„Patruliai“ pasakoja, kad kūrinys „Nebus jau nieko atskirai“ gimė kitos populiarios grupės „Žemaitukai“ nario Lino Vaitkevičiaus... garaže, rašoma pranešime spaudai.

„Ten dabar įkurta studija, kurioje su geru draugu Žygimantu Petkumi ir sugalvojome šį raktažodį – „nebus jau nieko atskirai“, – šypsosi „žemaitukas“.

Jis, „Patruliai“ ir Ž. Petkus, puikiai pažįstamas iš muzikinės veiklos projekte „Zygga“ – sujungus tokią kūrėjų ir atlikėjų kompaniją, dainai iškart galima prognozuoti sėkmę vasaros vakarėliuose.

Vasaros kaitra alsuoja ir pats kūrinio klipas: jame – vaizdai iš atostogų, kurias Algirdas praleido Egipte, o Juozas – Madeiroje.

„Buvome beprotiškai išsiilgę atostogų su savo artimiausiais, todėl jau įrašinėdami dainą žinojome, koks turėtų būti jos vaizdo klipas“, – sako A. Radzevičius.

Klipe pasirodo ir „Patrulių“ žmonos – Milisandra bei Gražina. Linksmi nuotykiai, šokiai virš debesų, švelnios akimirkos pajūryje, romantiški saulėlydžiai – visa tai puikiai iliustruoja dainą, pasakojančią brandžios meilės istoriją.

„Mano visos dainos – apie meilę. Jeigu ne apie meilę – tuomet jos linksmos. O kai galvoju apie „Patrulius“ – kūryboje turi būti ir meilės, ir linksmumo, – pasakoja L. Vaitkevičius. – Šioje dainoje skamba žodžiai „Nebus jau nieko atskirai, sukūrėm savo rojų“ ir jie savaime diktuoja, kad tokiam kūriniui reikia brandos. Reikia suaugusių žmonių su gražia meilės istorija. Ir tebūnie tai daina jūsų šeimoms ir jūsų meilės istorijoms.“

Kalbėdamas apie kūrybą, Linas atskleidė ir tai, kad „patrulis“ A. Radzevičius buvo vienas jo vaikystės dievukų, į kurį pats norėjo lygiuotis. Atminty išliko ryškus Plungės miesto šventės įspūdis, kai tėtis Liną supažindino su Algeliu. Būsimasis scenos užkariautojas ten gavo progos paspausti ranką ir kitiems populiariems atlikėjams. „Tuomet ir supratau, kad norėčiau būti jų vietoje – stovėti ant scenos, kaip jie. Ir štai dabar pats subrendęs galiu daryti tai, apie ką svajojau vaikystėje“, – kalba „Patrulių“ dainos autorius.

„Nedėdami pastangų sėkmės prisišaukti negalime“, – pabrėžia A. Radzevičius, taikydamas šiuos žodžius ir darbui, ir santykiams. Sukūrę savo sėkmingus santykius klausytojai naujausiame „Patrulių“ kūrinyje išgirs širdžiai artimas natas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją