Kaip rašoma pranešime spaudai, žiūrovai taip pat turės galimybę ant scenos išvysti dainininkės Monikos Linkytės bei vieno žinomiausių Lietuvos muzikos prodiuserių Leono Somovo duetą, o sporto gerbėjus mėnesio pradžioje suburs Daviso taurės atkrintamosios varžybos, kuriose Lietuvos teniso rinktinė grumsis su Pakistano komanda.

Natalijos Bunkės koncertas „Verta milijono”
Vasario 11 d. Kaune

Lietuvos popmuzikos ikona Natalija Bunkė savo gerbėjus kviečia į išskirtinį ir didžiausią savo koncertą, kuris vasario 11 dieną vyks Kauno „Žalgirio“ arenoje. Jo metu skambės tūkstančių širdis pavergę, moderniai skambantys populiariausi atlikėjos hitai bei naujos dainos. Susirinkusius taip pat džiugins nepakartojama „Tina Dance“ šokėjų programa, dizainerių kurti kostiumai, specialiai koncertui parengtos vizualizacijos, gyvo garso grupė bei ypatingi žinomų muzikinių svečių pasirodymai.

Ingos Jankauskaitės koncertas
Vasario 15 d. Vilniuje, vasario 18 d. Utenoje, vasario 25 d. Tauragėje, vasario 26 d. Mažeikiuose

Inga Jankauskaitė vasario mėnesį įvairiuose Lietuvos miestuose surengs gilius bei atokiausias sielos gelmes paliečiančius koncertus. Juose skambės tiek gerai žinomos dainos, tiek naujausia jos kūryba. Kaip visada, žiūrovų laukia muzikos, humoro, poezijos ir gyvenimiškos patirties sintezė.

Koncertas „The Tiger Lillies“
Vasario 1 d. Vilniuje

Nuo cirko iki kapinių: geriausios „The Tiger Lillies“ dainos. Prestižiniu teatro apdovanojimu „Olivier“ įvertinti alternatyvaus kabareto krikštatėviai „The Tiger Lillies“ grįžta į Lietuvą su specialia, dar nerodyta programa, apimančia visą grupės gyvavimo laikotarpį: nuo pirmųjų dainų iki netikėtos šių dienų kūrybos. „Idealiame pasaulyje „The Tiger Lillies“ atstovautų Didžiajai Britanijai „Eurovizijos“ dainų konkurse“, – rašoma „The Times“.

Koncertas „Piano & A Microphone: Evgenya Redko“
Vasario 2 d. Vilniuje

Mylimas formatas ir graži koncertų serija, įkvėpta legendinio Prince’o albumo „Piano & A Microphone 1983“, tęsiasi! Pačiame Lukiškių kalėjimo cerkvės centre bus tik du instrumentai – fortepijonas ir mikrofonas. Šįkart intymių koncertų seriją tęs lietuviškos muzikos deivė bei išskirtinio balso savininkė Evgenya Redko. Atlikėjos sąskaitoje – du solidūs albumai „Deivės“ ir „SOS“ bei daugybė nuopelnų. Jai talkins artimas bičiulis ir grupės narys pianistas Martynas Vilpišauskas.

Koncertas „Lord of the Rings in Concert“
Vasario 10 d. Klaipėdoje, vasario 11 d. Vilniuje ir vasario 12 d. Kaune

Orkestras „Lords of the Sound“ savo gerbėjus kviečia į nepakartojamą koncertą, kuriame muzikinio-vizualinio pasirodymo metu žiūrovai turės galimybę išvysti fantastinį hobitų ir elfų pasaulį. „Lords of the Rings in Concert“ yra daugiau nei koncertas, tai – tikras šou, kuriame kiekvienam kūriniui bus parinkti unikalūs vaizdai, šviesos ir gyvas vokalas.

Jessicos Shy koncertas
Vasario 10 d. Palangoje

Po didžiausio gyvenimo koncerto Kauno „Žalgirio“ arenoje, atlikėja Jessica Shy nesustoja ir jau vasario 10 dieną kviečia savo gerbėjus susitikti Palangos koncertų salėje. Pasirodymo metu skambės ne tik žinomiausi jaunosios atlikėjos kūriniai, bet ir naujojo albumo dainos.

Leono Somovo ir Monikos Linkytės koncertas „Valentino diena“
Vasario 14 d. Klaipėdoje

Su naujais hitais „Dūšia“ ir „Sakai man lyk“ ryškiai į sceną įsiveržęs muzikos prodiuserio Leono Somovo ir Monikos Linkytės duetas kviečia į vasario 14-osios koncertą Klaipėdoje. Meilės dieną atlikėjai savo gerbėjams dovanos išskirtinį pasirodymą, kurio metu skambės ne tik sėkmingi dueto singlai, bet ir naujos dainos. Abu atlikėjai yra sukaupę įspūdingą klausytojams gerai žinomų dainų katalogą, todėl bendrame koncerte bus galima išgirsti ir visų mylimus Monikos ir Leono hitus.

