„Koncerto pavadinimas išduoda, jog tą vakarą visus rūpesčius teks palikti namuose – susitiksime pasidalinti gera nuotaika, atvirumu, ir kartu keliauti ten, kur mus nuneš muzika, – sako atlikėjas. – Kažkas ypatingo yra tie pasirodymai pajūryje – galbūt tai vieta, galbūt saulė ir šiluma, galbūt laimingi žmonės ar visa tai kartu sudėjus, tačiau kiekvieną kartą jausmas ir atmosfera būna nepaprasti.“

Visai neseniai Mantas pristatė naujausią savo kūrinį „Mylėti ir kentėti“, tačiau atskleidžia, jog iki pasirodymo Palangoje jo kūrybos gerbėjai sulauks ir daugiau staigmenų. Atlikėjo planuose – dar ne viena nauja daina, o jas visas galima bus gyvai išgirsti pasirodyme Palangoje. Be abejo, koncerte tikrai suskambės ir klausytojų pamiltos „Vienam pasaulyje“, „Dangus nesibaigia“, „Drugeliai laisvi“ ir daugelis kitų dainų.

Mantas jau įrodė, kad savo koncertuose nepalieka publikos abejingos – savo energija, charizma ir nuoširdumu paliečia kiekvieną į koncertą atėjusį klausytoją, o kiekvienas pasirodymas nustebina vis kitokia scenografija, šviesų dizainu bei tema.

„Mane gerokai kankina perfekcionizmas, tad kiekvienam koncertui ruošiuosi itin atsakingai – apgalvoju, kaip jis turėtų atrodyti, kaip skambėti, galiausiai – kokias emocijas iš koncerto norėčiau, kad išsineštų klausytojai, – atvirauja atlikėjas. – Žinoma, kad ir kiek besiruoštum, niekada nežinai, kur nuves spontaniškumas ir bendravimas su publika – dažnai koncertai pakrypsta visiems netikėta, tačiau dar smagesne linkme. Bet jau dabar galiu pasakyti, kad rugpjūčio 16 d. klausytojų laukia stilingiausias ir svajingiausias koncertas pajūryje šią vasarą.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją