moterims... jos skaito kiaurai“, – įsitikinęs pašnekovas.

Merginos, kurios yra dirbusios striptizo klube, mano nuomone, turėtų būti geros žmonos, kadangi jos gyvenime yra girdėjusios tiek daug bullshit iš vyrų, kad jų apgauti beveik neįmanoma.
Justinas Jankevičius

Dabar komikas jau ne vienerius metus kartu su Mindaugu Stasiuliu veda laidą „Gero vakaro šou“. Justinas džiaugiasi išpildęs savo seną svajonę ir dėkoja profesionaliems kolegoms, kadangi be jų šio produkto nebūtų. Tiesa, pašnekovas išdavė, kad pirmame šios laidos sezone jis nekentė M. Stasiulio.

„Jis įspūdingas žmogus, jis man labai patinka, jis juokingas. Iš pradžių mes kapojomės. Bet tempėme. Mes abu supratome, kad tai yra darbas, todėl dirbome. Po pirmojo sezono pasvarstėme, kad gal jau viskas – užteks. Bet po to supratome abu, ką blogai darėme. Taip įvyko antrasis sezonas. Jame pagavome pagreitį ir jau vienas kitą suprantame ir papildome. Pirmame sezone aš jo nekenčiau. Ir jis manęs nekentė. Įsivaizduokite, jis visą gyvenimą buvo pirmas. Ir staiga jis turi sėdėti ant sofos. Aš šią laidą turėjau vesti vienas, bet staiga – jis sėdi ant sofos. Gavosi bum. Bet kažkurioje vietoje mes supratome, kad nė vienas iš mūsų nesėdi nei ant sofos, nei prie stalo. Tik tada, kai supratome, kad abu dirbdami visiškai 50/50, lygiomis dalimis mes galime pasiekti geriausią rezultatą, tada problemos baigėsi ir mes pradėjome važiuoti“, – pasakoja jis.

Justinas Jankevičius ir Mindaugas Staliulis

Laidoje buvo paklausta ir labai nepatogių klausimų, pavyzdžiui, kada ir kaip įvyko jo pirmasis kartas.

„Man buvo 17-ka. Tai buvo draugo gimtadienis, viskas vyko tokiame name Santariškėse. Ten buvo įdomus variantas, nes po to tą vakarą buvau ne vienas buvęs su ta moterimi. Bet buvau pirmas! Susinervino ir nuėjo su kitu biču į tuliką. <...> Buvo įspūdingas kartas. O po to ji prisisiojo į nešiojamą šaldytuvą. Labai klasiška dama. Ji neturėjo kur sisioti, tai prisisiojo į jo dangtį. Bebaimė“, – taip pirmąją savo sekso partnerę apibūdino J. Jankevičius.

Temai pasisukus apie asmeninį gyvenimą, buvo dalinai paliesti ir santykiai su Juste Arlauskaite-Jazzu. Vedėjai domėjosi, kaip baigėsi jo reikalai su teisėsauga, kuomet jis prie vieno sostinės baro sumušė iš Italijos į Lietuvą pasisvečiuoti atvykusius du brolius, kurie nepagarbiai elgėsi su tuometine jo širdies drauge.

„Man atrodo, kad man pasisekė. Buvo vieša atgaila. Žmonės suprato. Daugiau aš to nedariau. Šlykštus reikalas tas teismas. Žostkai šlykštus. Šiaip, teisybės dėlei, tokioje situacijoje visada reikia duoti kontrpareiškimą ir tada viskas išsisprendžia daug paprasčiau. O aš buvau čiesnas, pasakiau, kad esu kaltas, jog skalpuotų mane. Susimokėjau 1500 ar 2000 už visa tai“, – prisimena jis.

Aš buvau čiesnas, pasakiau, kad esu kaltas, jog skalpuotų mane. Susimokėjau 1500 ar 2000 už visa tai.
Justinas Jankevičius

Justinas neslepia, kad atlaikyti teisminį procesą jam buvo sunku ne tik dėl galimos bausmės, bet ir dėl to, jog tuo metu jis ir Jazzu jau buvo išsiskyrę.

