Apie įspūdingą populiarumą socialiniuose tinkluose, laiką, kai suprato, kad jį traukia vyrai, pirmąjį kartą, vos metus trukusią draugystę su mergina, gėdingiausią įvykį bei siautulingus vakarėlius, po kurių, Naglio teigimu, jis nieko neatsimindavo. Taip pat vaikinas atskleidė, ką mano apie Egidijų Dragūną ir prisiminė nelabai linksmą istoriją, kai, būdamas neblaivus, su juo susimušė.

Iki 24 metų jis gyveno su savo tėvais

Pačioje laidos pradžioje, pasiteiravus, kaip prasidėjo jo kelias į populiarumą, jis tikino, kad pirmasis žingsnis jo veikloje buvo fotografija. Tiesa, ne tik ji, nes Naglis derindavo šokį, fotografiją, o tik vėliau suvokė, kad galima būti populiariu ir save išlaikyti iš socialiniuose tinkluose kuriamos veiklos. Tiesa, Naglis sako, kad iš fotografijos išlaikyti save būtų sunku, todėl net iki 24 metų jis gyveno su savo tėvais.

„Iš fotografijos – labai mažai uždirbu. Nebespėju, nebelabai ir traukia. Įdomiai gyvenimas pasisuko. Iš pradžių labai daug šokau, buvo labai sudėtinga, nes pinigai labai maži. Aš iki 24 metų gyvenau su tėvais, nes negalėjau sau leisti išsikraustyti iš namų. Man neužteko pinigų, kartais uždirbdavau daugiau, kartais mažiau, bet kai atsirado daugiau darbų, susijusių su fotografija, pradėjau mažiau šokti. Ilgą laiką dirbau ir kaip fotografas, ir kaip šokėjas, tačiau buvo labai sunku šokinėti nuo vienos ant kitos kėdės. Kažkas visada nukentėdavo, taigi taip aš perėjau į fotografiją“, – laidoje kalbėjo Naglis.

Neturėjo tikslo taip išpopuliarėti

Jau ne kartą Naglis yra sakęs, kad pradėdamas kurti vis daugiau dėmesio ir reakcijų sulaukiančius filmukus instagrame, jis neturėjo tikslo būti populiariu, tačiau neslepia, kad jam tai malonu ir įdomu, o jeigu ši veikla jo nebetrauktų, ko gero, jis grįžtų prie kitų kūrybinių veiklų.

„Aš tikrai nesitikėjau ir net neturėjau tokio tikslo, bet, kaip ir sakiau, kai pajutau, kas žmonėms patinka, pradėjau išsikelti tikslus. Manęs dažnai klausia, kiek aš uždirbdavau kažkuriuo metu, kai daugėjo sekėjų skaičius, tačiau aš apie tai net neturėjau laiko pagalvoti. Aš nueidavau miegoti, o kai atsikeldavau, mano sekėjų skaičius jau būdavo keliais tūkstančiais padidėjęs. Viskas vyko labai greitai, per parą padaugėdavo keturiais tūkstančiais žmonių“, – įspūdingus skaičius vardija vyras.

Jis pamena, kad buvo atvejis, kai pralenkė net pačią Agnę Jagelavičiūtę.

„Juokingiausia buvo kažkada, kai pralenkiau Agnę Jagelavičiūtę, o dabar ji vėl mane aplenkė“, – sakė Naglis.

Atskleidė, kada prarado nekaltybę

Nepaisant to, kad šiuo metu jis yra vienas populiariausių žmonių socialiniuose tinkluose, Naglis tikina, kad pernelyg daug negalvoja apie tai, kokią žinią norėtų nešti savo kuriamu turiniu. Jis tiesiog norėtų būt savimi, taip pat jam svarbu, kad jo paskyroje nebūtų per daug reklaminio turinio, nors tai ir padeda uždirbti pinigus.

Naglis Bierancas

„Kalbant apie atsakomybę, aš neleidžiu sau per daug apie tai galvoti. Tiesiog esu savimi, stengiuosi būti tokiu, koks esu, nesuku pernelyg sau galvos“, – sakė Naglis.

Vienas iš labiausiai provokuojančių klausimų Nagliui – apie nekaltybę. Socialinių tinklų žvaigžde laikomas vyras tikino, kad tai nutiko labai anksti, tačiau tai nebuvo patirtis, kurią jam būtų malonu atsiminti ar dar daugiau – kažkam visa tai, kas buvo įvykę, papasakoti.

„Kai man buvo 15-iolika metų. Tai buvo kaime, tuo metu leisdavau vasaras pas močiutę kaime. Aš nepavadinčiau to pirmu kartu, nes tai buvo nesąmonė, buvo tokia mergina, kuri būdavo mūsų kompanijoje. Ji buvo metais jaunesnė už mane ir kai visi išsiskirstydavo į namus, mes mėgdavome pasiglamžyti. Ji turėjo labai didelę krūtinę“, – sakė Naglis.

