Ne paslaptis, kad ištikimiausi vokiečių grupės gerbėjai į Vingio parką susiruošė atvykti žymiai anksčiau. Ir tas puikiai matėsi iš didžiulių žmonių srautų, traukiančių link koncerto vietos.

O čia dominavo tik viena spalva – juoda. Būtent ši spalva atskleidžia metalo grupės dainas, įvaizdį ir, žinoma, nuotaiką.

Tad šios spalvos drabužiais apsirengusius gerbėjus galima buvo išvysti visur.

Delfi fotografas užfiksavo į Vingio parką besirinkusius pirmuosius gerbėjus. Kviečiame užmesti akį:

Delfi primena, kad populiarieji Vokietijos industrinio metalo muzikos atstovai šių metų koncertines gastroles Europoje pradeda būtent Lietuvoje. Kaip buvo prognozuota, visi bilietai į grandiozinį koncertą ir pirotechnikos šou buvo išpirkti dar gruodžio mėnesį. Tai pirmas kartas šalies istorijoje, kai į didžiausioje koncertinėje erdvėje po atviru dangumi vyksiantį pasirodymą išparduoti visi bilietai.

Didžiausias ir techniškai sudėtingiausias koncertas istorijoje

„Rammstein“ didina tempą: 2023 m. Europos stadionų turas grįžta jau trečiąjį kartą! Apie tai jau rašė viso pasaulio žiniaklaida: scenos konstrukcijos, neretai iškylančios aukščiau stadionų stogų, ugnimi ir liepsnomis nušviestas šou, puikiai sustyguotas grupės pasirodymas, „Rammstein“ inscenizacijų humoras ir patosas – visa tai yra unikalus reiškinys muzikos pasaulyje, jeigu vertinate stilių, mastą ir kokybę.

Pasiruošimo darbai šiam neeiliniam renginiui prasidėjo iki koncerto likus daugiau nei 2 savaitėms. Norint tinkamai paruošti šou, kuriuo tūkstančiai gerbėjų galėtų mėgautis saugiai ir sklandžiai, nuo gegužės 9 iki 24 dienos Vingio parke buvo vykdomi įvairūs ribojimai: draudžiamas pėsčiųjų eismas estrados teritorijoje, vėliau ribojamas transporto judėjimas, pratęsti pro Vingio parką važiuojančių autobusų tvarkaraščiai.

Kamščiai aplink Vingio parką prieš koncertą:

Koncertas į Vilnių pritrauks per 10 tūkst. turistų

Lietuvos sostinė sulaukė tūkstančių grupės „Rammstein“ gerbėjų iš užsienio šalių. Sulaukta itin gausaus turistų skaičiaus iš Vokietijos, Lenkijos, Latvijos, Suomijos bei kitų šalių. Buvo žinoma, kad koncerto dienomis Vilniuje yra užimti visi viešbučiai.

Gegužės 22-ąją dieną į grandiozinis „Rammstein“ koncertą durys Vingio parke atsivėrė nuo 17 val., o pradžia įvyko 20 val.

Žiūrovų amžiaus ribojimai – į koncertą buvo įleidžiami nejaunesni nei 6-erių metų amžiaus asmenys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją