„Laikau Joną vienu geriausių mūsų šalies DJ, todėl šis bendradarbiavimas labai malonus ir džiuginantis. Rezultatas, kurį pavyko pasiekti neabejotinai vertas klausytojų grojaraščių. Tikiu, kad klausantis šios kūrinio versijos mintimis pavyks nusikelti į vasarą ir tas nostalgiškai šiltas dienas“, – pranešime spaudai džiaugiasi Jurijus.

Po kūrybinės pertraukos sugrįžęs atlikėjas džiaugiasi, kad studijoje praleistas laikas atnešė daug vaisių, kuriais dabar ir norisi dalytis su klausytojais.

„Žinau, kad jeigu būčiau nepadaręs pertraukos – dabar nesimėgaučiau rezultatu. Galbūt vieniems to reikia, kitiems nereikia, bet mano atveju tai buvo neišvengiama. Labai nekantrauju pristatyti ir kitus kūrinius“, – intriguoja kūrėjas.

DJ Jovani sukurti remiksą kūriniui „Saulė pakyla“ kilo iš karto, tik išgirdus originalią kūrinio versiją. Pasak J. Nainio, tai puikiai tiks vasarai, o ypatingai festivaliams, kurių atlikėjo koncertų grafike – ne vienas.

„Išgirdau originalią versiją ir iškart galvoje gimė remikso versija. Man šis kūrinys asocijuojasi su vasara ir dideliais renginiais. Šią vasarą grosiu labai daug festivalių ir šis remiksas skambės labai garsiai“, – teigia remikso idėjos autorius.

Kviečiame įvertinti bendrą DJ Jovani ir Jurijaus darbą – kūrinio „Saulė pakylą“ remiksą ir jo vaizdo klipą:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją