Pasak pranešimo spaudai, visi turintys apdulkėjusių originalių muzikos ir vaizdo cd ar dvd kviečiami registruotis elektroniniu paštu info@rutrut.lt.

Galbūt būtent jums nusišypsos laimė sublizgėti ir pratransliuoti savo širdžiai mielą senieną renginio metu. Dalyvių atranka griežta, bet teisinga.

Pagrindinis atrankos kriterijus – kūrinys turi būti tikrai dulkinas ir beprotiškas.

Renginio metu taip pat veiks cd/dvd „turgus“, kuriame bus galima pasikeisti savo atsineštus cd/dvd.

Visus turinčius nebenaudojamų originalių kompaktinių plokštelių organizatoriai kviečia pasinaudoti proga atsinaujinti savo muzikines ir vaizdo kolekcijas. Keiskime senienas į dar didesnes senienas ir būkime laimingi.

„Falschkanal:Recycled Entertainment“ renginius organizuoja audiovizualinis kolektyvas RÜT RÜT kartu su vaizdo menininku Lumos.

Pirmuosiuose renginiuose savo muzikinėmis kolekcijomis dalinosi Rimas Šapauskas ir Infantile Buddys, prie vaizdo pultų dirbo RÜT RÜT, Lumos bei Vodka Jugend.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją