Kūrinys „Aš ne tau“ – daina apie savęs nuvertinimą ir nepilnavertiškumo jausmą. Nepaisant to, daina atliekama su energija, o klipas verčia įsiklausyti į dainos žodžius. Dainininkas pranešime spaudai teigia: „norėjosi dainą paliesti iš dviejų pusių – melancholiškumo ir ryžto. Manau, mums tai puikiai pavyko“.

„Dainos idėja, mintys, žodžiai ilgai gyveno manyje, todėl kūrimo procesas vystėsi sklandžiai. Priedainio melodija, ilgai nešiota širdyje, išsiliejo vos per maždaug dešimt minučių, o likęs procesas buvo lengvai įveikiamas. Tikiu, kad ši daina palies daugelio širdis ne tik todėl, kad ji yra dalis manęs, bet ir svarbiausia – ji atspindi daugelio iš mūsų, jaunų žmonių, jausmus, nerimą, viltį ir svajones. Rezultatu esu labai patenkintas“, – dalinasi Džiugas Joneikis.

Prie dainos kūrimo ir aranžavimo prisidėjo žinomas jaunosios kartos atlikėjas Vilius Popendikis.

„Džiugas yra jaunas žmogus, kuris žino, ko nori, dėl to darbas su juo visada yra paprastas. Mano užduotis buvo neužkirsti kelio jo idėjoms, o tik papildyti ir palaikyti, kur reikia - pataisyti. Manau, kūryba negali būti sudėtinga, o jei taip jautiesi, tikiu, reikia atsitraukti ir išsigryninti, ką nori pasakyti. Džiaugiuosi, jog su šiuo kūriniu Džiugas rodo savo augimą nuo vaiko Lietuvos balse iki gebančio apie savo jausmus kalbėti talentingo atlikėjo. Tikiu, šis kūrinys kalbės jo auditorijai bei padės pritraukti dar daugiau žmonių sekti jo kelionę, kuri, net neabejoju, bus įspūdinga“, – teigia Vilius Popendikis

Klipo scenarijaus autorius yra pats Džiugas. Atlikėjas atskleidė, jog klipo estetika jam yra labai svarbi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją