Idėja sukurti kūrinį apie mamą, nukeliantį į vaikystę, saugią erdvę, kurioje visuomet jauku ir gera, kilo jau seniai. Ilgai brandintą mintį nuoširdžiai palaikė ir muziką sukūrė pianistas ir kompozitorius Vitalijus Neugasimovas, o jautrų tekstą parašė Viktorija Gegužė.

„Mama yra mūsų visų pradžia ir mamos dieną galima švęsti kasdien. Atsimenu, kai man būnant vaiku ji pagal ukrainietiškas tradicijas kepdavo velykinius pyragus. Atsimenu tą saldų kvapą
ir ryte girdimą jos balsą, kviečiantį prie pusryčių stalo“, – pasakoja dainininkas.

Pranešime spaudai rašoma, kad atlikėjo dainos „Labas, mama“ premjera įvyko neatsitiktinai prieš Šv. Velykas. Būtent šiuo metu visa šeima susiburs namuose prie šventinio stalo ir džiaugsis buvimu kartu.

„Mano ukrainietė močiutė taip pat puoselėjo gražias Velykų tradicijas, atsimenu, kaip ji dažydavo margučius ir ruošdavo šventinį stalą. Visą tą jausmą gražiai įprasmina ir žodžiai dainoje: „aš atsimenu kryžiuką ir ant stalo kepaliuką, atsikėlusi prieš saulę kepdavai ji mums“, kurie yra ryškus prisiminimas iš mano vaikystės“, – prisimena E. Chrebtovas.

Pasak dainininko, šia daina norisi visoms mamoms ir močiutėms pasakyti, kaip stipriai jas mylime ir gerbiame.

„Esame dėkingi už neišsenkantį rūpestį ir šilumą, kurią iš jų gauname. Naujasis kūrinys klausytojus džiugins ir artimiausiuose dainininko koncertuose“, – kalba dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją