Šmaikščiausių atsakymų autoriai

Portalo skaitytojai sumušė visus iki šiol DELFI vykusių konferencijų rekordus – „LT United“ nariams per vieną valandą buvo užduoti 2602 klausimai, į kuriuos lakoniškai, aiškiai ir itin šmaikščiai atsakinėjo 4 iš 6 „LT United“ narių: Andrius Mamontovas, Arnoldas Lukošius, Eimantas Belickas ir Saulius Urbonavičius – Samas.

Paklausus, ką grupės nariams reiškia žodis „Eurovizija“, atsakymų laukelyje pasirodė atsakymas : „Reiškia vaikščiojimą moralės pakraščiais“. Be to, puikiai nusiteikę atlikėjai savo pasirodymą įvardijo kaip vieną didžiausių nuotykių, kuriuos patyrė „Eurovizija“.

„Vieta nesvarbu. Dar nepasibaigus konkursui mus jau visi vadino nugalėtojais. Lietuva dabar siejama su nugalėtojų vardu. Ar gali būti aukštesnis pasiekimas?“ – taip „LT United“ nariai atsakė visiems besidomintiems, ką jie mano apie užimtą 6-ąją vietą.

Vienam DELFI skaitytojų pasiteiravus, kokį paguodos prizą gavo dainininkai užėmę 6-ąją vietą, „nugalėtojai“ pašmaikštavo: „Su mumis norėjo maudytis nuogos olandės“. O paklausus, ar jiems nesinorėjo maudytis su olandėmis, dainininkai subtiliai išsisuko: „Deja, vyrų kompanijos niekas neatstos“.

Prieš finalinį „Eurovizijos“ konkursą internete sklandė komentarai, neva „LT United“ tariamas „winners“ („nugalėtojai“) skamba kaip „wieners“ („dešrelės“). Atlikėjai dėl to nė kiek nesijaudina ir sako, kad „juokiasi tie, kas juokiasi paskutiniai, o jie vis dar išsirietę kvatoja ir galo nemato“.

„LT United“ vyrukai atsakė į kelis šimtus lietuvaičius dominusių klausimų, iš kurių buvo galima ne tik susižinoti įvairiausių konkurso smulkmenų, bet ir reikšmingų pastebėjimų apie Graikiją ir jos moteris: “Tos, kur be ūsų, visai nieko“.

Daugiausia dėmesio – A. Lukošiui

Bene daugiausiai asmeninių klausimų sulaukė „Eurovizijos“ žiūrovus savo nepakartojamu šokiu pakerėjęs „eurodanceriu“ vadinamas A. Lukošius, kuris pasižadėjo mažų neturtingų Europos miestelių gyventojus išmokyti savo firminio „Breaking dance“ šokio, nes lietuviai per daug gerai gyvena ir per gerai šoka.

„Kad sugebėtum sušokti šį šokį, reikia daug skaityti, keliauti, domėtis įvairiomis filosofijomis ir meno apraiškomis, nacionalinėmis virtuvėmis, baletu. Smegenys tam visai nereikalingos“, - juokavo šmaikštieji „LT United“.

Dovanų – darželinukų vaizdo klipas

Atvykę į DELFI surengtą virtualią konferenciją „LT United“ nariai buvo maloniai nustebinti dovanų gavę vieno Vilniaus vaikų darželio "Lazdynėlis" auklėtinių perdainuotą ir įamžintą „We are the winners“ vaizdo klipo versiją.

Peržiūrėję filmuotą medžiagą atlikėjai garsiai kvatojosi ir juokaudami sakė, kad reikėtų kartu nusifilmuoti ar padainuoti. A. Mamontovas, paklaustas, ką mano apie darželinukų pokštą, šypsojosi ir pažadėjo jį patalpinti „LT United“ svetainėje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją