„Take a Minute“ – tai daina apie laiką iki tol, kol apsisprendi kažkam įsipareigoti, taip pat – apie flirtavimą su ta mintimi“, – pasakoja Chrisas. Šią dainą jis parašė netrukus po to, kai jo studijoje gimė Monikos Linkytės „Stay“: „Take a Minute“ – tai ta pati studija, ta pati aparatūra, tas pats aš, tik visai kita istorija.“

Chris Noah – „Take a Minute“:


Kartu pasirodė „Vasaros Terasoje“

Vakar „Vasaros Terasoje“ latvis Chrisas Noah antrą kartą pasirodė Lietuvos publikai, tačiau pirmą kartą kartu su Monika Linkyte.

„Paklausiusi mano muzikos Monika su manimi susisiekė ir pasiūlė parašyti dainą kartu. Žinoma, sutikau. Taip netrukus gimė jos „eurovizinė“ daina „Stay“, o netrukus ir daugiau kūrinių“, – „Labam Ryte“ pasakojo Chrisas Noah.

„Vasaros Terasoje“ jiedu atliko bendrą dainą „Sometimes Love Gives You Up“: „Būti scenoje kartu su Monika ir juolab matyti ir girdėti, kaip ji atlieka kitas mūsų kartu parašytas dainas, buvo išties labai malonus jausmas. Didžiavausi ja“, – po koncerto pasakojo latvių dainininkas ir dainų autorius.

Vėliau jis Lietuvos publikai pristatė savo solinę kūrybą: „Mačiau, kad lietuviams patiko mano muzika, todėl netrukus tikiuosi sugroti jos jums daugiau“, – pridūrė Chrisas.

Vienas įdomiausių muzikos vardų iš Latvijos

Chris Noah, kurio tikrasis vardas yra Krists Indrišonoks, didžiulę gerbėjų bendruomenę Latvijoje subūrė dėka savo šilko švelnumo tembro, jautrių dainų tekstų ir indie pop muzikos stiliaus. Jis augo muzikantų šeimoje: mama – vokalo mokytoja, o tėvas – muzikantas.

2022 m. lapkritį išleistas EP albumas „Red Light“ Chrisui pelnė 2 nominacijas latviškuose „Grammy“ apdovanojimuose. Kiek anksčiau jis buvo paskelbtas geriausiu šalies muzikos debiutantu. O jau šiandien Chrisas Noah pasauliui yra pristatomas kaip vienas įdomiausių muzikos vardų iš Latvijos.

Chris Noah – „Sunboy“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją