Stebint šių jaunų žmonių būrį, kurie vos prieš pusmetį nedrąsiai mindžikavo prie savo svajonių dangaus vartų, neišvengiamai prisimeni biblinį patarimą: „Belskite, ir bus atidaryta“.

Pro „Dangaus“ vartus prašėsi įleidžiami per 5 tūkstančiai norinčių realizuoti savo muzikines ambicijas. Unikalią galimybę įrodyti, kad yra verti didžiosios scenos, gavo tik 16 talentų. Tie, kurie tiesiog negali gyventi be muzikos.

Tęsia karjerą

Todėl, skirtingai nei pasibaigus daugeliui kitų televizijos projektų, šie žmonės nenugrimzdo į užmarštį. Kone visi „Dangaus“ dalyviai tęsia muzikinę karjerą.

„Dangaus“ nugalėtoja Rasa su Jonu baigia įrašyti bendrą folko stiliaus albumą, koncertuoja su grupe „Green bridge band“ ir ruošiasi diksilendų festivaliui, kuris birželio pabaigoje vyks Paryžiuje. Rudenį Rasa išvyks tobulinti muzikos įgūdžių į Angliją.

Augustė ir Vaidas repetuoja pagrindinius vaidmenis vodevilyje „Meilė ir bananai“. Natas užsienyje gastroliuoja su senąja kompanija „Va taip vat“.

„Danguje“ gimusi meilė žaviai karaimei neišblėso – Natas ir Viktorija įrašė dainą, kurios pavadinimas sentimentalus – „Abu“. Andriaus Mamontovo paskatinta Viktorija renka medžiagą aranžuotų karaimų dainų albumui. Viena jau įrašyta skamba ant­rajame „Dangaus“ albume.

Sulaukia pasiūlymų.

Keistuolis Antanas ne tik pirmasis išleido autorinę kompaktinę plokštelę, bet ir toliau apie save primena ekscentriškais poelgiais. Neprastai viešųjų ryšių strategiją išmanantis jaunuolis sulaukia daugiausiai komercinių pasiūlymų.

Vyriausias „Dangaus“ dalyvis Virgis taip pat baigia įrašyti plokštelę, įkūrė muzikos studiją vaikams, tačiau prisipažino esąs kiek nusivylęs kraštiečiais. Kažkas, paakintas pavydo, įskundė Virgį darbo inspekcijai, esą šis užsiima nelegalia veikla.

„Viską darau legaliai, todėl pasijuokėme iš tos istorijos, – pasakojo atlikėjas. – Tik apmaudu, kad yra žmonių, negalinčių ramiai gyventi, kai kitiems sekasi“.

Edita džiaugiasi, kad nuo šiol gali dainuoti ką nori, o ne ko pageidauja restoranų lankytojai. Solinį albumą įrašinėja ir trumpai „Danguje“ pasirodžiusi Marta, koncertuoja ir Igors.

Justas įvardijamas kaip puikus dainų autorius. Vienintelis, įsiliejęs į jau egzistuojančios grupės „Kastaneda“ veiklą, – Donatas Baumila.