„Mūsų su Ieva duetas netikėtas gali pasirodyti tik tiems, kurie mūsų nepažįsta. Kartu mes dainavom kokius šešiolika metų, o pažįstami jau virš dvidešimties, buvome ir dar vis esame labai gražiai susidainavę. Labai džiaugiuosi, kad mano debiutiniame albume skambės Ievos balsas, nes atrodo, kad jau ne vienerius metus tyliai planavome įrašyti dainą kartu. O parašęs šią dainą iš karto žinojau, kad noriu ją atlikti būtent su Ieva – džiaugiuosi, kad taip ir nutiko“, – atvirauja dainos autorius Gebrasy.

Ilgą muzikinę praeitį turintys Ieva ir Audrius susipažino būdami septynerių-aštuonerių metų. Kartu jie lavino dainavimo įgūdžius muzikos mokykloje, prieš dešimtmetį kartu dalyvavo tame pačiame muzikiniame TV projekte, o taip pat yra ir dainavę vienoje grupėje, rašoma pranešime spaudai.

„Kai Audrius papasakojo man savo dainos duetui idėją, aš nedvejodama sutikau. Daug metų atgal mums ne kartą yra tekę dainuoti kartu ir prisiminti tuos laikus yra išties labai sentimentalu ir gera. Su Audriumi esame geri draugai jau apie dvidešimt metų. Abu savo muzikinį kelią pradėjome muzikos mokykloje ir net neįsivaizdavom, kad būsime ten, kur dabar esame. Visas procesas iki dainos išleidimo mums buvo geras laikas praleistas kartu. Įrašų studijoje pastebėjome, kad per tiek metų dar nepraradome savo susidainavimo, o klipo filmavimo metu tvyrojo jauki atmosfera, su daug pokalbių ir juoko“, – Gebrasy paantrina Ieva.

Pavasarišku lengvumu dvelkiančios dainos tekstas išduoda, kad „Pilka“ yra apie bandymą atsisveikinti su nelaimingais santykiais.

„Šioje dainoje pozityvesnis skambesys puikiai dera su kiek melancholiškomis teksto nuotaikomis. Esame įpratę, kad skyrybos asocijuojasi vien tik su blogais dalykais, bet ar ne blogiau tiesiog tyliai gyventi su nebemylimu žmogumi? Būtent šią temą ir gvildena daina – nors ir išsiskirti yra sunku, tačiau gyventi niūriuose, pilkuose atspalviuose, kai aplinkui kiti mėgaujasi spalvotomis gyvenimo akimirkomis, būtų daug didesnis praradimas. Tikiuosi, kad ši daina paskatins žmones neužsibūti nelaiminguose santykiuose, kad ir kokie baisūs pasirodytų pokyčiai. Gyvenimą turime tik vieną ir geriau jį reikėtų praleisti su žmogumi, kuriam tu rūpi tiek pat, kiek tas žmogus tau“, – pasakoja Gebrasy.

Kartu su dainos pristatymu atlikėjas turi dar vieną džiugią žinią. Jau gegužės 4 d. Kauno valstybinėje filharmonijoje įvyks jo akustinis koncertas.

„Tai man pirmasis tokio mąsto renginys, kur žmonės susirinks pasiklausyti mano autorinės muzikos. Atliksiu labai daug dar niekur neišleistų dainų, kurios vėliau nuguls ir į šiuo metu įrašinėjamą albumą. Taip pat bus galimybė visiškai kitokiu amplua išgirsti jau išleistas mano dainas. Tad kviečiu atvykti visus, kuriems patinka mano kūryba, laukia labai jaukus vakaras“, – į savo pirmąjį autorinį koncertą kviečia Gebrasy.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją