Dėl užplūdusio populiarumo pritrūko laiko sau

Šiandien 32-ejų metų kūrėjas Alvaro Soleris pristatė rafinuotą, šiuolaikišką Lotynų popmuzikos pavyzdį. O kartu su nauja muzikine kryptimi įvyko ir vizualiniai dainininko pokyčiai. Alvaro socialiniai tinklai buvo visiškai išvalyti nuo praeities įrašų ir tarsi sukurti naujai.

„Suteikiau sau laisvę eksperimentuoti toli už nugaros palikdamas savo komforto zoną. Manau, kad naujas darbo būdas, kai esu tik aš, pianinas ir baltas popieriaus lapas, man suteikė galimybę iš naujo užmegzti ryšį su savimi, kurio pastaruoju metu man labai trūko“, – pripažįsta žymusis ispanas, kurį dėl kelių pasaulinių hitų netikėtai užplūdęs populiarumas išmušė iš vėžių, rašoma pranešime spaudai.

Alvaro Soler

Naujos dainos pavadinimas neturėtų būti verčiamas tiesiogiai

Nors naujojo Alvaro Solero kūrinio pavadinimas yra „Muero“, kas pažodžiui reiškia „mirštu“, tačiau šnekamąja ispanų kalba tai reiškia „negaliu sulaukti“. Kūrinys buvo sukurtas šių metų pradžioje kelionėse tarp Barselonos ir Los Andželo.

„Tai daina apie lemtingą susitikimą“, – pasakoja pats Alvaro. „Apie jausmą, kai pamatęs žmogų tiesiog mirtinai trokšti apie jį sužinoti kuo daugiau.“

Alvaro Soler – Muero

Pasirodys vasaros festivaliuose

Alvaro Soleris iki šiol yra vienas sėkmingiausių solo atlikėjų Europoje. Iš viso yra parduota daugiau nei 2 mln. jo albumų kopijų, o internete šio ispano kūryba turi daugiau nei 5 mlrd. perklausų.

Per savo karjerą ši ispanų ir vokiečių popmuzikos žvaigždė pelnė daugiau nei 150 apdovanojimų. Alvaro yra bendradarbiavęs su tokiais atlikėjais kaip Jennifer Lopez, Juanes, Flo Rida ir kitais. Šią vasarą koncertuojantį jį galima bus pamatyti įvairiuose festivaliuose Europoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją