Kartu su Lietuvos muzikantais paskelbta ir keletas „Summer Sound“ festivalio pagrindinių atlikėjų – „Grammy“ apdovanojimui nominuotas house muzikos trio iš Italijos „MEDUZA“, žinoma Estijos indie roko grupė „Ewert And The Two Dragons“, Latvijos atstovai šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurse grupė „Sudden Lights“ ir daug kitų atlikėjų, rašoma pranešime spaudai.

Taip pat jau anksčiau skelbta, kad rugpjūčio 4-5 dieną Liepojoje vykstančiame festivalyje pasirodymus surengs garsus Vokietijos didžėjus ir elektroninės muzikos kūrėjas Alle Farben ir Estijos muzikos žvaigždė „NŌEP“, indie-pop duetas iš Bulgarijos „IVA“, švedų grupės „Girl Scout“ ir „The Boo Boo Bama Orchestra“. Anot festivalio organizatorių, dar daugiau žinomų atlikėjų bus paskelbta artėjant renginiui.

Šiais metais festivalis „Summer Sound“ vyks jau 11-ąjį kartą. Kelis metus dėl pandemijos nevykęs festivalis 2022 metais per dvi vienas pritraukė daugiau nei 40 tūkst. dalyvių. Pernai renginyje pasirodė Riton, John Newman, „Gacho“, „Musiqq“, ukrainiečiai „Go_A“ ir Lietuvos gruoė „The Roop“. Dar anksčiau „Summer Sound“ festivalyje yra koncertavusios tokios muzikos žvaigždės kaip „Pet Shop Boys“, Mika, Calvin Harris, „Gogol Bordelo“, todėl festivalio gerbėjai tikisi, kad greitai bus paskelbta daugiau žinomų muzikos vardų.

„Summer Sound“ 2022 aftermovie:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją