Šou, kurį praėjusiais metais žiūrėjo daugiau kaip 50 milijonų televizijos žiūrovų, įvyks rugpjūčio 29 dieną Niujorko "Radio City Music Hall" salėje. Iki šiol tradiciškai apdovanojimų įteikimas buvo rengiamas pirmąjį rugsėjo mėnesio ketvirtadienį.

Beje, dieną anksčiau Niujorko 2002 metų madų savaitės organizatoriai taip pat pranešė vedą derybas su drabužių dizaineriais bei prodiuseriais dėl šiemetinio renginio datos perkėlimo, kad ji nesutaptų su rugsėjo 11 dieną mieste planuojamais tragedijos minėjimo renginiais.

Sprendimas dėl naujos renginio datos turėtų būti paskelbtas šią savaitę. "Mes planuojame surengti paskutinį didelį vasaros šou - MTV muzikos apdovanojimus, kurie įvyks čia pat mūsų kieme už namo" - iš anksto parengtame pareiškime teigė Vanas Toffleris, kanalų MTV ir MTV2 prezidentas.

Niujorko meras Michaelas Bloombergas apsidžiaugė šia žinia. "Niujorkas yra pasaulinio muzikos sostinė ir kanalo MTV namai, todėl nėra geresnės vietos pasaulyje, kur būtų galima surengti kasmetinius MTV muzikos apdovanojimus", - sakė jis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją