Jie nepaprastai užimti, nes yra daug ir nuolat grojantys diskžokėjai daugelyje pasaulio „karščiausių“ vietų. Jų, kaip komandos, privalumas yra tas, kad nepaisant to, ar jie groja keletui šimtų žmonių intymioje aplinkoje, ar scenoje prieš daugiatūkstantinę minią, jie visad siekia to paties – stipriai, iki paskutinio prakaito lašelio išjudinti publiką.

Tad greičiausiai dėl to jie išgarsėjo ir patyrė daug puikių, neįkainuojamų akimirkų su tikromis garsenybėmis, tokiomis kaip P. Diddy, Missy Elliott, Jay-Z, su kuriais teko groti vienoje scenoje.

Net septynerius metus „The Firin Squad“ pristatinėjo autorinę laidą per žinomą Londono radijo stotį „Kiss 100“, kiekvieną pirmadienio vakarą išleisdami didžiulį urban muzikos energijos užtaisą tiesioginio eterio metu.

Tikslas, kuris buvo keliamas – šios muzikos populiarinimas dideliai auditorijai, o ne siauram gerbėjų rateliui. Šis tikslas sėkmingai buvo pasiektas. Jų laidose yra dalyvavę vieni garsiausių, net patys garsiausi, šio verslo grandų: 50 Cent, Usher, Alicia Keys, Sean Paul, Craig David, Ms.Dynamite ir daugelis kitų.

Taip pat yra albumai, kurie pasiekė topų viršūnes. Ši komanda iki šios dienos yra surinkusi, sumiksavusi ir išleidusi 7 albumus. Pastarieji urban stiliaus rinkiniai labai išpopuliarėjo. Vien tik keturi įrašai iš „The Very Best Of Pure R&B“ serijos buvo parduoti daugiau nei vieno milijono egzempliorių tiražu.

Taigi „The Firin Squad“ profesionalumu, populiarumu ir jų muzikos galia galėsite įsitikinti visi tie, kurie jau šį penktadienį išdrįs užsukti į itin įkaitusį klubą „Connect“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją