Organizatorių pranešime spaudai rašoma, jog ši daina tapo tramplinu į tarptautinę sėkmę. Ant laurų ji neužmigo ir melomanus nuolatos stebina naujais hitais, tokiais kaip „MMM“, o pats naujausias – „Think about U“ žada tapti viena grojamiausių dainų grojaraščiuose.

Tačiau tai dar ne viskas. Pasiruoškite grįžti į jaunystę, o kai kas ir į vaikystę, kai įsidėję CD diską į grotuvą šokdavote pagal „Every Single Day“ hitą. Nostalgiški ir iki skausmo žinomi hitai skambės ir Raudonės Pilies festivalyje, nes į jį atvyksta Italų elektronikos grupė Benassi Bros kartu su dainininke Dhany.

Puikiai žinomo didžėjaus Benny Benassi ir jo pusbrolio Alle Benassi projektas Benassi Bros gyvas iki šių dienų, o jų audiotekoje begalė puikiai žinomų hitų, tokių kaip „Illusion“, „Hit my heart“ ir begalė kitų.

Pagrindinėje scenoje taip pat pasirodys Lietuvos muzikos divos: romantiškoji Inga Jankauskaitė, šių dienų muzikos šviesulys, M.A.M.A metų pop atlikėjos titulą šiemet pelniusi Jessica Shy ir kiti žinomiausi šalies atlikėjai.

Festivalio vartai atsidaro 12 val. Organizatoriai prognozuoja, kad linksmybės tęsis iki 2 valandos ryto. Amžiaus cenzo nėra, o įdomios veiklos čia turės ir maži ir dideli: festivalyje veiks vaikų zona, kurioje mažuosius užims animatoriai, o kartu su teatro aktoriais lankytojai galės nusikelti į mėgstamiausias pasakas.

Vyresni festivalio lankytojai galės pasiklausyti folkloro muzikos – festivalyje koncertuos folkloro ansambliai ir muzikos kapelos iš visos Lietuvos, o taip pat visą dieną veiks mugė, kurioje, net neabejojame, rasite visko, ko tik širdis geidžia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją