Prieš pat koncertą buvo galima pamatyti ilgiausias gerbėjų eiles, kurie nepraleido progos apsirengti ir italų grupės atributika – nuo kerzinių batų, iššaukiančių apdarų iki ryškių šukuosenų.

Į parko teritoriją papuolusi publika nuo pat pirmos minutės šoko, dainavo ir laukė italų žvaigždžių „Maneskin“ pasirodymo.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Visgi į sceną įžengus italų rokeriams prasidėjo tikrasis vakarėlis – gerbėjai šaukė, kartu atliko žymiausius kūrinius ir sulaukė netikėto šou.

Viso koncerto metu grupės nariai daugiau nei kartą išgirdo žodį „pakartok“, leidusį gerbėjams kūrinius išgirsti po kelis kartus. Tad panašu, kad „Maneskin“ dar kartą užkūrė nepamirštamą vakarėlį!

Delfi primena, kad praėjusių metų birželį muzikos grupė surengė grandiozinį koncertą Vilniaus Vingio parke, į kurią atvyko tūkstantinė minia. Garsiųjų Italijos rokerių pasirodymas buvo vienos dienos muzikos festivalio programos vinis.

„Maneskin“ koncertas

Į laukiamiausių italų koncertą, vykusį Lietuvoje, jau nuo 18 val. rinkosi daugybė nuotaikingai nusiteikusių „Måneskin“ gerbėjų. Buvo galima pastebėti, kad į Vingio parką jie atvyko ir atitinkamai pasipuošę – odinės striukės, masyvūs papuošalai tapo šio vakaro rokerių gerbėjų stiliaus detalėmis.

Žmonės turėjo galimybę išgirsti ir kitus, „Måneskin“ apšildančius atlikėjus, tarp kurių – Jovani, „Jauti“, „Daddy Was A Milkman“, romantiškasis lietuviškos muzikos atlikėjas Justinas Jarutis. Atlikęs populiariausias savo dainas, dainų autorius ir atlikėjas į sceną pakvietė dainininkę Jessica Shy. Kartu atliktas praėjusių metų vasaros hitas „Rugpjūtis“ ant kojų pakėlė tūkstantinę žiūrovų minią, kuri šoko ir dainavo drauge.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją