Laidoje „Nepatogūs klausimai su Radistais“ Gabrielė sulaukė itin provokuojančių ir atvirų klausimų. Nors ne į visus žavioji renginių, radijo, televizijos laidų vedėja norėjo atsakyti, tačiau interviu metu ji atskleidė ne vieną dalyką, kurio dar nebuvo pasakojusi jokiame interviu.

Gabrielė atvirai prabilo apie laiką, kai po penkerių metų turėjo palikti radijo stotį M-1, taip pat moteris atviravo apie jausmus, santykius su vyrais, savo verslą, televizijos projektus ir net jų užkulisius. Laidoje moteris sulaukė ir klausimo apie santykius su dvejais žymiais Mindaugais – Stasiuliu ir Kuzminsku.

Laidos pradžioje Gabrielė papasakojo, kad laikas, kai turėjo išeiti iš M-1 buvo labai sunkus, tačiau jai padėjo tai, kad net ir tuo metu veiklos netrūko – ji dirbo televizijoje, todėl sakyti, kad radijas buvo vienintelis jos darbas, būtų neteisinga.

Paaiškino, kodėl neteko darbo radijuje

Paklausta, kodėl išėjo iš darbo, ji patikino, kad toks buvo vadovų sprendimas ir ji jį gerbia, taip pat džiaugiasi tuo, kad per visus darbo metus labai daug ko išmoko ir tapo gera radijo laidų vedėja.

„Aš išėjau dėl to, kad keitėsi komanda ir neliko vietos. Aš nesakau, kad išmetė, bet tai įvyko bendru sutarimu. Pradžioje, kai tik atėjau į radiją, man buvo nedrąsu. Kai ateini į pokalbį dėl darbo būtent į radiją, tu turi ne save pristatyti, koks tu fainas ir nuostabus. Tu tiesiog iš karto sėdi prie mikrofono ir turi parodyti, ką iš tiesų moki, tau duoda tekstą. Turi pademonstruoti savo balso tembrą, dikciją, ar nešvepluoji. Tai yra labai svarbu, kai prisėdau prie mikrofono, supratau, kad aš labai gerai jaučiuosi. Savaitgalį, kai pradėjau dirbti, man labai patiko, nebuvo jaudulio, viskas sekėsi gerai, nėra žmonių, bet tu vis tiek įsivaizduoji, kad kalbi žmonėms“ , – kalbėjo Gabrielė.

Gabrielė Martirosian

Tiesa, nors tai buvo stabilus moters darbas, Gabrielė tikina, kad pasimetimo laikas buvo nelabai ilgas, tačiau sunkus.

„Aišku, kad buvo. Meluočiau, jeigu sakyčiau, kad ne. Aš penkerius metus kiekvieną dieną po keturias valandas dirbau radijuje ir staiga vieną dieną to nelieka. Jautiesi pasimetęs. Kai dirbi tokioje sferoje, tu ir taip dažniausiai jautiesi toks pasimetęs, nes nežinai, kada turėsi užsakymų. Psichologiškai tai nėra stabilu, nežinai, kada tave pakvies vesti renginių. Kai kažko nelieka, tu jauti, kad gali paslysti. Tada kyla klausimų“, – gana sunkų laikotarpį prisimena moteris.

Nėrė į verslo vandenis

Tiesa, laidų vedėja neapsiriboja renginiais, televizija ar radiju. Ji jau ne vienerius metus kartu su partneriu turi nagų dailės saloną, kurį, tiesa, įsirengė beveik pati, net be statybininkų pagalbos.

„Aš turiu dar savo verslą, visada galvojau, kad reikia turėti atsarginį planą. Kainavo įrengti nemažai. Kainavo iki 30 tūkstančių. Mes esame dviese, aš turiu partnerį. Kai sužinojau statybininkų kainas, net negalėjau patikėti. Mes iš taupymo sumetimų, viską darėme patys. Sužinojau, kas yra glaistas. Mums atsipirko per dvejus metus, nors tu nepajauti, kaip grįžta pinigai, bet viskas vyksta po truputį, tačiau dienos pabaigoje ir galvoji, kur dingo pinigai“, – kalbėjo G.Martirosian. „Kai tu į tai investuoji didžiulius pinigus, pirmą mėnesį sėdį ir ateina šildymo, nuomos sąskaitos, o klientų mažai, tai yra didžiulis iššūkis. Yra tekę ir iš televizijoje uždirbtų pinigų dengti salono išlaidas ir tai buvo nemalonu, nes tu supranti, kiek tu jau investavai ir galvoji, kada viskas atsipirks.“

Gabrielė Martirosianaitė

Pasiteiravus, kuri Gabrielės veikla yra pelningiausia, ji tikino, kad renginiai ir televizijos projektai.

„Iš renginių, o jeigu yra projektų – televizija. Už renginį galima uždirbti gana įvairiai, bet tai svyruoja nuo 500-1000 eurų“, – atsakė Gabrielė.

