Beje, šiais metais baikeriai pirmąkart negabeno labdaros Kauno apskrities Ugdymo ir globos centro auklėtiniams. Baikerius papiktino tai, kad anksčiau jų dovanoti kamuoliai buvo supjaustyti, o sportiniai kostiumai – parduoti.

Anot J.Urbaičio, parama bus skiriama tiems, kuriems jos išties reikia, kurie ją vertina.

30 procentų nuo parduotų bilietų skirta avarijos metu kojos netekusiai motociklininkei iš Šiaulių Alai Danasienei. Jos istorija sujaudino ir Airijos baikerius. Atvykę į šventę jie įteikė surinktą paramą.

Bene daugiausia žiūrovų susirinko S.Dariaus ir S.Girėno aerodromo pakilimo ir leidimosi take, kur vyko kaskadininkų pasirodymas. Motociklininkai demonstravo kraują stingdančius triukus – milžinišku greičiu skriejo ant vieno rato, važiavo stovėdami, išdarinėjo pačius netikėčiausius viražus.

Sutemus daugiatūkstantinė minia susispietė prie milžiniškos scenos, kur pasirodė daug žinomų grupių, o sutemus vyko įspūdingas ugnies šou.

Naujus albumus pristatė atlikėjas Amberlife’as ir roko grupė „Rebelheart“. Žinomiausios Lietuvos scenos popžvaigždės roko bei metalo stiliumi atliko „Guns N’Roses“, „Nirvana“, „Bon Jovi“, U2, ABBA kūrinius.

Sekmadienį Laisvės alėjoje vyko ketvirtoji tarptautinė automobilių ir motociklų mėgėjų paroda „Tuning Show 2006 Kaunas“. Joje demonstruoti antikvariniai, senoviniai, egzotiški, prabangūs, išpuošti automobiliai ir motociklai.