„Jei iš pradžių atsargiai žiūrėjau į tai, ar lietuviams dar reikia tokio masto renginių, dabar matau, kad mano baimės buvo nepagrįstos. Arenos jau įveiktos, todėl „SEL“ koncertas, kurį pirmieji surengsime naujame Dariaus ir Girėno stadione, pasitiktas visiškai nerealiai. Praėjus vos kelioms dienoms nuo bilietų paleidimo pradžios, jau išparduota apie 10 tūkstančių“, – sako Egidijus Dragūnas.

Jis teigia dabar galintis kiek lengviau atsikvėpti, rašoma pranešime spaudai.

„Tai įrodymas, kad žmonės pasiilgo tokių šou, kokius sugeba sukurti tikrai nedaugelis. Pirmą žingsnį žengėme, dabar galima pradėti intensyvius pasiruošimo darbus, nes toms idėjoms, kurias esu sugalvojęs, įgyvendinti reikia daugybės bemiegių naktų. Savo kokybės kartelę kelsime dar auksčiau, nes mūsų gerbėjai jau žino, ko eina į koncertus ir ką tikrai gaus – tokį šou, apie kurį kalbama dar metus laiko. Tai yra grupės „SEL“ vizitinė kortelė“, – pasakoja Selas.

Šiuo metu jis sako besidžiaugiantis, kad gali atsiduoti tik kūrybai ir šou planavimui, o netrukus žada ir daugiau įspūdingų naujienų apie paskutinį šios vasaros šeštadienį įvyksiantį šou Kaune.

Delfi primena, kad pastarieji metai Egidijui Dragūnui buvo itin audringi. Neilgai trukus po to, kai prasidėjo Rusijos karas Ukrainoje, atlikėjas viešai socialiniuose tinkluose kovas pavadino „natūraliu planetos išvalymu“ ir sulaukė ne tik gerbėjų, bet ir kolegų kritikos. Nuo jo nusisuko ir grupės „Sel“ muzikantai, buvo atšaukti koncertai.

Vėliau tuose pačiuose socialiniuose tinkluose paklaustas, kada gi vėl įvyks jo pasirodymai, sakė: „Koncas tada, kai užmušit Valinską b*** ir atnešit man jo galvą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)