Prabilo apie darbo su Stasiulevičiūte užkulisius

Daugelis pamena, kad buvo laikas, kai Gabrielė kartu su Ieva Stasiulevičiūte vedė „Euroviziją“. Pasiteiravus, kaip jai sekėsi dirbti su kita garsia moterimi partnere, ji tikino, kad ne visada buvo lengva, bet vis tik įdomu.

„Man atrodo, kad sekėsi gerai. Dirbti su moterimi buvo naujiena. Aš ir radijuje niekada nebuvau dirbusi su moterimi, nei televizijoje. „Eurovizijoje“ yra labai aiški schema. Mes pristatinėjome po vieną atlikėją, scenarijus buvo aiškiai parašytas. O kalbant apie tai, kaip kuri atrodėme, tai natūralu, kad esame moterys, kurios yra labai skirtingos, mes skirtingų tipažų ir kūno formų. Tikrai yra buvę, kai man atrodydavo, kad mano kolegė atrodo milijoną kartų geriau, kartais jai atrodydavo, kad mane geriau aprengė. Mes nedraugaujame, nesame draugės, bet esame bičiulės, kolegės. Bet daugiau turiu patirties scenoje su vyrais, daugiau flirto ir dinamikos yra su vyru partneriu scenoje“, – tikino Gabrielė.

Pavardė daugeliui neįveikiama

Daugeliui nėra paslaptis, kad visai neseniai Gabrielė pasikeitė pavardę. Kaip pati juokauja, kolegos yra net sakę, kad jos pavardė galėtų būti naudojama kaip girtumo testas – jeigu žmogus ją ištaria teisingai ir greitai, jis dar pakankamai blaivus.

Gabrielė Martirosian

„Kad mano pavardė yra neištariama, tai frazė, kurią aš girdžiu dažniausiai. Pradinėse klasėse man sąsiuvinius užrašinėdavo mama, nes aš nemokėdavau savo pavardės rašyti. Nuo šiol esu Gabrielė Martirosian, tikiuosi, kad dabar visiems bus gerokai lengviau. Mano kolegos man yra išdavę, kad kai veda renginius, mano pavardę naudoja kaip girtumo testą“, – juokavo žinoma moteris.

Laidoje Gabrielė sulaukė ir gana provokacinio klausimo. Ji nenoriai, tačiau atskleidė, kad, būdama Tailande, yra buvusi nubausta. Nors tiesiogiai to ir neįvardijo, laidų vedėjams pakartojus klausimą, ji prasitarė, kad tai buvo ne tik dėl alkoholio.

„Žinau, kad šią laidą žiūri ir mano tėvai, todėl nenoriu daugiau pasakoti“, – sakė moteris.

Apie santykius su Kuzminsku ir Stasiuliu

Laidoje Gabrielė taip pat sulaukė klausimo apie krepšininką Mindaugą Kuzminską.

„Taip, mes bendraujame, susipažinome Niujorke. Jis ten žaidė, o aš svečiavausi“, – atsakė Gabrielė ir pridūrė, kad krepšininkai Lietuvoje jau ir taip sulaukia pakankamai nemažai dėmesio.

Gabrielė Martirosian / Foto: E. Genio, LRT

„Man atrodo, kad krepšininkai gauna labai daug dėmesio Lietuvoje. Jie yra išlepinti. Aš nesu turėjusi vaikino krepšininko, mano sesuo turi draugą krepšininką. Taip pat mano draugė Viktorija yra ištekėjusi už krepšininko Martyno Pociaus, kuris, manau, yra labai intelektualus vyras ir džiaugiuosi už savo draugę. Man pažintis su Martynu buvo labai įdomi, jis tikrai sugriovė tą stereotipą apie krepšininkus. Mindaugas yra protingas, jis puikiai kalba“, – tikino ji.

Kitas klausimas – ar vyrai ją išdrįsta pakalbinti gatvėje ar kavinėje?

„Sudėtingai. Man kartais atrodo, kad aš kaip raupsuota. Jeigu mes su draugėmis išeiname į miestą, mano visas drauges kas nors pakalbina, pakutena ir pavaišina gėrimais, o aš tokia būnu nematoma tarsi, bet būna ir tokių, kurie elgiasi labai įžūliai, jiems labai lengva prieiti ir klausti labai intymių dalykų. Tu supranti, kad dirbi tokioje sferoje, kur atrodai visiems žmonėms labai artimas. Kartais dėmesys ir pakalbinimas yra labai smagu, tačiau, jeigu čiumpa už šonkaulių, tai jau tikrai nėra malonu“, – sakė Gabrielė.

Daugelis puikiai pamena, kad savo karjerą Gabrielė pradėjo laimėjusi grožio konkursą. Žinoma moteris neslepia, kad tuo metu, kai laimėjo ir pelnė gražiausios moters titulą, jai norėjosi atrasti kokią nors veiklą, kad šis titulas nebūtų vienintelis, kuris ją apibūdintų.

„Prisimenu, kai laimėjau grožio konkursą, galvojau, ką reikia padaryti, kad nebebūtų minimas titulas. Atrodė, kad tas bendras stereotipas labai erzindavo. Tikslas buvo, kad daryčiau kažką, kas parodytų, kad esu ne tik graži. Džiaugiuosi, kad atradau darbą, kurį labai myliu. Tikiu, kad tai nėra tik apie išvaizdą“, – kalbėjo moteris.

Laidoje Gabrielė sulaukė ir labai kompromituojančio klausimo apie praeityje užsimezgusį jos ir Mindaugo Stasiulio romaną, kuris buvo slepiamas po daugybe spynų. Skaitytojas pasiteiravo, ar gali būti, kad nutrūkę jų santykiai galėjo nulemti tai, kad jos nebeliko populiarioje radijo stotyje.

„Man atrodo, kad būtų keista, jeigu asmeniniai dalykai darytų įtaką darbui. Būtų vaikų darželis, jeigu tai būtų tiesa“, – įsitikinusi Gabrielė.

Gabrielė Martirosianaitė

Vis tik pramogų pasaulio užkulisiuose niekam nebuvo paslaptis, jog jiedu su M. Stasiuliu - pora, o žiniasklaidą laikas nuo laiko pasiekdavo smalsių žmonių pasakojimai bei darytos nuotraukos, kuriose jiedu kartu leisdavo laiką tikrai ne tik kaip geri bičiuliai. Tačiau pasiteiravus, kiek laiko tęsėsi jos ir Mindaugo santykiai, G. Martirosian išliko paslaptinga.

„O kas sakė, kad mes draugavome?“ – atrėžė Gabrielė. „Yra dalykai, apie kuriuos aš griežtai niekada nekalbėjau. Būtų keista, jeigu dabar prabilčiau. Ne. Daug žmonių baigia skyrybomis, tai nieko keisto“, – į Rolando repliką, kad jie kartu atrodė labai gražiai, atsakė Gabrielė.

Visos skyrybos buvo sunkios

Pasiteiravus apie ankstesnius išsiskyrimus, ji tikino, kad visos skyrybos ją labai įskaudino.

„Man atrodo, kad visi išsiskyrimai buvo labai skaudūs. Per ilgą laiką užgyveni įvairių prisiminimų. Nežinau, ar kam nors nuoširdžiai lengva išsiskirti. Mano visi išsiskyrimai buvo skirtingi, bet buvo ir skaudžių. Aš niekada neturėjau santykių, kurie būtų tokie paviršiniai, man visada po skyrybų būna skaudu. Jeigu neri, tai neri stačia galva. Jeigu būtų lengva pasiplanuoti, tai visi norėtume daryti viską gerai ir teisingai. Kai esi su stipriais jausmais, tai faktas, kad tau yra skaudu. Yra daug sudėta jausmų, o ištarti „sudie“ man niekada nebuvo lengva“, – kalbėjo Gabrielė.

Paklausus, kaip ji pati apibūdintų savo charakterį, ji tikino, kad toli gražu ne visada yra rami.

Gabrielė Martirosianaitė

„Aš esu visokia. Jeigu atrodau gera ir rami, tai gerai, kad taip atrodo, tegul taip ir atrodo, bet būnu visokia. Aš kartais jaučiu ir tuos armėniškus genus ir geriau tada žmonėms nesirodyti mano kelyje. Tai nebūtinai yra santykiuose su žmogumi, bet gali būti ir darbe, kai reikia vadovauti kolektyvui. Manau, kad tai normalu, visiems būna, yra kantrybės ribos“, – atsakė Gabrielė.

Laidoje neišvengta klausimo ir apie tobulą vyrą ir kaip jį įsivaizduoja pati Gabrielė.

„Visus savo partnerius ir tą, kurį vizualizuoju kaip ateities vyrą, aš pastatau šalia savo tėčio. Man tėtis yra didžiausias pavyzdys, koks yra ir turėtų būti vyras. Tai man kiša koją, nes tada užduotis yra pasunkinta.Tas vyras turėtų būti emocingas, mokantis parodyti savo jausmus, gebantis apie tai kalbėti. Žvelgiant į mano tėtį, tas armėniškas kraujas yra akivaizdus. Jis tiesiog kunkuliuoja meilėje ir pyktyje. Man tos emocijos dažnai ir pritrūksta Lietuvos vyruose. Lietuviams vyrams trūksta emocijos ir tikrumo“, – kalbėjo moteris.

Visą pokalbį su Gabriele ir kokių dar nepatogių klausimų ji sulaukė iš Radistų Jono Nainio bei Rolando Mackevičiaus, pamatysite straipsnio viršuje.

Užduoti savo norimus pačius įvairiausius klausimus žvaigždėms galite Radistų Instagram paskyroje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (260)