Iš karto po šokių DJ Sezzy skubės į oro uostą bei 6 valandą ryto sės į lėktuvą ir kelioms savaitėms išvyks atostogų. Kaip ir kasmet žinomas diskžokėjas neleis laiko prie jūros, o gros įvairiausiuose vakarėliuose.

Šiuo metu yra suplanuoti 4 pasirodymai keturiuose Turkijos miestuose. Vienas jų, keliolika tūkstančių gerbėjų pritraukiantis „Open-Air“, Bodrumo mieste.

Čia DJ Sezzy viena scena teks dalintis netgi su DJ MAG šimtuke pirmąją vietą užimančiu Paul Van Dyk, Ankaroje jam teks groti su John Digweed.

„Esu labai laimingas dėl šios sėkmės, be to labai džiugina ir tai, kad kiekvienais metais gaunu vis geresnių pasiūlymų Turkijoje. Tad aš sugrįšiu puikios nuotaikos, kupinas pačių geriausių įspūdžių.

Šį penktadienį „Gravity“ grosiu „kaip ant sparnų“, nors ir dažnai teks žiūrėt į laikrodį, kad nepavėluočiau į lėktuvą. „Dirty G“ vakarėlyje sugrosiu daug pačių naujausių vinilų, turėtų nustebinti ir mano svečias – DJ Mix“, - sako šios nakties „šeimininkas“ DJ Sezzy.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją