Lapkričio mėnesį atlikėjas iškeliauja į didelį Europos turą, kurio metu surengs 24 koncertus 13-oje šalių, tarp kurių yra ir Lietuva.

Lindemannas atvyks su savo nauja grupe, kartu keliaus visą koncertui reikalingą garso ir apšvietimo įranga, tad žiūrovų laukia įspūdingas šou, persmelktas vieno geriausių šių dienų roko dainininkų.

Tillis yra ne tik talentingas kūrėjas, jis – tikras fenomenas. Dievinamas milijonų gerbėjų visame pasaulyje, atlikėjas turi nepaprastą charizmą ir išskirtinę balso galią. Jo teatralizuoti pasirodymai priverčia aikčioti net viską mačiusius, o gilūs dainų tekstai priverčia susimąstyti, rašoma pranešime spaudai.

Šio turo metu žiūrovai išgirs ir pamatys tai, už ką jis yra taip mylimas visame pasaulyje – atlikėjas žada dar daugiau metalo, senų bei naujų hitų, kvapą gniaužiaunčių vizualių efektų ir nepamirštamą šou, kurį geba surengti tik jis, Tillis Lindemannas.

Dėmesio! Koncertas turi griežtą amžiaus cenzą ir skirtas asmenims tik nuo 18 metų.

Renginys vyks lapkričio 28 d. 20:00 val. Kauno „Žalgirio“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją