“Sultry Blue” pristato RyRalio DJs prodiusuotą klubinės muzikos rinkinį “RyRalio CAFÉ”, kuris jau platinamas visoje Lietuvoje.

Naujasis RyRalio vaikinų išleistas kompaktinis diskas - tai net 72 minučių trukmės diskžokėjų miksas, jungiantis 12 house kūrinių. Net aštuoni mikse skambantys kūriniai yra niekur neskelbti, o likę keturi – jau išleisti plokštelių pavidalu JAV, Australijoje, Latvijoje ir Estijoje.

Juos į vieną miksą sujungė bene žinomiausi house propaguotojai mūsų šalyje – Karalius ir Lauris Lee.

Kultiniai Estijos house atlikėjai “Rulers Of The Deep” rinkiniui skyrė savo dainą "Every Night And Day", kuri reklamuoja jų šviežutėlį albumą "Next Evolution" bei naujai įkurtą įrašų kompaniją “ROTD Records”.

“Rulers Of The Deep” ir jų tautiečio Dave Storm kūrinius šiais metais itin gerai įvertino žurnalo “DJ Mag” skelbiamas “Hype Chart”. Tuo metu dar niekur neišleisti Estijos atlikėjų kūriniai, dabar patekę į “RyRalio CAFÉ”, lenkė “Basement Jaxx”, “Chocolate Puma” ar Mr.V singlus.

“RyRalio” projekte sudalyvavo ir geriausiai žinomi Latvijos šokių muzikos veikėjai – Bogdan Taran, “Bandmaster‘s Flight”, “Jazz’n’Tank” ir “Craft B”, savo kūrinius leidžiantys įrašų kompanijoje “Amber Muse”.

Ši įrašų kompanija neseniai paruošė ketvirtąją savo plokštelę, kurios autoriai – Craft B dalyvauja ir “RyRalio CAFÉ” albume.

Diske yra net keturi RyRalio DJs sukurti kūriniai - „Nothing special“, bendras kūrinys su Bogdan Taran “Sound Science”, jau minėtas radijo stotyse skambantis “Sultry Blue“ bei kūrinys su Rithma “Funk Is Still Alive”, kuris pateko į “Ministry Of Sound” rinkinį Australijoje.

„RyRalio Cafe“ puikuojasi ir gerai žinomų Lietuvos šokių muzikos prodiuserių darbai – “Jazzus Juice”, Jon Milini, Santi Touch ir šiauliečio Simuck. Tai – vardai, kuriuos vis dažniau atpažįsta kokybiškos šokių muzikos gurmanai Lietuvoje. “Kaip prieš kelis metus išleidome rinkinį “Pasaka”, mažai kas tikėjo, kad mums pavyks rasti įdomių house atlikėjų Lietuvoje. Šį kartą mums sakė, kad tai utopija - sujungti lietuvių, estų ir latvių šokių muziką į vieną nepertraukiamą miksą. Mums tai pavyko puikiai ir mes nepaprastai džiaugiamės šio vasariško, Baltijos pajūrio nuotaiką atspindinčio house albumo skambesiu”, - sakė vienas iš RyRalio DJs narių Lauris Lee.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją