Pasak J. Nainio, jis turi aukštus darbo standartus ir vienas svarbiausių kriterijų jo darbe – kokybė bei mėgavimasis pačiu procesu. Tad ir šį kartą, galvodamas apie naujo klipo scenarijus, jis suprato, jog klipo filmavimas turi vykti ne Lietuvoje.

„Su Aurimu Šidiškiu, kuris filmuoja ir režisuoja visus mano klipus, pagalvojome – kokia vieta galėtų atspindėti visą dainą? Abu iškart pagalvojome apie Londoną. Tai – miestas, kuris yra kaip didžiulė scena, ten pilna įvairiausių vietų, lokacijų, bet kur einant galima įamžinti klipą su labai gražiais vaizdais, įkūnyti skirtingas nuotaikas, o tai labai tiko šiam kūriniui,“ - sakė muzikantas.

Tam, kad vaizdo klipas būtų dar šiuolaikiškesnis, Jonas Nainys kreipėsi į užsienio agentūras, kad šios specialiai pagal muzikinio kūrinio vizualinę liniją parinktų aktorę.

„Norėjau, kad klipas ir daina atrodytų šiuolaikiškai, aktorė ir šokėja Blake čia labai gerai atliko savo vaidmenį. Labai norėjosi, kad klipas būtų nelietuviškas, kad jame būtų kuo daugiau užsienietiškos nuotaikos ir, manau, kad mums pavyko. Taip pat dalis scenų buvo filmuojama viename geriausių naktinių klubų Londone „Studio 338“, kuriame pats dažnai koncertuoju ir ta emocija, kuri būna renginių metu, labai tiko bendrai klipo atmosferai,“ - pranešime spaudai sakė jis.

Nauajsis kūrinys, pasak J. Nainio, turi ir gilesnę prasmę, kuria jis ir pats vadovaujasi gyvenime: „Niekada nesakyk niekada“ turi tokią filosofinę prasmę – mes dažnai prikalbam įvairių dalykų, būnam kategoriški ir kartas atsiduriam kraštutinumuose. Bet iš tiesų gyvenimas mums parodo tikrąsias tiesas ir niekada nereikia nuvertinti jokių gyvenimo iššūkių, žmonių, gyvenimo situacijų“.

Jovani džiaugiasi, kad jo kūryba nelieka be įvertinimų. Muzikinėje Spotify platformoje keturis kartus padaugėjo muzikos gerbėjų. Daugiau nei pusė milijono klausytojų per mėnesį visame pasaulyje klausosi Jovani kūrinių.

„Labai džiaugiuosi kūrybiniu procesu ir nekantriai laukiu vasaros. Pasirodysiu didžiuosiuose Lietuvos festivaliuose bei klubuose ir aplankysiu užsienio šalis. Man groti publikai yra didžiausia dovana ir malonumas,“ - teigė Jovani.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją