Keturios likusios narės - Emma Bunton (Ema Banton), Victoria Beckham (Viktorija Bekem), Melanie C (Melani Si) ir Melanie B (Melani Bi) - po paskutinių grupės gastrolių padarė sėkmingas solines karjeras, o vėl susibūrusios ėmėsi santūraus, švelnesnio ritmenbliuzo stiliaus.

"Spice Girls", kurios pirmą kartą populiariausiųjų sąrašų viršūnėse atsidūrė 1996 metais, jau prarado daugumą paauglių ir vaikų auditorijos, kuri nusekė paskui "spaisių" vietą užėmusias nesuskaičiuojamas imitatores.

Tačiau grupė, išleidusi aštuonias pačiomis populiariausiomis Didžiojoje Britanijoje tapusias dainas ir pardavusi daugiau nei 35 mln. savo albumų kopijų, subrendo kartu su savo pirmaisiais gerbėjais.

1999 metais "Scary Spice" Melanie C pagimdė dukterį, o "Posh Spice" V. Beckham - sūnų. Vėliau tais pačiais metais Victoria ištekėjo už futbolininko Davido Beckhamo (Deivido Bekemo).

Didžiosios Britanijos kritikai "Holler/Let Love Lead The Way" įvertino gana palankiai, bet kai kurie tvirtina, kad šio dvigubo singlo dainos yra blankios ir be "Spice" merginų pozos. Tačiau abiejų dainų bendraautorius ir prodiuseris yra Rodney Jerkinsas (Rodnis Džerkinsas), kuris neseniai dirbo su Whitney Houston (Vitni Hiūston) ir Britney Spears (Britni Spirs).

"Spice Girls" įrašų kompanija "Virgin" singlą pavadino "kontrastingu darbu". Trečiasis grupės albumas "Forever" pasirodys lapkričio 6 dieną.

Iki šiol paskutinė "Spice Girls" daina buvo 1998-ųjų gruodį išleista "Goodbye".

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją