I. Lelys pateko ir į persirengimo kambarius, ir ten, kur kitų neįleido apsaugos darbuotojai.

„Pirma arena ir pavyko geriau, nei mes tikėjomės. Labai daug ruošėmės, labai daug repeticijų, tikiuosi, viską išpildysim taip, kaip norim“, - dar prieš šou sakė Natalijos vyras Edgaras Eidėjus.

Ignui pavyko apsilankyti ir pačios N. Bunkės „apartamentuose“ arenoje, kur jis sutiko ir atlikėjos sūnų Kristupą, bei užklupo Nataliją grimo kėdėje.

„Lygiai taip pat bijau, pergyvenu, jaudinuosi. Pavyks ar nepavyks? Susiduriu su tais pačiais dalykais, kaip ir kiti žmonės. Rengdami šį renginį, su vyru mes statėm daugiaaukštį iš kaladėlių. Ir čia svarbiausia, kad iš apačios kažkas kaladėlės neištrauktų. Šiandien net į liftą bijojau įlipti. Prisigalvojau tokių dalykų, o jei dabar tas liftas imtų kristi? Jei šis renginys neįvyktų dėl mano kaltės, mūsų įmonė bankrutuotų“, - atviravo Natalija.

Visą filmuką apie tai, kaip atrodė šou „Verta milijono“ užkulisiai, galite pamatyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)