Pirmosios partijos albumuose buvo pastebėti pailgėję tarpai tarp dainų.

„Pavyzdžiui, naujausias mūsų singlas daina „Ne apie mus“ albume pagal mūsų sumanymą į po jo einantį kūrinį turėjo peraugti beveik be jokio tarpo, tačiau pagamintuose albumuose šias dainas skiria pauzė“, sakė „Lemon Joy“ lyderis Igoris Kofas. „Pastebėję šiuos netikslumus nutarėme albumą pergaminti“.

Kompaktiniai diskai operatyviai buvo išimti iš prekybos, tačiau per pirmąsias dvi prekybos dienas iki tol, kol buvo pastebėti netikslumai, jau buvo nupirkta apie 700 albumo vienetų.

„Muzikos gerbėjai nekantriai laukė šio albumo pasirodymo ir pirmasis tiražas greitai dingo iš lentynų“, sakė albumą „1210“ išleidusios agentūros „M.P.3“ vadovas Vaidas Stackevičius. „Iš prekybos išimti „Lemon Joy“ albumai iš karto tapo melomanų kolekcine vertybe. Manau, monetų ar pašto ženklų kolekcionieriai gerai supranta, kodėl į mūsų agentūrą kreipiasi interesantai, norintys įsigyti abi naujausio „Lemon Joy“ albumo versijas“.

Vos pasirodęs „Lemon Joy“ albumas „1210“ sulaukė puikių muzikos apžvalginininkų vertinimų. Po kelerių metų pertraukos į muzikos sceną grįžusios grupės naujausias darbas vadinamas pirmu rimtu pretendentu į šių metų geriausio lietuviško albumo titulą.

Albumo prodiuserio Igorio Kofo teigimu, „1210“ yra ryškiausias albumas grupės diskografijoje. Radijo eteryje šį albumą pristato naujausi hitai „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)“ ir „Ne apie mus (Koks pašėlęs tempas)“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją