Laidoje Vaido pasiteirauta apie jo iširusius santykius su buvusia mergina, savybes, kurios jam patinka merginose, apie plastines operacijas, pačius nešvariausius pinigus, kokius kada jam teko uždirbti, patyčias bei dažnas gerbėjų pastabas, kad jis ir Donatas Montvydas yra labai panašūs.

Klausimai apie tobulą merginą ir homoseksualumą

Laidos pradžioje Vaido pasiteirauta, kokios merginos jam patinka. Tiesa, pats atlikėjas pripažino, kad šiuo metu tikrai yra vienišas.

„Geras humoro jausmas, sarkazmas, mokėjimas pasijuokti iš savęs. Pats esu ciniškas žmogus, tačiau bandau keistis“, – sakė jis ir pabrėžė, kad labiau už kompaniją jis vis tik labiau mėgsta buvimą su savimi.

Vaidas Baumila

„Daug skaitau, daug keliauju, darau savianalizę. Padeda ir žmonės, kurie mane supa, stengiuosi įsiklausyti į kritiką. Aš turiu tokį ilgą liežuvį, daug kalbu ir ginčijuosi, tačiau dažnai mano nuomonė net nebūna teisinga“, – laidoje apie save ir savo charakterį kalbėjo atlikėjas.

Kitas klausimas, kurio sulaukė Vaidas – ar jis biseksualus.

„Dažniausiai manęs klausia, ar aš esu homoseksualus. Kai turėjau merginą, tada gal jau dažniau sulaukdavau klausimų apie biseksualumą. Kai merginos nebeturiu, dabar vėl sulaukiu tokių klausimų. O į klausimą aš atsakysiu paprastai – aš vis dar savęs ieškau (juokiasi). Man atrodo, kad vienu metu aš pats buvau tiek įtikėjęs į visas šias istorijas, kad grįžau namo, įsijungiau gėjų porno, galvojau, kad gal tai tiesa, jei žmonės sako. Mane taip suvirpino, kad galvoju, jog ne, tai nėra tiesa“, – pripažino jis.

Apie atliktą operaciją

Daugeliui skaitytojų taip pat buvo smalsu sužinoti, kiek ir kokias plastines operacijas Vaidas yra pasidaręs. Tiesa, kaip juokavo pats atlikėjas, po mažiausiai kelių dešimčių operacijų laukia dar kokios penkiolika ar daugiau. Kiek surimtėjęs, žinomas vyras pabrėžė, jog jam atliktos operacijos nebuvo dėl grožio, veikiau dėl to, kad galėtų kokybiškau gyventi.

Vaidas Baumila

„Kartu su žandikaulio operacija man buvo bandyta pakrapšyti ir nosies pertvarą, kurią vis dar turiu. Sakiau gydytojai, kad jeigu pavyktų ką nors patvarkyti, būtų gerai, nes tada galėčiau lengviau kvėpuoti, gal ateityje nebūtų nemigos ar knarkimo, bet nelabai pavyko.

Ši operacija daroma tokiems pacientams, kuriems su sukandimu jau būna labai blogai. O man buvo taip blogai, kad aš su savo apatiniais dantimis praėjau kąsti gomurį. Tai yra genetiškas dalykas. Ilgai nešiojau breketus, nes galvojau, kad tai man padės. Deja, išleidau labai daug pinigų ir man nepadėjo. Mano situacijoje tikrai nebuvo taip, kad aš labai norėjau būti gražus, čia nebuvo iš tų atvejų“, – laidoje atsakė Vaidas.

Priminė seną skandalą

Kitas laidoje nuskambėjęs klausimas – apie koncertus ir kodėl jų dabar, anot skaitytojų, tiek mažai. Taip pat laidoje primintas ir gana nemalonus skandalas, kai pasirodymai arenose buvo atšaukti.

„Žmonės galvoja, kad jeigu tavęs nerodo per televizorių, tai tavęs iš viso nėra. Vyksta koncertai, miuziklai. O į televizinius projektus aš neinu, manęs ten dažniausiai ir nekviečia. Paskutinis projektas, kuriame dalyvavau su Sofija, buvo laimėtas. Kiek čia galima eiti į tuos projektus ir laimėti.

O kalbant apie tą skandalą su arenomis, man, kaip atlikėjui, tai tikrai pakenkė. Pakenkė psichologine prasme ir tam tikru nemaloniu šleifu, kuris lieka, bet arba tu kreipi dėmesį, arba paskui pradedi iš to juoktis. Galiausiai tai tiesiog jau atsibodo“, – sakė jis.

Vaidas Baumila

Vaidas taip pat pridūrė, kad jo naujas albumas turėtų pasirodyti jau vasario mėnesį.

Laidoje pasiteirauta ir gana asmeninio klausimo – su kuo jis norėtų pragyventi visą gyvenimą.

„Aš labai norėčiau gyvenime turėti vaikų“, – atviravo atlikėjas.

Sunku užmegzti ilgalaikius santykius

Pasiteiravus, kodėl nutrūko jo ir buvusios merginos santykiai, jis kalbėjo gana nenoriai, tačiau pripažino, kad nesutapo interesai.

„Ji man per gera, nesutapo požiūriai“, – iš pradžių pusiau juokais, pusiau rimtai atsakė V.Baumila.

„Man yra psichologiškai sunku užmegzti ilgalaikius santykius, gal aš esu labai pripratęs būti vienas. Man būna tokių depresinių nuotaikų, kai pradedu norėti dėmesio... Vieną kartą buvau susikūręs tinderį Ukrainoje, bet susirašinėjau kelis kartais. Tiesą sakant, aš nelabai suprantu, kaip elgtis tinderyje“, – atsakė žinomas vyras.

Vaidas Baumila

Kitas laidoje nuskambėjęs klausimas – gana provokuojantis. Skaitytojas pasiteiravo, kokie buvo patys nešvariausi pinigai, kokius jis tik kada yra uždirbęs.

„Visi mes esame dirbę pačių įvairiausių darbų. Man atrodo, kad savo nešvariausius pinigus aš uždirbau Edinburge, kai dirbau barmeno padėjėju. Man reikėjo plauti stiklines“, – pasakojo jis.

Vaidas taip pat papasakojo ir apie nemaloniausią ir gėdingiausią akimirką, nutikusią iškart po koncerto.

„Visai neseniai buvo tokia akimirka. Kai koncerto metu aš labai norėjau į tualetą. Koncertas jau pasibaigęs ir visi labai norėjo su manimi nusifotografuoti, ir kai jau visi sustojome, tuomet ir sakau, kad nebeištversiu, kaip noriu į tualetą. Ir nubėgau“, – prisimena Vaidas.

Laidoje Vaido taip pat pasiteirauta apie tai, ar jis kada yra susidūręs su patyčiomis.

„Ne, bet su patyčiomis vis tik teko susudurti, nes mokykloje buvau mokytojos sūnus. Dalyvaudavau visokiuose skaitovų konkursuose, sportiškas buvau, priklausiau krepšinio komandai. Kai naujokai ateidavo į klasę, mane visada pasodindavo su naujoku. Aš buvau taikus vaikinukas, pats nesityčiodavau, bet mane visada pasodindavo su tuo naujoku, kad klasėje būtų tokia aklimatizacija, nes aš greitai rasdavau bendrą kalbą“, – atsakė jis.

Vienas paskutinių klausimų – ar atlikėjas dažnai vartoja alkoholį arba rūko cigaretes?

„Retai, bet kartais parūkau. Alkoholis yra skanus, bet ne per daug, manau, kad aš gana mažai geriu, esu tame amžiuje, kai galiu mažai pakelti. Jeigu dalyvauju kokiame nors rimtesniame vakarėlyje, man po jo reikia dviejų ar daugiau dienų, kad po jo galėčiau atsistatyti ir normaliai funkcionuoti“, – atsakė jis.

Daugelis gerbėjų dažnai pastebi, kad Vaidas yra labai panašus į kitą garsų atlkėją Donatą Montyvdą.

„Aš visada sakiau, kad mes su Donatu esame panašūs, bet tuo pačiu ir labai skirtingi. Bet mūsų balso tembrai ir stilius skiriasi. Bet esame draugai. Aš dainuoju dažniau miuzikluose, todėl norėčiau tikėti, kad aš ir žinau daugiau apie miuziklo žanrą. Mes esame panašūs, bet ir skirtingi“, – kalbėjo V.Baumila.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)