Gabrielės Vilkickytės koncertas „Mes kiekvienas esam meilė”
Vasario 14 d. Kaune

2021 metais muzikos apdovanojimuose M.A.M.A laimėjusi „Metų proveržio“ titulą, jaunoji atlikėja Gabrielė Vilkickytė šįkart kviečia gerbėjus į pirmąjį savo koncertą Kauno „Žalgirio“ arenoje. Į sceną naujo albumo pristatyti ji lips kartu su muzikos meistrų komanda – gyvo garso grupe, pučiamaisiais bei choru. Klausytojai taip pat turės galimybę išvysti ir specialiai Valentino dienos tematika paruoštą autentišką scenografiją.

Vido Bareikio koncertas „Reivas su orkestru“
Vasario 17 d. Kaune

Vidas Bareikis, minėdamas solinės karjeros dešimtmetį, kartu su VDU orkestru vasario 17 dieną savo gerbėjams dovanos didžiausią iki šiol vykusį šou „Reivas su orkestru“. Jo metu atlikėjas žada sujungti ryškiausius savo kūrinius, orkestro pasirodymą, netikėtus svečius bei įspūdingus šou elementus, kurie neabejotinai paliks neišdildomą įspūdį kiekvienam atvykusiam. Kaip teigė V. Bareikis, šis pasirodymas yra prieš dešimt metų kilusi jo svajonė, todėl atlikėjas su nekantrumu laukia solidžią kūrybinės veiklos sukaktį paminėti „Žalgirio“ arenoje, kartu su dešimt tūkstančių žmonių.

Koncertas „Paskutiniai Brėmeno muzikantai po 20 metų“
Vasario 10 d. ir 17 d. Vilniuje, vasario 18 d. Kaune, vasario 24 d. Klaipėdoje

„Paskutiniai Brėmeno muzikantai po 20 metų“ – tai sprogstantis savo nuotaika ir energijos užtaisu jubiliejinis koncertas su visais įmanomais grupės hitais! „Rodyk, ką moki“, „Kalnų erelis“, „Meilės nėra“, „Daktarai“, „Suzana“, „Tuk tuk tuk“, „Krokodilų Rokas“, „Kalifornijos pažadai“, „Mūsų dienos kaip šventė“ ir begalė kitų superhitų, kurie tikrai neleis jums ramiai sėdėti viso koncerto metu! Dokumentiniais faktais paremtas gyvo garso koncertas-spektaklis džiugins savo žiūrovus „Keistuolių teatro“ superžvaigždėmis: scenoje pasirodys Ilona Balsytė, Darius Auželis, Aidas Giniotis, Aurimas Meliešius, Sigitas Mickis ir Dalius Skamarakas.

Daviso taurės atkrintamųjų į I Pasaulinę grupę mačas: Lietuva – Pakistanas
Vasario 3 d. ir 4 d. Vilniuje

2023 metų vasario 3–4 dienomis Vilniaus „SEB arenoje“ vyks Daviso taurės pirmos grupės atkrintamųjų varžybų mačas tarp Lietuvos ir Pakistano teniso rinktinių. Šios dvikovos pergalės kaina – bilietas į pirmąją pasaulinę grupę, kurioje lietuviai nėra žaidę net nuo 2015 metų. Labai arti sugrįžimo į ją Lietuvos komanda buvo 2022-aisiais, tačiau tuomet paskutiniame žingsnyje kelią užkirto ta pati Pakistano rinktinė. Saldų revanšą ir išsvajotą kelialapį mūsų rinktinė bandys pasiekti stipriausios sudėties – atstovauti savo šaliai dvikovoje pasirengęs Ričardas Berankis bei jaunieji žaidėjai Edas Butvilas ir Vilius Gaubas.

„Humoro klubo“ gastrolės „Kelyje 3“
Nuo vasario 2 d. iki 24 d. įvairiuose miestuose

Važiavimas magistraliniais keliais, šunkeliais, greičio viršijimas, nemalonūs pokalbiai su policija, pakelių plėšikai, grobiantys jūsų krovinį ir puolantys vairuotojus beisbolo lazdomis… Ir kulminacija – pergalingas šūksnis, įveikus visas kliūtis bei greičiausiai ir pelningiausiai atvežus rūpimą krovinį – programą „Kelyje 3“ į jūsų miestą! Į sceną lips: Paulius Ambrazevičius, Mantas Bartuševičius ir Vaidotas Šiožinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją