Tai absoliučiai nekomerciniai renginiai ribotam skaičiui žmonių, vertinančių išskirtinę kokybę, kurią sunku 100 % užtikrinti dideliuose renginiuose.

„Pure Passion“ vakarėliai rengiami bus tik išskirtiniuose klubuose, traukiančiuose kokybišką muziką bei profesionalius diskžokėjus vertinančią publiką.

Būtent tokie šiuo metu, organizatorių nuomone, yra Vilniaus „Gravity“ ir Klaipėdos „Global“ klubai.

„Pure Passion“ vakarėliuose gros tik geriausieji iš geriausiųjų diskžokėjai, pilnai atspindintys Pure Culture muzikos filosofiją. Pirmasis šios serijos renginių svečias – Lietuvos publikai jau puikiai pažįstams James Zabiela.

Šis vienas techniškiausių ir tuo pat metu vis dar labiausiai progresuojančiu laikomas DJ-jus pasirinktas neatsitiktinai. Dėka plokštelių parduotuvėje dirbusio tėvo jau nuo 12-kos metų su klubine muzika pažįstamas ir 15-kos dovanų pirmuosius savo plokštelių grotuvus gavęs James Zabiela dėl savo įvairaus grojamos muzikos stiliaus ir aukšto lygio grojimo technikos stebėtinai greitai iš pradedančiojo diskžokėjaus tapo aukščiausio lygio žvaigžde.

„Man niekada neteko savęs pardavinėti“, sako James Zabiela. Ir tai yra absoliuti tiesa. Laimėjęs šiuo metu jau nebeegzistuojančio žurnalo „Muzik“ rengiamą „Bedroom DJ“ konkursą, tuo pat metu jis įrašė demo juostelę, kurią vieno vakarėlio metu įdavė Lee Burige.

Šis, vos perklausęs demo juostą, pasikvietė James Zabielą groti savo organizuojamuose renginiuose. Dėka to paties Lee Burige, minėtąją demo juostelę išgirdo DJ Sasha, ir po kelių savaičių James Zabiela jau grojo Ibizoje, apšildydamas savo “muzikinį didvyrį” – patį Sashą.

Kiekvienais metais žurnalo „DJ Mag“ skelbiamame geriausių pasaulio diskžokėjų šimtuke James Zabiela šiais metais iš 15-tos vietos pakilo į 13-ąją, tačiau, šokių muzikos kritikai vienbalsiai tikina, kad tai tikrai dar ne pabaiga.

Savo grojamą muziką James Zabiela apibūdina kaip twisted melodijomis paįvairintą house, breakbeat ir techno mišinį.

Grodamas James Zabiela, galima sakyti, gyvai remiksuoja kūrinius. „Man smagu žaisti technikos suteikiamomis galimybėmis, ir aš tikiuosi, kad tai pajutusi publika vakarėlyje taip pat jaučiasi linksmiau“, sako James Zabiela. „Lietuvoje groti man patinka, nes čia vakarėliuose susirenka labai šilti, entuziastingi ir energingi žmonės, ir jie labai gerai reaguoja į grojamą muziką“.

Be išskirtinio svečio, „Pure Passion“ vakarėliuose taip pat gros Pure Culture diskžokėjų duetas Marius Ivanoff ir Mindaugėlis, kurie artėjančių vakarėlių metu taip pat žada sugroti kiek neįprastus, daugiau „Underground“ skambesiu pasižyminčius setus.

„Pastaruoju metu didžiuosiuose renginiuose grojamą muziką derindavome prie juose grojančių žvaigždžių. Šį kartą grosime tai, kas patinka mums patiems, o tuo pačiu ir tai, kas patinka mūsų stilių vertinantiems kokybiškos šokių muzikos gerbėjams“, prasitarė Marius Ivanoff.

„Pure Passion“ vakarėliai vyks gegužės 5-ąją Vilniaus klube „Gravity“ ir gegužės 6-ąją Klaipėdos klube „Global“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją