Prieš kelias dienas socialiniuose tinkluose ėmė plisti netikra nuoroda į „SEL“ koncerto bilietus. Ją paspaudus teigiama, kad žmogus tapo nugalėtoju, tačiau, norint atsiimti prizą, tektų suvesti svarbią informaciją.

Netikroje svetainėje prašoma įvesti savo elektroninį paštą, banko kortelės duomenis.

Iš šifro bei neteisingos sakinių struktūros galima suprasti, kad tai – sukčių darbas.

Sukčių sukurtas netikras puslapis:

Egidijus Dragūnas, sukčių sukurtas puslapis

Delfi susisiekus su grupės lyderiu Egidijumi Dragūnu-Sel, jis neslėpė, kad dėl situacijos jaučiasi blogai.

„Kaip gali reaguoti? Jei apgaudinėja, tai baisu. Mes tik negalime sukontroliuoti ir kažko padaryti. Gal čia daugiau būtų policijos atsakomybė. Aš neturiu balto supratimo, kas čia darosi“, – kalbėjo atlikėjas.

E. Dragūnas patarė kiekvienam gerbėjui atidžiai žiūrėti, ant kokių nuorodų spaudžia.

„Reikia atsargiai žiūrėti. Sunku patarti, nes būna daug sukčiavimo atvejų – močiutes apgaudinėja, dar kažką daro su telefonu ir t.t. Tiesiog reikia būti atidiems“, – sakė jis.

Dainininkas patikino, kad į jo koncertą bilietus galima laimėti tik oficialioje „SEL“ „Facebook“ paskyroje. Būtent čia į dieną bandoma atiduoti bent po vieną bilietą.

„Tai vyksta tik mūsų puslapyje, kur viskas yra registruojama, rengiamas konkursas. Užeikite į vidų ir pasitikrinkite pas mus“, – ragino atlikėjas.

Jis pabrėžė, kad sprendimas rengti konkursus priimtas ir po to, kai ne visi spėjo nusipirkti bilietus arba neturėjo tokių galimybių: „Mes visada taip darome. Pralošinėjame ar vaikų namams atiduodame. Kai kurie žmonės negali nusipirkti. Stengiamės draugiškai elgtis.“

Delfi primena, kad rugpjūčio 26 dieną Kauno Dariaus ir Girėno stadione įvyks ilgai lauktas „SEL“ koncertas.

„Šiemet vis tik nusprendėme nerengti jau tradiciniais tapusių koncertų Vilniuje, Klaipėdoje ar Šiauliuose, darysime vieną, bet vau. Tai leidžia mums susikoncentruoti į vieną renginį ir visas jėgas skirti tik jam. Ir tai yra dar viena priežastis šio šou nepraleisti.

Arenas mes jau rinkome, o tai bus visiškai kitas lygmuo, nes Kauno Dariaus ir Girėno stadionas talpina net tris arenas. Tai ketina būti ir pirmasis koncertas ten, todėl šis momentas – istorinis“, – pranešime spaudai sakė E. Dragūnas-Selas.

Kaip jau buvo pranešta anksčiau, bilietų pardavimai į „SEL“ šou Kaune mušė rekordus – vos per porą dienų nuo koncerto paskelbimo, į jį buvo parduota daugiau nei 10 tūkstančių bilietų.

Tiesa, tai bus vienintelis „SEL“ koncertas šiais metais Lietuvoje, tačiau E. Dragūnas ketina surengti grupės pasirodymus užsienio lietuviams Čikagoje, Niujorke, Osle, Dubline bei Londone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)