Bandė meluoti sau, kad nėra gėjus

Jis pripažįsta, kad paaugliams dažnai būna sunku suvokti, kas jie iš tiesų yra. Naglis prisimena ir tą laiką, kai paauglystėje bandė pats sau įrodyti, kad jausmai ar trauka kitiems vaikinams nėra rimta, o veikiau nesąmonė, kuri greitai praeis.

„Kai tau paauglystė, hormonų audros labai veikia“, – juokauja Naglis.

Vyras pasakoja, kad dar mokykloje turėjo vienerius metus trukusią draugystę su mergina, kuri, jo žodžiais, jį traukė, tačiau po to jų keliai išsiskyrė.

„Nežinau, matyt, paauglystėje. Turbūt tai visada buvo šalia, bet iš ne visai suprasdavau, kas tai yra. Paauglystėje traukia viskas, net akmuo, bet visgi turbūt paauglystėje supratau. Vienu metu galvojau, kad tai praeis, nes tai kažkokia nesąmonė, dar neturėjau kompiuterio, negalėjau paieškoti informacijos. Galvojau, kad ta trauka praeis. Su niekuo aš tada nevaikščiodavau, nieko neieškodavau ir nežiūrėdavau. Aš galvojau, kad tikrai praeis tos paauglystės nesąmonės, paskui save labai laužiau, sakiau sau, kad tokių nesąmonių negali vykti mano gyvenime.

Naglis Bierancas

Paskutiniais mokyklos metais aš draugavau su mergina. Visai gerai mums sekėsi. Ji mane traukė“, – sakė Naglis.

Dabar partnerio neturi

Pasiteiravus, ar Naglis turi antrąją pusę, jis pašmaikštavo, kad jam antra pusė nereikalinga, nes jis ir taip jau yra visas, tačiau kiek vėliau pripažino, kad partnerio šiuo metu neturi ir nežino, koks žmogus jam tiktų. Naglis tikina, kad šiuo metu gyvena vienas ir vienatvė jam labai patinka.

„Kuo toliau, tuo man pačiam sunkiau tiksliai suprasti, kokio žmogaus aš norėčiau šalia savęs. Anksčiau man buvo labai svarbu, kad žmogus gražiai atrodo, turi gražų veidą – gerai, ko daugiau reikia. Dabar to jau nebeužtenka, norisi bendrauti, nesinori, kad žmogus erzintų. Aš pats gyvenu vienas ir man labai patinka būti vienam, todėl dažnai pagalvoju, koks turėtų būti tas žmogus šalia manęs, kuris nenervintų. Nenoriu projektuoti viską smegenyse, nors šiuo metu aš sunkiai įsivaizduoju, koks tai galėtų būti žmogus“, – sakė jis.

Naglis pripažįsta, kad požiūris į save ir baimė pripažinti, kas toks yra, išnyko palaipsniui.

„Man įvyko lūžis tada, kai buvo kokie 26 metai. Buvo toks žmogus, kuriam jaučiau jausmus, buvo labai gera. Tas žmogus mane labai įkvėpė būti savimi ir pripažinti, kad aš esu toks, kad mane traukia vyrai“, – kalbėjo vyras.

Naglis Bierancas

Jis pasakoja, kad su tuometiniu draugu jis dažniausiai laiką leisdavo užsienio šalyse, kur žmonės nekreipdavo dėmesio, kad du vyrai vaikšto kartu susikabinę rankomis.

„Mes dažnai laiką leisdavome užsienio šalyse. Kai pirmą kartą jis mane paėmė už rankos draugų kompanijoje, aš net krūptelėjau, nes pas mus, Lietuvoje, taip nebūna. Turbūt aš kažkaip įpratau, buvo lūžis. Žinoma, mes paskui išsiskyrėme, bet pokyčių buvo daug. Mes kartu buvome ir Ispanijoje, Prancūzijoje“, – kalbėjo Naglis.

Pasiteiravus, ar kada buvo neištikimas, jis buvo atviras.

„Taip, esu buvęs. Aš manau, kad jeigu santykiuose viskas yra gerai, tai tokių dalykų nebūdavo. Matyt, kažkas buvo negerai, jeigu taip nutiko“, – sakė Naglis.

Papasakojo apie gėdingiausią įvykį

Dauguma žmonių, kurie mėgsta žiūrėti Naglio kuriamus įrašus internete, puikiai žino, kad jis labai dažnai keikiasi. Kaip sako pats Naglis, dažniausiai gyvenime jis yra labai mandagus, tačiau nenori jaustis kaltas dėl kalbos, kuria kalba savo kieme, todėl varžyti ir atsisakyti keiksmažodžių jis neketina.

„Aš moku labai gražiai kalbėti, bet su keiksmažodžiais savęs taip pat neriboju.Ten, kur yra mano kiemas, noriu savęs neriboti“, – sakė Naglis.

