Naujienų portalui lrt.lt M. Raila sakė, kad šį žmogų pažįstam daug metų, tad dažnai iš jo sulaukiame išlendančių skandalų.

„Bet niekas turbūt nepaneigs, kad atlikėjas yra talentingas, geba surinkti masę žmonių. Manau, kad ta klaida ar kažkoks ne toks žodis, kurį jis pasakė, yra kvailas ir jį tai graužia“, – minėtajam naujienų portalui sakė „Startas“ vadovas.

Jis taip pat paminėjo, kad koncertas bus dedikuotas Ukrainai, o patį SEL šou apšildys ukrainiečių grupė, bus renkama parama.

„Kodėl gi ne“, – lrt.lt sakė M. Raila.

Delfi primena, kad apie savo koncertą Dariaus ir Girėno stadione Egidijus Dragūnas pasidalino prieš daugiau nei savaitę.

„Šiemet vis tik nusprendėme nerengti jau tradiciniais tapusių koncertų Vilniuje, Klaipėdoje ar Šiauliuose, darysime vieną, bet wow. Tai leidžia mums susikoncentruoti į vieną renginį ir visas jėgas skirti tik jam. Ir tai yra dar viena priežastis šio šou nepraleisti.

Arenas mes jau rinkome, o tai bus visiškai kitas lygmuo, nes Kauno Dariaus ir Girėno stadionas talpina net tris arenas. Tai ketina būti ir pirmasis koncertas ten, todėl šis momentas – istorinis“, – pranešime spaudai sakė Selas.

Kaip jau buvo pranešta anksčiau, bilietų pardavimai į SEL šou Kaune mušė rekordus – vos per porą dienų nuo koncerto paskelbimo, į jį buvo parduota daugiau nei 10 tūkstančių bilietų.

Tiesa, tai bus vienintelis „SEL“ koncertas šiais metais Lietuvoje, tačiau E. Dragūnas ketina surengti grupės pasirodymus užsienio lietuviams Čikagoje, Niujorke, Osle, Dubline bei Londone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)