Pranešime spaudai organizatoriai teigia, kad šiemet Mokytojų namų vasaros sezonas bus labai karštas, įtemptas, smagus, su kaitriu ispanišku temperamentu. Tačiau itin tautiškai nusiteikę vilniečiai tegul nenusimena, „Vasaros terasoje” karts nuo karto nuskambės ir lietuviški motyvai.

Vilniaus mokytojų namai džiaugiasi, kad šį karštą vasaros sezoną jie nebus vieni – įvairius renginius rengs kartu su Vš Į „Meno avilys”, restoranu „Salero“, všį „Kino pavasaris”, ir kt.

Vasaros sezono renginiai baigsis rugpjūčio 31 dieną didžiuliu koncertu, skirtu Vilniaus mokytojų namų 60-mečiui. Tądien Mokytojų namų fasadas bus garbingai apjuostas ryškiu raudonu kaspinu, simbolizuojančiu, kad šie namai pradeda karščiausias jubiliejaus dienas.

Šį penktadienį, nuo 19 valandos iki 5 valandos šeštadienio ryto - didysis vasaros kiemo atidarymo vakaras – koncertas. Jame – lietuviškos džiazo improvizacijos, vieni geriausių diskžokėjų iš Lietuvos ir Vokietijos Rimas Šapauskas, DJ Jonee (Diskomafija), Backdoors, Manfredas bei viena žymiausių Vokietijos diskžokėjų Sylvije Marks.

Į vasaros atidarymo šėlsmą atvyksta grupė „Killing time” iš Ispanijos. Tai pirmasis šios grupės pasirodymas Lietuvoje. Grupė yra koncertavusi su garsiomis Europos elektroninės muzikos žvaigždėmis „Viva la fete”, „Lamb”, „Sex in Dallas”, „X-lover”.

Šį rudenį bus išleistas jų debiutinis albumas „Alexitimia”.

Taip pat vakaro metu vilniečiai ir sostinės svečiai išvys nepakartojamą videoinstaliaciją ir ugnies reginį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją