Atlikėja pasakoja, kad tai vienas smagiausių jos pristatomų darbų. Rūta Loop dar rudenį buvo išvykusi į kūrybinę stovyklą kartu su prodiuseriais ir muzikantais Edgaru Žaltausku, Kasparu Meginiu bei Juozu Martinkėnu, kur ir gimė ši daina.

„Pamenu, kai kūrėme šią dainą išvykę į kūrybinę stovyklą, visi šokome ir jautėme, jog šioje dainoje, šiame skambesy yra kažkas tokio, kas judina ne tik kūną, bet ir sielą,“ – pranešime spaudai šypsosi Rūta.

„Daina „Pasileidom“ yra apie žmogaus požiūrio keitimą. Ši šalčiu kankinanti žiema išties išaugino vasaros ilgesį, bet taip pat išmokė, kad į nemalonius dalykus galime pažvengti kitaip. Vienas geriau pasijaučia ar ramybę atranda medituodamas, kitas – sportuodamas, na, o šįkart nusprendžiau dainą paversti ta atsipalaidavimo forma arba burtais, kurie lyg šnabždėtų tau į ausį: pasileisk“, – dainos žinute dalinasi atlikėja.

Kūrinys „Pasileidom“ šiandien dienos šviesą išvydo kartu su vaizdo klipu, kuriame atlikėja įsiamžino su nepaprastai talentingais aktoriais. Vienas jų - jau daugiau nei dešimt metų Lietuvoje gyvenantis indas Harbhajan Singh Bagga, sėkmingai prekiaujantis indiškomis maisto prekėmis Kalvarijų gatvėje Vilniuje. Bet kaip jis atsidūrė Rūtos Loop muzikiniame klipe? Štai čia ir slypi visa gražiausia dainos vaizdo klipo kūrimo istorija.

„Trumpai tariant, tai likimas“, – juokiasi atlikėja Rūta Loop. „Muzikinio vaizdo klipo režisierius Domas Merkliopas norėjo perteikti dainos žinutę, sukurdamas personažą, kuris, nors ir sunkiai supranta dainos tekstą, patiria tą atsipalaidavimą ir išsilaisvina. Todėl klipui ieškojome žmogaus, kurio kultūriniai skirtumai netrukdo mėgautis tais pačiais dalykais. Net giliausiame sapne nebūčiau pagalvojusi, kad atrasiu tokį nuostabų žmogų, kaip Baggą. Jis ne tik talentingas aktorius, bet ir savo išskirtine aura užburiantis žmogus. Jo energija pavergė ir visą profesionalų komandą, dirbusią prie vaizdo klipo“.

Net trylika valandų trukusi filmavimo naktis indiškame restorane „Blue Lotus“, žymūs aktoriai tokie kaip Milda Noreikaitė, Balys Latėnas bei jau minėtas Bagga, profesionalios komandos įdirbis ir rezultatas, kuriuo Rūta Loop nekantrauja pasidalinti su visais žmonėmis.

„Nepaprastas džiaugsmas yra kurti ir mėgautis procesu. Esu apdovanota ne tik patirtimi, bet ir žmonėmis, kurie atsirado šio muzikinio vaizdo klipo kūrime. Esu tikra – jis nepaliks abejingų,“ – su nekantrumu ir jauduliu dalinasi dainininkė Rūta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją