Kad po sudėtingiausių likimo mestų išbandymų visuomet ateina šviesa, Ieva Zasimauskaitė per savo gyvenimą spėjo įsitikinti ne kartą. Taip nutiko ir šįkart – susilaukti vaikelio atlikėjai pavyko ne iš karto. Tačiau dabar, praėjus 6 nėštumo mėnesiams, Ieva gali tvirtai ir ramia širdimi savo gyvenimo džiaugsmu pasidalinti su visais.

„Kad tapsiu mama, man reiškia svajonės išsipildymą. Labai norėjau ja tapti. Labai norėjau vaikučių. Man tai yra stebuklas – kaip moters pilvuke gali užaugti kita gyvybė! Aš vis dar negaliu patikėti ir be galo laukiu, kada pamatysiu savo mažylį“, – šypsosi Ieva Zasimauskaitė.

Ieva Zasimauskaitė ir Simas Grabauskas / Justina Rau Photography  nuotr.

Atlikėja pripažįsta pastaruosius mėnesius sunkiai galinti suvaldyti nuolat veide kylančią šypseną – ji mėgaujasi kiekviena nėštumo akimirka, kuri atneša vis daugiau įkvėpimo ir kūryboje. Būtent taip gimė ir naujasis jos kūrinys „Apie mus“.

„Ši daina gimė labai spontaniškai, pas Vytautą Bikų studijoje. Iš pradžių niūniavau bet kokius žodžius, kol pajaučiau neapsakomą šilumą pilve ir svaiginantį pilnatvės jausmą… Supratau, kad tai bus kūrinys apie mano šeimą – apie mane, mano vyrą ir mūsų vaikelį. Todėl mintys tiesiog ėmė lietis ir taip atsirado dainos tekstas”, – prisimena ji.

Ieva Zasimauskaitė / Justina Rau Photography  nuotr.

Ieva juokauja, kad galbūt ši daina gali netrukus pakeisti pastaruosius metus kone dažniausiai jos atliekamą eurovizinį kūrinį „Kol myliu“: „Kai parašiau visą tekstą, Vytui sakiau, kad ši daina yra kaip koks meilės himnas. Įsivaizduoju ją dainuojant, kai žmonės eina prie altoriaus arba šoka pirmąjį šokį. Tas laikas man labai sakralus ir kaip ir dainoje dainuoju – tik apie mus…“

Su naujuoju kūriniu Ieva pristato ir Tenerifėje nufilmuotą vaizdo klipą. Čia atsiskleidžia ne tik pasakiški salos vaizdai, bet ir romantiškos akimirkos su vyru Simu. Beje, būtent jis šį klipą ir nufilmavo.

„Labai džiaugiuosi, kad Agnės Staponkutės dėka mums pavyko iškeliauti į Tenerifę ir nufilmuoti būtent tokį klipą. Man buvo labai svarbu klipe perduoti tą jausmą, kurį jaučiau rašydama dainą – šilumą, meilę, artumą, saulę ir gyvybę kiekvienoje dienoje! Esu begalo jai dėkinga, kad ji sutiko prisidėti prie kelionės organizavimo! Taip pat Robertai ir Ievai, kurios įsileido mus į savus namus Tenerifėje! Tai buvo ir nuostabios atostogos ir darbas kartu su puikia komanda. Rezultatu esu be galo patenkinta ir šiandien džiaugiuosi ne tik dainos premjera, bet ir ateinančiu stebuklu“, – džiaugiasi ji.

Ieva Zasimauskaitė ir Simas Grabauskas / Justina Rau Photography  nuotr.

Atostogos Tenerifėje gavosi lyg paskutinė poros kelionė prieš gimstant vaikeliui. Dvi savaites saloje praleidusi Ieva pripažįsta, kad tikėjosi kur kas daugiau pakeliauti ir geriau pažinti kraštą, tačiau mažylis jau ėmėsi po truputį koreguoti jos planus.

„Neturėjau tiek jėgų, kiek tikėjausi, visgi nėštumas daro savo, – juokiasi ji. – Bet Tenerifė yra tokia graži, kad ir toli nenuvažiavęs gali rasti gražių vietų! Viena iš jų – labai norėjau nuvykti prie švyturio. Man jis simbolizuoja kelią į šviesą. Juk iš bet kokios gyvenimo situacijos galima rasti kelią, svarbiausia ieškoti švyturio, kuris jį parodys.“

Ir nors vasarą gimsiantis vaikelis Ievos ir Simo gyvenimą greičiausiai apvers aukštyn kojomis, tačiau dainininkė savo darbus žada pristabdyti tik trumpam.

„Birželį teko atšaukti koncertus, bet liepos gale jau imsiu važinėti po santuokos ceremonijas! Manau, vaikelis pakoreguos mano planus, bet žadu dainuoti. Planuoju rudenį surengti koncertą nedidelei auditorijai, nes labai pasiilgau savo klausytojų“, – žada Ieva Zasimauskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)