Kitas provokuojantis klausimas – koks buvo Naglio pats gėdingiausias įvykis, kurį kada teko patirti.

„Tuo metu dar gyvenau su tėvais.Mes kažkur užtūsinome, prisimenu, kad buvo ir Jazzu. Labai daug gėriau, net iki sąmonės netekimo. Aš neturiu to stop mygtuko. Man dažnai nepatinka arba aš bijau kažkur išeiti, nes aš tiesiog negaliu sustoti. Aš niekada nejaučiu, kad aš girtas. Buvo vakarėlis, uždaras vakaras ir aš apsivėmiau po stalu. Ten manęs niekas nekvietė, bet pro langą pamačiau, kad buvo mano draugė Jazzu. O ji buvo draugo gimtadienyje, aš labai prašiau, kad mane įleistų. Esmė ta, kad draugai pasakojo, kad labai blogai atrodžiau, mane sodino į taksi, o aš nieko neatsimenu. Tik pamenu, kai atsikeliu savo kambaryje ryte, miegojau su drabužiais ir visas pabudau labai piktas. Mama sakė, kad mane įnešė patėvis“, - įdomią, tačiau gėdingą istoriją pasakojo Naglis.

Po vakarėlių nieko neatsimindavo

Tiesa, dažni vakarėliai ir tai, kad po jų vyras nieko nepamena, vis toliau kelia daug mažiau juoko nei anksčiau.

Naglis Bierancas

„Aš dažniausiai neatsimenu, ką aš būnu padaręs. Man kiti papasakodavo. Anksčiau juokaudavau, kad jeigu aš viską atsimenu, tai reiškia, kad per mažai gėriau. Dabar man tas juokas jau nebejuokingas“, - tikina Naglis.

Ką parašytų tėvui

Paklausus, ką parašytų laiške tėvui, Naglis tikino, kad jo nesmerkia, nepaisant to, kad jis paliko mamą, kai ji dar laukėsi.

„Kaip žinia, savo tėvo nepažįstu, nes gaidys pasiplovė, kai mama laukėsi. Ką aš jam galėčiau parašyti? Sutikti būtų įdomu, aš nepykstu, jis buvo jaunas. Kaip galiu smerkti, jeigu nesu jo matęs. Man tik įdomu, gal turiu netikrų brolių ar seserų. Man visada atrodė, kad norėčiau jų, nes buvau vienas“, - kalbėjo Naglis.

Klausimo apie vaikus sulaukęs Naglis tikina, kad šiuo metu turi katiną ir su juo turi pakankamai reikalų.

„Buvo momentas, kai galvojau, kad noriu, bet, žinoma, čia nesulyginami dalykai, bet aš jau turiu katiną ir man su juo būna tiek reikalų. Tai svarbus žingsnis, norėti yra viena, o galimybės – jau kita“, - sakė Naglis.

Iš instagramo galima uždirbti daugiau nei iš vestuvių

Naglis laidoje taip pat pripažino, kad iš instagramo galima uždirbti daugiau nei iš vestuvių.

Anot jo, sezono metu galima uždirbti net iki 30 tūkst. eurų.

„Iš instagramo galima uždirbti daugiau nei iš vestuvių. Tie pinigai ateina ir išeina. Sunku pasakyti, kiek gali uždirbti, nes mes fotografuodavome dviese, todėl uždarbį dalindavome per pusę“, - sakė Naglis.

„Aš nemečiau fotografijos, tik dabar fotografuoju žymiai mažiau. Dabar gyvenu tokį etapą, kai aš galiu sau leisti rinktis. Seniau būdavo taip, kad kaldavai viską, o dabar jau gali pasakyti, kad nenori, nepatinka. Manau, kad grįžčiau prie fotografijos, man ji patinka, bet jeigu kažko imuosi, noriu šimtu procentų atsiduoti tai veiklai. Dabar man įdomiau instagramas, todėl jam ir skiriu daugiausia laiko. (…) Aš priklausau agentūrai, kuri mane atstovauja. Man tai daug paprasčiau, jie daug dalykų derina už mane, ruošia sutartis. Aš dažniausiai atlieku kūrybinį darbą. Ne viskas patinka ir ne viską noris daryti, turiu žmogų, kuris mane dažnai fotografuoja“, - sakė Naglis.

Paklausus, ką jis mano apie Selą, Naglis prisiminė gana nemalonią istoriją.

„Esu su juo bendravęs, man rodos esu gavęs nuo jo pliauską. Man kažkaip jis nelabai patinka. Turbūt pirmiausia kaip žmogus – nelabai, tai tuomet ir jo muzika ne“, - atvirauja Naglis.

Kaip ir visuomet, laidos pabaigoje – iššūkio skambutis. Šįkart Naglis turėjo paskambinti prodiuseriui Gediminui Jauniui ir pasiūlyti neįtikėtiną idėją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)