Garsusis reperis panaudojo 1983 m. išleistos dainos „Every Breath You Take“ melodiją savo 1997-ųjų hitui „I’ll Be Missing You“. 53-ejų metų amžiaus atlikėjas tviteryje atskleidė, kad buvusiam grupės „The Police“ vokalistui moka autorinį atlyginimą – kasdien po 5 tūkst. JAV dolerių (apie 4 585 eurų), skelbia people.com.

2018 m. Stingas davė interviu „The Breakfast Club“, kurio metu pirmą kartą papasakojo apie susitarimą ir nurodė, kad iš reperio kiekvieną dieną gauna 2 tūkst. JAV dolerių. Taip pat jis papasakojo, kad S. Combsas leidimo panaudoti „Every Breath You Take“ melodiją paprašė tik išleidęs savo kūrinį.

„Dabar mes esame geri draugai, – pridūrė jis. – Tai nuostabi mano dainos versija.“

Daina „I’ll be Missing You“ buvo sukurta reperiui The Notorious B.I.G., kuris mirė 1997-aisiais, būdamas 24-erių metų amžiaus, pagerbti. Buvusi The Notorious B.I.G. žmona Faith Evans, su kuria jis susilaukė sūnaus C. J. Wallace’o (dabar jam 26-eri), kartu su ritmenbliuzo grupe 112 įdainavo „I’ll be Missing You“ priedainį.

Šis kūrinys užkariavo Amerikos topus, o 1997 m. įvykusių apdovanojimų „Billboard Music Awards“ metu S. Combsas triumfavo geriausio reperio ir geriausios repo dainos kategorijose.

Kovo 9 d., per The Notorious B.I.G. 26-ąsias mirties metines, S. Combsas tviteryje negailėjo šiltų žodžių anapilin iškeliavusiam bičiuliui.

„Kito tokio daugiau NEBUS. GERIAUSIAS VISŲ LAIKŲ REPERIS, – parašė Diddy. – Šiandien pagerbiame tavo atminimą, karaliau. Myliu ir ilgiuosi!!“

2022 m. kovo mėnesį F. Evans pakomentavo savo buvusio vyro palikimą: „Šias grubias, nepagrąžintas ir atviras dainas parašęs asmuo kartais demonstruodavo šias savybes, bet dažniausiai būdavo šaunus, mielas ir linksmas žmogus, su kuriuo daugeliui patikdavo leisti laiką.“

Svarstydama, ko būtų pasiekęs šiandien, F. Evans spėjo, kad „jis tikrai būtų išleidęs daugiau albumų, bendradarbiavęs su daugiau atlikėjų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją