Tokių kūrinių kaip „Vakar vakare“, „Surask mane“ ir „Praeiviai“ autorius birželio 6 dieną Vilniuje ruošia įspūdingą vakarą – kol kas didžiausią savo karjeros koncertą. Būsimame koncerte atlikėjas kartu su grupe pristatys žinomiausią savo kūrybą. Vakarą papuoš ir keletas staigmenų - dainų iš būsimo albumo bei netikėtų svečių, rašoma pranešime spaudai.

„Kol kas tai svarbiausias artėjančios vasaros koncertas, į kurį jau nuo žiemos sutelkiau visą dėmesį. Noriu, kad įsimintinu jis taptų ne tik man ir grupei, bet ir visiems klausytojams. Jis pažymės dar vieną muzikinės karjeros etapą“, – atvirauja atlikėjas.

Po atviru dangumi įvyksiančiame koncerte atlikėjas ruošia ypatingą programą – čia nuskambės nuo pat karjeros pradžios sukurti ryškiausi kūriniai. Daugybė Roko Yan dainų jau spėjo tapti ryškiais hitais bei pasiekti radijo stočių grojaraščių viršūnes.

Tiesa, kaip ir atlikėjo kūryba, taip ir birželio 6 dieną įvyksiančios koncerto bilietai sulaukė didelio klausytojų dėmesio – pigiausi bilietai buvo išparduoti vos per vieną parą.

„Ši vasara man, kaip kūrėjui, kuris ilgai sėdėjo studijoje tarp keturių sienų ir svajojo apie tokius koncertus ir klausytojų ratą, yra tarsi didžiausia dovana. Šios vasaros laukiau visą savo gyvenimą. Esu beprotiškai laimingas, kad per muziką pavyko susipažinti su daugybe nuostabių žmonių, kurie tarsi atliepia vertybes, įprasmintas mano kūryboje. Dabar kiekvieną kartą nekantrauju jiems pažiūrėti į akis ir padėkoti už energiją, kuria su manimi dalijasi“, – pasakoja nuoširdumo nestokojantis Rokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją