Radistų laidoje Natalija papasakojo apie tai, iš kur vis dar semiasi tiek optimizmo, prakalbo apie santykius su savo mylimuoju Edgaru, sunkumus auginant labai aktyvų vaiką. Tiesa, žinoma atlikėja sulaukė ir kelių nepatogių klausimų. Pavyzdžiui, kaip jai sekasi sutarti su jos buvusio vyro mylimąja Viktorija Siegel, ar dar norėtų susilaukti vaikų bei ar tikisi ateityje surengti vestuves.

Lankosi pas psichologą

Laidos pradžioje N. Bunkė sulaukė klausimo apie jausmus bei nuotaikas, kuriomis gyvena šiuo metu. Ji pripažino, kad dabar į jos gyvenimą atėjo darna ir pusiausvyra, nors darbo ji turi per akis. Natalija atvirai pasakė ir apie tai, kad periodiškai lankosi pas psichologą, kuris padeda tvarkytis jai su bėdomis, taip pat pataria sūnaus auklėjimo klausimais.

„Būna, pažliumbiu, kai esu labai pavargusi, būna, kad verkiu iš skausmo. Mano gyvenimas toks spalvotas, kad visko būna. Tikrai esu verkusi daug kartų ir prieš kameras, man ne gėda. Emocijų nereikia laikyti savyje. Aš dažnai bendrauju su psichologais, dažnai kreipiuosi į juos pagalbos. Mes kalbamės pačiais įvairiausiais klausimais: kaip auklėti sūnų, kaip nepadaryti klaidos, kaip su savimi susitvarkyti, nes mes visi žinome, kad, jeigu skauda skrandį, reikia eiti pas skrandžio specialistą, jeigu skauda širdį, eiti pas kardiologą“, – sakė Natalija.

„Pas psichologą lankausi periodiškai. Dabar gerai jaučiuosi, geras koncertinis sezonas“, – pridūrė žinoma atlikėja.

Už koncertą – 1500 eurų

Laidoje Jonas su Rolandu paklausė Natalijos ir apie pinigus. Anot moters, atlygiu ir koncertais ji nesiskundžia – štai ir šią savaitę turi bene keturis koncertus ir tikina, kad tai dar visai nedaug, nes vasarą koncertuodavo gerokai dažniau. Tiesa, laidoje Natalija prasitarė, kad šiuo metu jaučiasi gana pavargusi, tačiau negali leisti sau susirgti, nes šiuo metu koncertuoja viena, todėl jaučia labai didelę atsakomybę. O kalbėdama apie pinigus, Natalija išliko konkreti ir atvira.

„Už koncertą užmoka 1500 eurų plius PVM. Visus finansus valdo Zvonkus. Jeigu jis sugalvotų man įstatyti ragus, tada aš neturėčiau nieko. Aš dar turiu verslų – gėlių verslą ir esu akcininkė vienos įmonės, kuri prekiauja kosmetikos priemonėmis“, – apie savo veiklas kalbėjo Natalija.

Daugelis žmonių, kurie ant scenos yra matę žaviąją Nataliją, puikiai žino, kad nuo jos veido beveik niekada nedingsta šypsena. Moteris sako, kad taip gyventi yra daug lengviau.

Natalija Bunkė

„Pirmiausia, reikia pačiai sau būti optimistiškai nusiteikusiai. Jeigu jau atsikelsiu būdama blogai nusiteikusi, skųsiuosi gyvenimu, pradėsiu save dusinti, tai ir būsiu nudususi. Žmonės aplink mane taip pat bus pikti, bet man to nereikia, noriu gyventi gražiai. Net ir blogomis dienomis stengiuosi ieškoti ir surasti pozityvo. Kai man liūdna arba esu labai pavargusi, kokia jaučiuosi dabar, stengiuosi ieškoti pozityvo“, – atviravo moteris.

Papasakojo apie pažintį su Edgaru

Laidoje Natalija sulaukė klausimo, ar ji yra pavydi.

„Nesu pavydi, esu logiškai mąstanti, bet jeigu yra tam pagrindo, galiu išdraskyti akis. Iš tiesų aš esu ganėtinai arši. Blogai būna žmonėms, jeigu jie pasitaiko, kai būnu labai pikta“, – pripažino ji.

Laidoje neišvengta klausimo ir apie dabartinį Natalijos mylimąjį Edgarą. Moteris prasitarė, kad yra labai laiminga ir rami, nes jos mylimasis – protingas ir vyriškas vyras.

„Mes kartu gyvename jau dvejus metus. Kartu apsigyvenome labai greitai, po mažiau nei pusės metų. Susipažinome per mūsų bendrą draugę Kotryną. Aš jai siunčiau didelę siuntą orchidėjų ir neturėjau kaip jų įdėti į mikriuką. Ji man pasiūlė, kad padėtų jos pusbrolis. Tada važiavau į Kauną, ruošiausi į koncertą ir buvau su labai didele iškirpte. Kai išlipau iš mašinos, man net žandikaulis atvipo, kai pamačiau Edgarą. Tada sužinojau, kad jis dar ir policininkas, aš buvau susižavėjusi“, – kalbėjo Natalija.

Tiesa, Natalija pripažįsta, kad kiek anksčiau ji jusdavo tarp jų esantį gana nemažą amžiaus skirtumą.

Natalija Bunkė, Edgaras Eidėjus

„Tarp mūsų – aštuoneri metai amžiaus skirtumas. Dabar to nebesijaučia, bet iš pradžių man tai kėlė šiek tiek nepatogumo. Žinoma, jis labai protingas vyras, viskas su juo yra labai gerai. Iš pradžių jaučiau diskomfortą, nes pagalvodavau, kad, kai man bus 40 metų, tai jam bus 32. Tuomet atrodė, kad tai tikrai didelis skirtumas. O jeigu jam norėsis dairytis į kairę, tai jau jo problema“, – atviravo atlikėja.

„Iš tiesų aš jį labai myliu ir labai džiaugiuosi, kad pagaliau į mano gyvenimą atėjo darna“, – džiaugėsi moteris.

Paklausta, ar norėtų vestuvių, moteris tikino, kad ateityje – tikrai taip.

„Negaliu pasakyti, kad labai jų trokščiau, bet, manau, kad tai tikrai kada nors bus“, – sakė ji.

Prabilo apie sunkumus auginant vaiką

Kitas klausimas – apie vaikus. Jonui su Rolandu paklausus, ar Natalija norėtų dar vieno vaiko, ji atsakė neigiamai.

„Ne. Aš turiu labai sunkų vaiką, su juo labai daug reikaliukų. Man daug pastangų kainuoja jį auklėti. Galbūt aš esu kažkokia keistuolė, bet tikrai su vaiku man nėra paprasta. Jis – double kaip aš ir double kaip Bunkus. Kai sujungė dvi ugnis, gimė Kristupas. Jis yra toks degantis, perdegantis. Man reikia lankytis pas psichologus, kad gaučiau patarimą, kaip nepadaryti klaidos jį auklėjant. Negali jo per daug barti, nes jis užsidaro, reikia ieškoti, kaip prieiti. Labai gerai, kad yra Edgaras, jis ir griežtas, bet kartu – ir draugas. Kristupo tėvas gyvena Kanuose, jie matosi dažnai, bet vis tiek nėra tokių galimybių pasimatyti kiekvieną savaitgalį, o berniukui labai reikia tėvo“, – apie savo sūnų pasakojo N. Bunkė.

Natalija Bunkė surengė paskaitą apie puokščių darymą /Foto: Darius Kučys

Laidoje nuskambėjo ir toks klausimas: kaip Edgaras ištveria su tokio sudėtingo charakterio moterimi?

„Per savo karjerą jis yra matęs visko, visokio plauko žmonių: ir šlykštaus plauko, ir labai šlykštaus. Aš jam esu tik „gėlytės“. Jam su manimi nėra labai sunku, per dvejus metus mes net nesipykome. Jeigu aš padarau kokią nors nesąmonę, tai pati ateinu ir atsiprašau. Jis man labai padeda“, – sakė ji.

Su Viktorija Siegel nebendrauja

Kitas klausimas – apie buvusį jos vyrą ir Viktoriją Siegel. Natalija pripažino, kad su Danieliumi, buvusiu savo vyru, ji bendrauja tik tiek, kiek to reikalauja jų sūnus.

„Santykiai nėra nei problemiški, nei kažkokie. Tiesiog tai yra kitokia šeima, kuri turi kitokius požiūrius, ir tie požiūriai, gyvenimo supratimas jų ir mano labai skiriasi. Aš gerbiu juos, o jie gerbia mane. Mums nėra reikalo su jais bičiuliautis, aš su Danieliumi bendrauju tik vaiko klausimais, o su Viktorija man nėra reikalo bendrauti“, – sakė moteris.

„Visose savo santuokose aš laikiau visus keturis namo kampus“, – kalbėdama apie santykius su vyrais, pripažino Natalija.

Natalija Bunkė / Foto: MIKITA photography (Mikas Kytra ir Nikas Tėrėščenko)

Žiūrovas laidoje Natalijos paklausė, ar, jeigu ji būtų vyras, įsimylėtų pačią save.

„Manau, kad yra dėl ko mane įsimylėti, bet pagyvenęs su manimi ilgiau tas žmogus suprastų, kad esu neblogas „rupūžiokas“. Esu tokia sunkaus charakterio. Galiu būti tyloje, galiu nekalbėti, kai mane kažkas nervina, nors, tiesą sakant, man patinka geras gyvenimas, man patinka, kai pas mane ateina svečių. Man patinka, kai yra žmonių namuose, tada būna smagiau“, – tikino moteris.

Pradėjo dirbti dar paauglystėje

Radistų laidoje Natalija pripažino, kad dirbti ji pradėjo dar būdama paauglė. Pirmasis jos darbas buvo turguje. Ji sakė, kad nežino, kas yra gėdingas darbas, nes tokio tiesiog nėra.

„Tėvai mane visą laiką palaikė. Negaliu sakyti, kad esu iš turtingos šeimos, esu iš paprastos šeimos. Mano tėvai man padėjo tiek, kiek jie galėjo padėti. Pamenu, pirmas muzikinis mano klipas kainavo 2 tūkstančius litų, kuriuos man davė tėvai, bet juos turėjau dar užsidirbti. Taigi dirbau turguje. Aš tikrai nebijojau jokio darbo, man nėra gėdingo“, – rėžia moteris.

Tiesa, moteris pasigenda jaunų atlikėjų atkaklumo ir nuoširdaus noro mokytis.

„Reikia labai daug atkaklumo, reikia daug mušti galvą į sieną, o jeigu kieta kakta, tikrai galima tą sieną pramušti. (…) Jeigu mano gyvenime būna kokių nors nusivylimų, nesklandumų su grupe, aš sau stipriai spiriu į užpakalį ir galiausiai man vėl pradeda sektis. Reikia labai savimi pasitikėti, kiekviena savo idėja reikia labai tikėti. Tada žmogus tikrai gali padaryti viską“, – sakė Natalija.

Kitas klausimas – ar Natalija yra ant scenos užlipusi būdama visiškai girta.

„Nesu buvusi labai girta, bet šiek tiek išgėrusi alkoholio esu. Dažnai būna, kad užmirštu žodžius“, – sakė ji.

Laidos pabaigoje Natalijos pasiteirauta apie tai, kokius ji yra baigusi mokslus. Nors neturi diplomo, tačiau treji metai studijų jai dar ir dabar padeda.

„Mano išsilavinimas yra vidurinis. Esu baigusi tris kursus, bet diplomo aš neturiu. Mokiausi statybos inžineriją ir tai man dabar padeda tvarkytis namuose, perdažyti grindis“, – sakė ji.

Laidoje pabaigoje Natalijos laukė iššūkis – netikėtas skambutis buvusiam savo vyrui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (332)