„Kai mes su Juste susitikome teisme, mes jau su ja buvome išsiskyrę ir mes turėjome vėl susitikti. Buvo toks momentas. Skyrybos, teismo uodega tempiasi... Buvo siaubingas laikas iš tiesų“, – neslepia pašnekovas.

„Jeigu galėčiau atsisakyti šio įvykio, aišku, jo absoliučiai atsisakyčiau. Aš šitą mielai išmesčiau. Tai buvo visai nereikalinga. Čia buvo aplinkybės. Deja, pasielgiau taip, kaip pasielgiau. Bet negalėjau kitaip pasielgti. Išėjo taip. Dėl to ir prisipažinau“, – pridūrė jis.

Žinomas televizijos laidų vedėjas kartu su mylimąja Greta Mikalauskyte šių metų pradžioje susilaukė pirmagimio. Pora savo sūnui suteikė Justino šeimoje tradicijų turintį vardą Leonas, kuris yra lotynų kilmės ir reiškia „liūtas“.

„Esu šiek tiek nemiegojęs. Įprastai jis yra labai ramus vaikas, viskas su juo tvarkoje. Bet kartais nusprendžia parodyti charakterį <...>. Gyvenimas pasikeičia tuo, kad šūdai nebešlykštūs“, – juokavo neseniai tėčiu tapęs Justinas.

„Vaikų aš jau seniai norėjau, jie man yra cool. „Gero vakaro šou“ su vaikais ėmiau labiau bendrauti. Kai jie būna krūvoje, jie užknisa, bet jei po vieną – su jais galima bendrauti. Be to, esu suaugęs žmogus su įgūdžiais, galiu jais manipuliuoti“, – toliau pokštavo TV laidų vedėjas.

Pokalbio metu kalba buvo pasisukusi ir apie tarpusavio santykius su Greta.

„Pas mus santykiuose viskas švaru, gražu, – tikino Justinas. – Pas mus yra bendras sutarimas. Menu tuos laikus, kai mes laiką leisdavome dviese namuose ir gerdavome vynelį. Mes tokie abudu šiek tiek asocialiukai. Sėdime namie, žiūrime filmus. Be viso to, ką turime, esame labai geri draugai“.

Eteryje pašnekovo teirautasi ir apie galimas vestuves, tačiau komikas tokių įvykių nenori skubinti, kad nesugadintų savo mylimajai sužadėtuvių džiaugsmo.

„Jei pasakysiu, kada noriu vestuvių, sugadinsiu siurprizą, jei sugalvočiau jai pirštis“, – mano žinomas vyras.

Pokalbio metu Justinas neslėpė savo jautriosios pusės ir sakė, kad akimirka, kai gimė jo sūnus, buvo išties ypatinga.

Mes labai norėjome šio kūdikio.
Justinas Jankevičius

„Mes gimdėme Šiauliuose. Atsidarė durys, sako: „Mikalauskytės vyras?“. Taip. „Čia jūsų sūnus“. <...> Ir buvo toks jausmas. Sūnus nepanašus į mane visiškai, buvo panašus į Gretą, gal dabar į mane kažkiek panašėja. Mes labai norėjome šio kūdikio“, – šyptelėjo pašnekovas.

Laidos metu TV laidų vedėjas papasakojo ir apie tai, kaip jo mylimoji jam pranešė žinią, kad laukiasi. Pasirodo, Greta pokštauti poroje moka ne ką mažiau nei Justinas.

„Greta yra žiauriai cool moteris. Ji sako: „Aš tave parvešiu iš darbo“. Atvažiavo, duoda man butelį, o prie jo pririštas nėštumo testas – maždaug, kad iškart galėčiau išgerti. Ji žinojo, kad mes abu vaikelio laukiame ir norime. Buvo didelė šventė po to. Beveik visi prigėrėme“, – juokėsi pašnekovas.

Visas J. Jankevičiaus interviu – vaizdo įraše straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)