Kaip rašoma „Pure culture“ pranešime žiniasklaidai, gegužės pradžioje “Pure passion #1” vakarėliuose pristatę vieną techniškiausių diskžokėjų James Zabielą, šįkart organizatoriai pristato nepaprastai talentingą prodiuserį, remiksuotoją ir diskžokėjų Jody Wisternoff – antrąjį komandos „Way out west“ narį (pirmasis – Nick Warren – Lietuvoje jau svečiavosi vasario mėnesį).

„Šimtatūkstantiniai „Way Out West“ leidžiamų kūrinių tiražai, daugybė UK Top 40 pristatytų kūrinių – tai tikrai nemaži pasiekimai“, savaitgalį vyksiančių vakarėlių svečią pristatė Marius Ivanoff.

„Way Out West“ išleido 3 albumus, be to, remiksavo daugybę kūrinių įvairiausių stilių atlikėjams (pvz., James Holden, Echo & The Bunnymen, The Orb, Roni Size, Natalie Imbruglia).

2004-2005 metais „Way Out West“ kartu su garsiaisiais „Faithless“ dalyvavo „Radio 1“ ture „Glastonbury“, „Creamfields“ festivaliuose Pragoje, Didžiojoje Britanijoje ir Argentinoje. Nors Jody dar tik 26-eri, jo muzikinė karjera tęsiasi jau 11 metų. Pradėjęs nuo hiphopo skambesio, būdamas vos 15 metų, jis sudalyvavo ir nugalėjo regioniniame DMC čempionate.

Vėliau Jody Wisternoff grojantį jau galima buvo sutikti daugiatūkstantiniuose rave renginiuose (pvz., „Universe“). Kartu su DJ Die iš Roni Size „Full Cycle Crew“ komandos suformavęs duetą „Tru Funk“ (vėliau šis duetas persivadino į „Sublove“), Jody Wisternoff išleido keletą įrašų, tarp kurių buvo ir kūrinys „4 a.m.“, tituluojamas underground house klasika.

„Kickin' Records“ yra išleidę net 2 Jody Wisternoff sumiksuotus albumus „E-scension“ (1 & 2), dar vieną albumą („Way Out There“) išleidusi yra įrašų kompanija „Bliss Recordings“.

Naujausias, dar kartštas Jody Wisternoff solinis darbas yra šių metų balandį „Distinctive Records“ išleista plokštelė „Cold drink, Hot girl“, ant kurios voko puikuojasi aukščiausią kūrinio įvertinimą žyminčios Dave Seaman ir Armin Van Buuren citatos.

Beje, „Cold drink, Hot girl“ šiuo metu yra viena mėgstamiausių DJ Mariaus Ivanoff plokštelių.

Dar viena naujiena, kurią „Pure Culture“ pristatys „Pure passion“ vakarėliuose šį savaitgalį – tai 2 nauji nariai – Justin Xara, puikiai užsirekomendavęs savo prodiuseriniais pasiekimais, bei jaunasis klubo „Global“ talentas Junduls, klubinės muzikos gerbėjus stebinantis savo išskirtiniais didžiuosius vakarėlių svečius apšildančiais setais.

Pasak „Pure Culture“ atstovų, naujų, daug žadančių veidų šokių muzikos pasaulyje ieškoma nuolat, o talentingiausiems iš jų „Pure Culture“ mielai suteiks šansą save ir savo idėjas realizuoti įsiliejus į bendrą kolektyvą. Justin Xara bei Junduls – pirmasis, tačiau tikrai ne paskutinis „Pure Culture“ DJ-jų komandos papildymas.

“Pure Passion #2” vakarėliai vyks: birželio 16 dieną Vilniaus klube “Gravity” bei birželio 17-ąją Klaipėdos klube “Global”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją