Ironvytas pasakojo, jog klipo pristatymas praėjo puikiai.

„Net geriau nei tikėjausi. Publika ovacijomis palydėjo abi klipo versijas. Žinoma, esu dėkingas striptizo klubo šokėjoms, kurios įkaitino atmosferą ir premjeros vakaras tapo dar karštesnis,“ – pristatymo įspūdžiais pranešime spaudai dalinosi Ironvytas.

„Su kūrybine komanda esame labai patenkinti rezultatu, – tęsė Ironvytas. – Kokybine prasme užkėlėme kartelę sau labai aukštai, dabar reikia stengtis jos nenuleisti ir sekančius klipus padaryti dar geresnius. Esu be galo dėkingas visiems prie klipo prisidėjusiems žmonėms – režisieriui, aktoriams, apšvietėjams, draugams, kurie padėjo įgyvendinti nepaprastą sumanymą padaryti dviejų versijų klipą. Žinoma, atskira padėka keliauja muzikos autoriui Donatui Tamašauskui-Dzouns, su kuriuo sėkmingai bendradarbiaujame jau ne vienerius metus.“

Pakalbinome Ironvytą apie klipo filmavimo užkulisius. Įdomu, kaip gimė idėja sukurti klipą su erotikos prieskoniu?

„Visų pirma, ši daina yra tarsi mūsų hitu tapusio, daugiau nei 5 milijonus perklausų „Youtube“ platformoje surinkusio, vaizdo klipo „Mergaitė arktika“ tęsinys. Ji kalba apie tai, kokie gali būti santykiai, kurie kartais gali tetrukti vieną dieną. Tad dainos tema padiktavo, kad klipas bus kupinas seksualumo, o jį perteikti paskatino pažintis su striptizo klubo vadovu, su kuriuo dar ir kartu išgvildenome idėją paruošti du vaizdo klipus. Šiai idėjai pritarė ir scenarijaus bendraautorius Marius Dulka. Nusprendėme, kad klipas su atviresnėmis scenomis bus tinkamas suaugusiųjų video publikuojančiame portale, o cenzūruota versija tradiciškai bus patalpinta „Youtube“ kanale,“ – pasakojo Ironvytas.

Neabejotinai komanda filmuojant klipus, susidūrė su nemažai iššūkių. „Sunkiausia buvo, kad filmavimo procese dalyvavo labai daug žmonių ir viską reikėjo filmuoti daug kartų, kadangi, kaip minėjau, sukurtos dvi klipo versijos. Tai pareikalavo daug jėgų tiek besifilmuojančioms šokėjoms, tiek visiems kitiems komandos nariams. Tačiau mes šį iššūkį įveikėme ir tikiuosi, jog mano klausytojai teigiamai įvertins mūsų naująjį vaizdo klipą,“ – teigė Ironvytas.

Vaizdo klipo režisieriumi tapo Domas Vilčinskas, kuris režisavo ne vieną Emilio Vėlyvio serialą. Be to, klipo pabaiga sufleruoja apie klipo tęsinį.

Pristatymo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)