„Kartu pasitiksime pavasarį, dainuosime ir šoksime viename gražiausių pajūrio miestų Lietuvoje. Iki greito, amigos!“, – kviečia „BrainStorm“ muzikantai. Skelbiama, kad „BrainStorm“ pasirodymas balandžio 28 dieną Palangos koncertų salėje bus vienintelis solinis Latvijos žvaigždžių koncertas Lietuvoje šiais metais.

Prieš kiek daugiau nei metus išleidusi savo naujausią albumą „Lonesome Moon“, Palangai grupė žada žymiausių dainų programą ir kelias naujienas.

„Muzikantui nėra džiaugsmingesnės akimirkos, kaip susitikti su savo klausytojais“, – sako „BrainStorm“ vokalistas Renaras Kauperis. „Todėl esame labai laimingi besiruošdami ir repetuodami jums pažįstamus kūrinius, o taip pat ir šiek tiek naujų dainų Palangos koncertui!”

Artėjantis koncertas bus pirmasis „BrainStorm“ pasirodymas Palangos koncertų salėje. Kultinės grupės koncertas su žymiausių dainų programa Palangoje įvyks balandžio 28 dieną. Bilietų prekyba į šį koncertą prasideda rytoj, vasario 7 dieną.

Jau tris dešimtmečius gyvuojantys „BrainStorm“ yra išleidę per 20 albumų ir renka pilnus ištikimų gerbėjų bei grupės muziką naujai atrandančių klausytojų stadionus. Grupė dažnai tituluojama žymiausia ir didžiausią pripažinimą pelniusia Baltijos šalių grupe.

2006 metais muzikantai laimėjo MTV Europe „Best Baltic Act“ apdovanojimą, o 2013 metais pasirodė Jungtinės Karalystės Glastonberio festivalio scenoje. Grupė yra koncertavusi daugelyje Europos valstybių ir apšildžiusi tokias pasaulines muzikos žvaigždes kaip R.E.M., „The Rolling Stones“, „Depeche Mode“ ir kitas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją