Vakarą žinomas atlikėjas patikėjo pradėti talentingam jaunosios kartos muzikos kūrėjui ir atlikėjui Gamkai.

„Visą muzikos kūrybinį procesą lydėjo gamta, lydėjo magijos prieskonis, todėl šiame šou ruošiame klausytojus nukelti ten, kur tikrai ne kasdien mintimis atsiduriame. Džiaugiuosi, kad jau kuris laikas gvildename šio koncerto idėją ir atsakingai ruošiame patį muzikaliausią ir vizualiai gražiausią mano pasirodymą. Nesinori dar daug atskleisti, tačiau idėjos tikrai ambicingos ir nekantriai laukiu šios dienos!“, – dar prieš koncertą intrigavo kūrėjas.

Vakaro metu skambėjo didžiausi atlikėjo hitai pritariant gausiai muzikantų grupei, o taip pat dviems pritariančiosioms atlikėjoms – Rūtai Žibaitytei bei Justei Kraujelytei. Koncerte, anot Vaido, pirmąkart gyvai nuskambėjo ir naujausias jo kūrinys „Tyruos“.

Gerbejai išgirdo ryškiausus atlikėjo karjeros kūrinius, tarp kurių - „Nauja diena“, „Myliu“, „Milijonai“, „This time“, „Mergaitė“, „Bum ajajai“, „Tai buvai tu“ bei daugelis kitų. Neapsieita ir be dainos „Kunigunda“ pakartojimo.

Scenoje šįkart buvo uždegtas ir laužas. Prie jo atlikta daina „Eik“ skirta pirmąkart į jo koncertą atėjusiems garbaus amžiaus V. Baumilos seneliams. Kalbėdamas apie juos atlikėjas graudinosi, o susirinkusi minia dainavo kartu.

Kartu minia dainavo ir mintinai išmoktas kitas skambėjusias dainas. Vėliau prie to paties laužo paminėti net trys netrukus vyksiantys gimtadieniai – kovo 26 dieną gimė muzikantas Juozas Martinkėnas, kovo 27-ąją Kasparas Mėginis, o kovo 28 dieną – pats V. Baumila.

Tiesa, susirinkusieji sulaukė ir didžiulio siurprizo – dainos „Margarita“ į sceną drauge sudainuoti žengė ir pats Aleksandras Ivanauskas-Fara. Kūrinys net sėdėjusius pakėlė ant kojų ir privertė šaukti „pakartot“!

Koncerto akimirkos – nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją