Šių metų festivalis išsiskiria tuo, jog pirmą kartą jo renginiai iš Šiaulių persikels ir į Vilnių. Gegužės 7 d. 18 val. Vilniaus universiteto Šv. Jonų bažnyčioje festivalio atidarymo koncerte dalyvaus Nebraskos universiteto Omahoje (JAV) simfoninis pučiamųjų orkestras, VPU mišrus choras „Ave vita“ bei ŠU mišrus choras „Studium“.

Gegužės 9-11 dienomis festivalio koncertuose Šiaulių dramos teatre (kasdien 18 val.), be jau minėtų kolektyvų, pamatysime svečius iš užsienio – Latvijos universiteto ansamblį „Dandari“, Baltarusijos valstybinio kultūros universiteto ansamblį „Balamuty“, taip pat gausų būrį Lietuvos universitetų studentų.

Koncertuos Klaipėdos universiteto bigbendas su solistais bei šio universiteto studentų ansamblis „Vytinė“, folkloro ansamblis „Virvytė“ iš Vilniaus, Šiaulių universiteto liaudiškos muzikos ansamblis „Saulė“, Mykolo Romerio universiteto vokalinė popgrupė, vadovaujama A. Noviko, Šiaulių universiteto estrados meno specialybės studentai ir kiti kolektyvai.

Gegužės 11 d. „Studentiškas pavasaris“ baigsis didžiuliu jaunimo grupių koncertu Šiaulių P. Višinskio aikštėje. Su jaunimu šėls „Amberlife“, „Lemon Joy“ ir „Kitava“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją